16/10/23

Γύρω στις 20,05 θα είμαστε μαζί σας από τον Ρ/Φ σταθμό EllAS21


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο θέλω τη άποψή σου για τα γεγονότα της Μέσης Ανατολής.
-Δεν βρίσκεις κάπως υποτονική την αντίδραση των ΗΠΑ και Ε.Ε.;
Μήπως επειδή έχουν χάσει τη Ρωσία, δεν θέλουν να δυσαρεστήσουν τις Αραβικές χώρες; Από που αλλού θα βρούν πετρέλαιο;
-Όλες οι μουσουλμανικές χώρες ενώθηκαν όχι λόγω του κοινού μόνο εχθρού, αλλά και επειδή έχουν σιχαθεί Αμερικανούς και Ευρωπαίους (αλλά όχι και τα επιδόματά τους).
-Είναι σοκαριστική η αναισθησία των μουσουλμάνων πιστεύω.
Ακόμα και οι πιο μετριοπαθείς χώρες, δεν έχουν να πουν τίποτα για τη σφαγή που οργάνωσε η ομόθρησκή τους Χαμάς. Ο Αμπάς καταδίκασε μετά από μία σχεδόν εβδομάδα.
-Όλοι λένε όχι στον αποκλεισμό της Γάζας, που είναι σαν να λένε "μην πειράζετε το καταφύγιο των τρομοκρατών".
Όλοι οι μουσουλμάνοι είναι εξοργισμένοι για τους κατοίκους της Γάζας που εγκαταλείπουν προσωρινά τα σπίτια τους, αλλά κανείς δεν λέει τίποτα όταν εκατό με εκατόν πενήντα χιλιάδες Αρμένιοι εγκατέλειψαν μόνιμα (;) τα σπίτια τους. Κανένα πρόβλημα για τον ΟΗΕ. Αυτό επισήμανε και ένας καθηγητής στην τηλεόραση ονόματι Σταθακόπουλος.
-Ποιοί είναι επιτέλους Παλαιστίνιοι;
Σε παλιά βιβλία αναφέρεται ότι η Παλαιστίνη χωρίστηκε σε δύο κράτη, την Ιορδανία και το Ισραήλ με αναλογία εδαφική 80 - 20 υπέρ των Αράβων. Οι Άραβες ένιωσαν αδικημένοι με το 80%, προφανώς ήθελαν κάτι παραπάνω από το 99%!
Οι Άραβες που ζουν πέρα της Δυτικής όχθης, είναι τελικά παλαιστίνιοι ή όχι; Γιατί οι παλαιστίνιοι δεν θέλουν να ενωθούν με την Ιορδανία; Αφού δεν είναι σε θέση να δημιουργήσουν ένα βιώσιμο ανεξάρτητο κράτος μόνοι τους.
Οι Άραβες θέλουν επιστροφή στα σύνορα του 1948 (κάποιοι άλλοι θέλουν την καταστροφή του Ισραήλ). Εάν κερδίζανε αυτοί τους πολέμους, θα ζητούσαν κάτι τέτοιο;
-Επίσης, ο Βλαδίμηρος δεν μας τα λέει καλά τώρα τελευταία.
Είναι κάτα της χερσαίας επέμβασης του Ισραήλ, όταν αυτός έχει κάνει κάτι πολύ πιο μεγάλο στην Ουκρανία. Λέει ότι δεν πρέπει να υπάρχει δυσανάλογα μεγάλη απώλεια θυμάτων σε σχέση με τα θύματα των επιθέσεων. Ξέχασε ότι για δεκαπέντε χιλιάδες θύματα στο Ντονμπάς, υπάρχουν μέχρι τώρα μισό εκατομμύριο θύματα από την μέρα της εισβολής (και το κοντέρ συνεχίζει και γράφει). Θέλει για τη Ρωσία να αποκτήσει στρατηγικό βάθος για προστασία από ρίψεις ρουκετών, αλλά αρνείται κάτι τέτοιο για το Ισραήλ. Δεν θέλει να δυσαρεστήσει τους νέους του εταίρους φαίνεται. Ίσως του μάθουν πώς να τεμαχίζει τους αντιπάλους του στα προξενεία. Επίσης,συγκρίνει το Ισραήλ με τους ναζί. Τι χάπια παίρνει άραγε; Νομίζω έπαθε Ερντογανίτιδα.
Γιατί δεν τους μαζεύουν η Ρωσία και το Ιράν όλους αυτούς τους μουσουλμάνους; Αφού υπάρχει αμοιβαία συμπάθεια;
Κάνε μια εκπομπή. Έχω πολλές απορίες.
Υ.Γ. Σπύρο, λες ο Κισσινγκερ να αισθάνεται λίγο @@κας, λόγω Ερνογάν,μ' αυτά που έκανε στην Κύπρο μας για την δήθεν ασφάλεια του Ισραήλ; Κανονικά πρέπει.

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=WennUbGHOSU

Οι Αδελφοί Αγγελόπουλοι δεν είναι το καλό αλλά το κακό. Και το δείχνουν

 Πέρασε ο πανδαμάτωρ χρόνος και ξεχάσαμε τι έκαναν οι διαιτητές στα δυο πρώτα παιχνίδια των τελικών του πρωταθλήματος Μπάσκετ. Αλλά, οι Αφοί...