3/10/23

Ακόμα 665 ΟΥΚΟΙ έδωσαν την ζωή του για το ΝΑΤΟ και το μεγάλο Ισραήλ. Το απογευματινό ρωσικό ανακοιονωθέν

 Σήμερα, 3 Οκτωβρίου, στη ζώνη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης την κατεύθυνση του Ντόνετσκ, μονάδες της «Νότιας» ομάδας με την υποστήριξη πυρών αεροπορίας και πυροβολικού, απέκρουσαν τρεις επιθέσεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στις περιοχές των οικισμών Κλεστσιιβκα  και Κρασνογκόροβκα  της DPR. Οι απώλειες του εχθρού ανά ημέρα ανήλθαν σε 285 νεκρούς ΟΥΚΟΥΣ και επτά οχήματα που καταστράφηκαν . Κατά τη διάρκεια της μάχης , χτυπήθηκε ένα  όχημα μάχης Grad MLRS, καθώς και το γαλλικής κατασκευής αυτοκινούμενο οβιδοβόλο Caezar.

 Στην κατεύθυνση Κράσνολίμαν  οι ενέργειες μονάδων της ομάδας «Κέντρο» η αεροπορία στρατού και τα πυρά πυροβολικού απέκρουσαν τρεις επιθέσεις της 67ης μηχανοκίνητης ταξιαρχίας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και της 5ης ταξιαρχίας της Εθνικής Φρουράς της Ουκρανίας στις περιοχές των οικισμών Τόρσκογιε και Γκριγκόροβκα  της DPR. Οι απώλειες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας ανήλθαν σε 65  στρατιώτες, δύο τεθωρακισμένα οχήματα μάχης και δύο ημιφορτηγά. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της μάχης, χτυπήθηκαν ενα αυτοκινούμενο οβιδοβόλο Acacia, ένα  πυροβόλο D-20 και ένα  οβιδοβόλο D-30.

 Στην κατεύθυνση Πίβντεν-Ντονέτσκ , μονάδες της ομάδας «Ανατολή» απέκρουσαν επίθεση ττης 128ης Ταξιαρχίας Εδαφικής Άμυνας κοντά στον οικισμό Πριγιουτνε  στη Ζαπορίζιε . Επιπλέον, οι επιθέσεις αεροσκαφών νίκησαν το ανθρώπινο δυναμικό και τον εξοπλισμό του 58ου μηχανοκίνητου πεζικού, της 72ης μηχανοκίνητης ταξιαρχίας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στις περιοχές των οικισμών Ουροζαγιονε  U και Νοβομιχαίλοβκα της DPR. Οι απώλειες του εχθρού ανήλθαν σε περισσότερους από 120  στρατιώτες νεκρούς και τραυματίες, ένα τανκ, δύο τεθωρακισμένα οχήματα μάχης, έξι οχήματα, καθώς και ένα πυροβόλο D-20.

 Στην κατεύθυνση Κουπιάνσκ, αεροπορικές επιδρομές, πυρά πυροβολικού και βαριά φλογοβόλα συστήματα της "Δυτικής" ομάδας έπληξαν το ανθρώπινο δυναμικό και τον εξοπλισμό της 25ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας, της 14ης, της 92ης και της 115ης μηχανοκίνητης ταξιαρχίας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στις περιοχές των οικισμών Σινκίβκα, Ζαγκορουκοβα και Μπερστόβε της περιοχής του Χάρκοβο Σκοτώθηκαν  έως και 60 Ουκρανοί στρατιώτες, δύο τανκ, καθώς και ένα αυτοκινούμενο πρόβολο .

Στην κατεύθυνση της Ζαπορίζιε, το ανθρώπινο δυναμικό και ο εξοπλισμός της 65ης και της 118ης μηχανοκίνητης ταξιαρχίας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας νικήθηκαν στις περιοχές των οικισμών  Μάλαγια Τοκμαχκα και Νοβοντανίλοβκα  και βόρεια του Ραμπότινο.

 Καταστράφηκαν έως και 90 Ουκρανοί στρατιώτες, δύο τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού και τρία οχήματα. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της μάχης  χτυπήθηκαν ένα  οβιδοβόλο Msta-B, ενα πυροβόλο D-20, καθώς και το ρυμουλκούμενο οβιδοβόλο M119 αμερικανικής κατασκευής.

Στην κατεύθυνση της Χερσώνας, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας έχασαν έως και 45 στρατιώτες που σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν, τρία αυτοκίνητα, ένα αυτοκινούμενο οβιδοβόλο Akatsiya και ένα πυροβόλο D-30.

 Η τακτική  αεροπορία της Ρωσίας, οι πυραυλικές δυνάμεις, τα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα επίθεσης και το πυροβολικό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας έπληξαν  σήμερα το εχθρικό ανθρώπινο δυναμικό και τον στρατιωτικό εξοπλισμό σε 122 στόχους.

 Στην περιοχή του οικισμού Μπουρλατσκογιε  Burlatskoye της DPR, χτυπήθηκε στη θέση ένας εκτοξευτής του αντιαεροπορικού πυραυλικού συστήματος Buk.

 Στην πόλη του Χάρκοβο, στο έδαφος ενός τεθωρακισμένου εργοστασίου, χτυπήθηκαν εργαστήρια επισκευής και αποκατάστασης τεθωρακισμένων οχημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.

 Στην περιοχή της πόλης Παβλογκράντ , καταστράφηκαν τα εργαστήρια παραγωγής στερεών καυσίμων πυραύλων και εκρηκτικών.

 

Στην περιοχή της πόλης  Κουπιάνσκ , περιοχή του Χάρκοβο, καταστράφηκε μια αποθήκη όπλων της 41ης μηχανοκίνητης ταξιαρχίας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.

 Τα συστήματα αεράμυνας αναχαίτισαν δύο πυραύλους του συστήματος πολλαπλών πυραύλων εκτόξευσης HIMARS.

 

Επιπλέον, 58 μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα καταστράφηκαν στις περιοχές των οικισμών Ploshchanka, Makiivka της Λαϊκής Δημοκρατίας του Lugansk, Krasnaya Gora, Shevchenko, Pobeda, Oktyabrskoye DPR, Verbovoye, Mirnoye, Novoye της περιοχής Zaporozhye, Peschanivka και Hola Prystan της περιοχής Kherson.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Αδελφοί Αγγελόπουλοι δεν είναι το καλό αλλά το κακό. Και το δείχνουν

 Πέρασε ο πανδαμάτωρ χρόνος και ξεχάσαμε τι έκαναν οι διαιτητές στα δυο πρώτα παιχνίδια των τελικών του πρωταθλήματος Μπάσκετ. Αλλά, οι Αφοί...