16/11/22

Σε λίγο στις 20.00 στον Ρ/Φ Σταθμό Ellas21 η εκπομπή ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΑΣ

 

Ellas21.com


https://ellas21.com



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κουκλοθέατρο φαίνεται πως είναι όλος αυτός ο ντόρος κι ο (υποτιθέμενος) καυγάς. Κάποιον/ους πάνε να ξεπλύνουν, κάτι πάνε να κουκουλώσουν. Οψόμεθα

https://edolio5.blogspot.com/2022/11/noor1.html?m=1

Αγαπη Μονο είπε...

Στην Αυστραλία οι προετοιμασίες για την διεξαγωγή του Australian Open (16 – 29 Ιανουαρίου 2023), είναι πυρετώδεις και δεν τους «παίρνει» να χάσουν και άλλα χρήματα αφού αν επέμεναν να μην δώσουν βίζα στον Σέρβο τενίστα πολλοί από τους χορηγούς θα έκλειναν την πόρτα αλλά ακόμα και τα νούμερα τηλεθέασης δεν θα ήταν να ίδια με τον Τζόκοβιτς να αγωνίζεται.

Ο Αυστραλός υπουργός Μετανάστευσης Άντριου Τζάιλς την ρούφηξε την τσαπού και αποφάσισε να αναστείλει την απαγόρευση εισόδου του «Νόλε» στην χώρα και πρόκειται να του χορηγήσει βίζα, όπως επιβεβαίωσε το BBC.

O Τζόκοβιτς είχε χάσει και το US Open τον περασμένο Αύγουστο αφού οι ρουφιάνοι εβραίοι που άρουν και φέρουν την μύτη τον γερο-ξεκούτη Μπάιντεν, ενοχλούνταν που εξασκεί την ελεύθερη βούλησή του και δεν εμβολιάζεται με τα δηλητήρια του "Κώστας".

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΤΡΙΔΑ. Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ. ΜΠΑΤΡΙΩΤΗΗΗΗΗΗΣ.

   ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΥΕΡΓΈΤΗΣ Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ  ΔΑΠΑΝΗΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ  ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ   ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ  ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΦΥΡΕΣ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΟΙ ΜΗΤΣΟ...