1/10/23

ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ, δεν θα βγάλουν "Κληρονομητήτριο" από εδώ .Πρέπει να τους δικαιώσει το αρμόδιο δικαστήριο


 Η κ. Ειρήνη Παπά, την οποία γνώρισα προσωπικά το 1978,  ποτέ δεν δέχτηκε ότι γνώρισε τον Βελουχιώτη ούτε ότι τον ακολούθησε και ούτε φυσικά τον παντεύτηκε.

 Ο ισχυρισμός μάλιστα ότι τους πάντρεψε ο «Ανυπόμονος» είναι κωμικός γιατί ο... Ανυπόμονος δεν ηταν ιερέας αλλά φορούσε Ράσο "Αποκριάτικο"  για τις ανάγκες του... Αγώνα. 

Ο ισχυρισμός αυτός, περί σχέσης του Πουστοθανάση  με την Ειρήνη Παπά  έχει καταπέσει δικαστικά άλλωστε.

 Υφίσταται δεδικασμένο.

Σπυρίδων Χατζάρας  

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα, δεν χρειάζεται να είναι κανείς μεγάλος ντετέκτιβ για να καταλάβει ποιός λέει αλήθεια και ποιός λέει ψέματα. Η κυρία που ισχυρίζεται ότι είναι κόρη του Βελουχιώτη και της Ειρήνης Παππά προσκόμισε στο δικαστήριο αντίγραφο της ληξιαρχικής πράξης γάμου που της δόθηκε κατόπιν αίτησής της από τον τότε Δήμο Υπάτης.

Η κυρία Παππά προσκόμισε στο δικαστήριο βεβαιώσεις από 2 σχολεία που βεβαιώνανε ότι είχε φοιτήσει στα σχολεία αυτά το 1944-45, δηλαδή μέσα στην Κατοχή και τον Εμφύλιο! Οι βεβαιώσεις αυτές όμως δεν συνοδεύονταν από καμμία άλλη λεπτομέρεια (αν φοίτησε κανονικά, τι βαθμούς είχε), ούτε από τα πρωτότυπα έγγραφα, γιατί όπως αναφέρεται σε μία βεβαίωση, τα πρωτότυπα έγγραφα «εκ παραδρομής μεταφέρθησαν στα Γενικά Αρχεία του Κράτους και δεν έχουν επιστραφεί ακόμη»!

http://www.andistasi.gr/article.php?display=217

Η αγωγή απορρίφθηκε για τυπικούς λόγους και το δικαστήριο δεν έκανε δεκτό το αίτημά της για εξέταση DNA, που θα αποκάλυπτε τελεσίδικα την αλήθεια!

Μαικ είπε...


Τα γνωστά ψεύδη των μαρξιστών,τότε!
Μπράβο,Σπύρο.

ΑΜΠΛΑΟΥΜΠΛΑΣ είπε...

οι κομμουνιστες δεν ειναι ελληνες.
τα ελεγε σε συνεντευξεις του ο τζιμης - πανουσης
οι γνησιοι τουλαχιστον
αυτοι ελεγε, ηταν διεθνιστες που πεθαιναν φωναζοντας ΚΚΕ κ οχι ελλαδα.
μη λεμε ξανα-μανα τα ιδια.
δε καταλαβαινω κ το αχτι καποιων λοιπον εκ μερους των.
συλλαβετε ποια ειναι η ελλαδα επιτελους.

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει ρε παιδιά και το μητσοτάκι έγγαμο είναι αλλά έχει κι αυτός τα κουσούρια του. Αν παντρεύτηκε ο Θανάσης την Παππά θα κολλήσουμε;