11/3/23

Οι ΝΑΤΟπρόσκοποι

O Κατσαριδιάρης, ο Μπόγδα,, το  Τζήμερον και τα άλλα "παιδιά" είναι ΝΑΤΟπρόσκοποι του εμπριμέ Έθνους του Ανθύπατου των  Ηνωμένων Εμιράτων Αμερικής  του μίστερ  Τσουτσούνις.
Είναι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
Ο Προδότης1, Εφιαλτάκης Μητσοτακένσκι και ο Προδότης2, Αξελ Χαβαναγκίλα  ήταν μαζί στην Προδοσία της Μακεδονίας. Μαζί τους και ο Κατσαριδιάρης. Σε Εθνική Ενότητα. Μάτι και Τέμπη.

 Η γενοκτονία των ιθαγενών από τους Αντινατιβιστές, έγινε  προεκλογικό Ντέρμπυ .

Η ΠΦούστρα Εφιαλτάκη, η Κουλάρα η ψηλή , έκανε τη μεγάλη ανατροπή χάρις στο ανθρώπινο λάθος  και νίκησε  τον Αξελ Χαβαναγκιλα (Τσιπρέφσκι) .Τέμπη 113- Μάτι 103.

 Αλλά, το Εφιαλτάκι είναι πολύ πίσω από τον πράκτορα ΕΦΙΑΛΤΗ τον πατέρα του, που σκότωσε 224 Ιθαγενείς στην Φαλκονέρα.

Ο Τουρκομογγόλος από την Συναγωγή των Χανίων που ειναι αντινατιβιστής πουλάει ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ και ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΟΛΗ Η ΓΗ, διότι ο ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ δεν κάνει διάκριση μεταξύ των πελατών.

Να στείλουμε ΟΛΟΥΣ τους Οβριόπουλους και Οβριπουλάκηδες στην Γη Χαναάν. Η Κούλα του Εφιάλτη , ο Νότης Οβριόπουλος ο Φελός, η Φαλακρή Πορτογαλεζα η Χειμαρριώτισσα , το Γιάνι Μπαρουχ, η Νίκα Οβριοπούλου από τον αγρό του Κεραμέως , ο Μαγιόρκας Οβριόπουλος, ο ΚΟΕΝτζόγλου Οβριόπουλος, ο Γίντις Οβριοπουλάκης του Μπυράλ, ο Τσιπρέφσκι Οβριόπουλος-Χάβαναγκίλα, κλπ. κλπ. κλπ. να πάνε ασφαλείς στην Γη της Επαγγελίας. Όχι εδώ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Κλασιδιάρης μπορεί να μάθει ωραία κόλπα στον Κουτσούμπα-γαρδούμπα, που τα μαθε στη φυλακή, όπως "μου γλυστράει το σαπούνι και σκύβω να το μαζέψω" κλπ. Ο Γαρδούμπας θα ξετρελαθεί, διότι μόνο το κόλπο με το γυάλισμα του πόμολου ήξερε. Όσο για τους υπόλοιπους της λίστας, τους στέλνουμε στο Αρτιόμοβσκ, και τους περιποιήται ο Καντίροφ...

Ανώνυμος είπε...

Καλά, γράφετε εσείς και αυτοί σχεδιάζουν μια ωραία νοθεία με την κωλοεταιρια τους την Singular να γλύφεις τα δάχτυλα σου!!