ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

11/3/23

Οι ΝΑΤΟπρόσκοποι

O Κατσαριδιάρης, ο Μπόγδα,, το  Τζήμερον και τα άλλα "παιδιά" είναι ΝΑΤΟπρόσκοποι του εμπριμέ Έθνους του Ανθύπατου των  Ηνωμένων Εμιράτων Αμερικής  του μίστερ  Τσουτσούνις.
Είναι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
Ο Προδότης1, Εφιαλτάκης Μητσοτακένσκι και ο Προδότης2, Αξελ Χαβαναγκίλα  ήταν μαζί στην Προδοσία της Μακεδονίας. Μαζί τους και ο Κατσαριδιάρης. Σε Εθνική Ενότητα. Μάτι και Τέμπη.

 Η γενοκτονία των ιθαγενών από τους Αντινατιβιστές, έγινε  προεκλογικό Ντέρμπυ .

Η ΠΦούστρα Εφιαλτάκη, η Κουλάρα η ψηλή , έκανε τη μεγάλη ανατροπή χάρις στο ανθρώπινο λάθος  και νίκησε  τον Αξελ Χαβαναγκιλα (Τσιπρέφσκι) .Τέμπη 113- Μάτι 103.

 Αλλά, το Εφιαλτάκι είναι πολύ πίσω από τον πράκτορα ΕΦΙΑΛΤΗ τον πατέρα του, που σκότωσε 224 Ιθαγενείς στην Φαλκονέρα.

Ο Τουρκομογγόλος από την Συναγωγή των Χανίων που ειναι αντινατιβιστής πουλάει ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ και ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΟΛΗ Η ΓΗ, διότι ο ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ δεν κάνει διάκριση μεταξύ των πελατών.

Να στείλουμε ΟΛΟΥΣ τους Οβριόπουλους και Οβριπουλάκηδες στην Γη Χαναάν. Η Κούλα του Εφιάλτη , ο Νότης Οβριόπουλος ο Φελός, η Φαλακρή Πορτογαλεζα η Χειμαρριώτισσα , το Γιάνι Μπαρουχ, η Νίκα Οβριοπούλου από τον αγρό του Κεραμέως , ο Μαγιόρκας Οβριόπουλος, ο ΚΟΕΝτζόγλου Οβριόπουλος, ο Γίντις Οβριοπουλάκης του Μπυράλ, ο Τσιπρέφσκι Οβριόπουλος-Χάβαναγκίλα, κλπ. κλπ. κλπ. να πάνε ασφαλείς στην Γη της Επαγγελίας. Όχι εδώ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Κλασιδιάρης μπορεί να μάθει ωραία κόλπα στον Κουτσούμπα-γαρδούμπα, που τα μαθε στη φυλακή, όπως "μου γλυστράει το σαπούνι και σκύβω να το μαζέψω" κλπ. Ο Γαρδούμπας θα ξετρελαθεί, διότι μόνο το κόλπο με το γυάλισμα του πόμολου ήξερε. Όσο για τους υπόλοιπους της λίστας, τους στέλνουμε στο Αρτιόμοβσκ, και τους περιποιήται ο Καντίροφ...

Ανώνυμος είπε...

Καλά, γράφετε εσείς και αυτοί σχεδιάζουν μια ωραία νοθεία με την κωλοεταιρια τους την Singular να γλύφεις τα δάχτυλα σου!!

Οἱ Πρέσπες τοῦ Αἰγαίου καί 700.000 κατασχέσεις Ἑλληνικῶν σπιτιῶν, εἶναι τά ἑπόμενα στήν λίστα τοῦ Ἀντινατιβιστή Κούλη καί τοῦ διαδόχου του καί ἐκλεκτοῦ τῶν Στοῶν, Δένδια.

Ὁ «Ἡγεμών» ἐδήλωσε: Στίς 21 Μαΐου 2023,  θά ἔχουμε, ΕΚΛΟΓΕΣ! Ὁ «κυρίαρχος» λαός θά κληθεῖ νά ἐκλέξει τούς ἑπόμενους σωτῆρες του. Τά τελευταῖ...