14/10/23

Το τριάκοντα αργύρια για την δολοφονία του Καποδίστρια ήταν 55.000 γρόσια.

 

Οι  Κουντουριώτες κατέβαλαν στους δολοφόνους του Καποδίστρια,  χίλια (ισπανικά) δίστηλα, (15000 γρόσια).  Οι  Αντώνιος  Κριεζής,  Δημήτριος Βούλγαρης Σταμάτης Μπουδούρης και Γιάνη  Ορλάντο, 2000 δίστηλα, (30.000 γρόσια) και ο Αναστάσιος Λόντος 5000 αυστριακά τάλιρα, (10000 γρόσια).

 Όλα, θα τα βρείτε στο  βιβλίο του Σπύρου Χατζάρα για τους δολοφόνους του Εθνάρχη.

Η εγκληματική οργάνωση που δολοφόνησε τον Καποδίστρια το 1831, εξακολουθεί και σήμερα να κυβερνάει την Ελλάδα.

Στις 14 Οκτωβρίου 1862, ο δολοφόνος του Καποδίστρια, Δημήτριος Βούλγαρης, που ως πράκτορας της Αγγλίας ανέλαβε πρόεδρος της Προσωρινής Κυβερνήσεως μετά την έξωση του Όθωνα μίλησε στην Πλατεία Ομονοίας προς το «πλήθος» και είπε: «Ας ορκισθώμεν επί της Πλατείας ταύτης, της λαβούσης ήδη το ωραίον της Ομονοίας όνομα, και ας είπη έκαστος εξ ημών: Ορκίζομαι πίστιν εις την πατρίδα και υπακοήν εις τας εθνικάς αποφάσεις».

 Οι προδότες είναι ρουφιανομπατριώτες. Και ορκίζονται υπακοή στις αποφάσεις της Μητέρας Στοάς. Όπως ο Μπενιζέλος, όπως ο Στεργιάδης, όπως ο Παπάγος, όπως ο Γεώργιος Βού, όπως ο ΚΟΥΦΟΣ, όπως ο ΤΖΕΦΡΙ Παπαεβραίου, όπως ο Τσιπρόφσκι και όπως και το τουρΚΟΥΛΙ ΕΦΙΑΛΤΑΚΙ με την Μητέρα του τώρα.

 

 Βοηθήστε να διαδώσουμε την αλήθεια.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

βλέπω μια πανταχόθεν προσπάθεια να σωθεί το Ισραήλ, άλλοι το έχουν ρίξει στην ειρήνη όπως έκαναν οι κομμουνιστές στους βαλκανικούς πολέμους, άλλοι "είναι με την Ελλάδα", άλλοι κάνουν κάτι "βαθυστόχαστες" αναλύσεις που το πάνε γύρω-γύρω για να καταλήξουν κάπως ότι είναι καλύτερο να μείνει ακέραιο και ισχυρό το Ισραήλ γιατί αλλιώς θα γίνει κάτι "περίεργο", κάποιος έλεγε για παράδειγμα ότι θα έρθουν Ισραηλινοί πρόσφυγες και θα καταλάβουν κυβερνητικές θέσεις στην Ελλάδα, δεν ξέρω γιατί τόση λαγνεία με αυτό το κράτος και θέλουν να το σώσουν όλοι....

Ανώνυμος είπε...

@ Σάβ Οκτ 14, 01:09:00 μ.μ.

Εμ' ελα μου ομως που ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΘΕΙ, γιατι ....."Το Αιμα Αυτου, σ' αυτους και στα παιδια τους".
Ειναι γραμμενο.
Θα φωναζουν τον Χιτλερ να σηκωθει απ' τον ταφο του για να τους σωσει.

Οι Αδελφοί Αγγελόπουλοι δεν είναι το καλό αλλά το κακό. Και το δείχνουν

 Πέρασε ο πανδαμάτωρ χρόνος και ξεχάσαμε τι έκαναν οι διαιτητές στα δυο πρώτα παιχνίδια των τελικών του πρωταθλήματος Μπάσκετ. Αλλά, οι Αφοί...