4/10/23

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΚΙΣ. ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟ. ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΒΑΛΛΩ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

 Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος (ΚΙΣΕ) σχετικά με τις δηλώσεις του υποψηφίου Σπύρου Χατζάρα σχολίασε «την επιλογή του να συμπεριλάβει στον συνδυασμό του εκπρόσωπο του αντισημιτισμού στην Ελλάδα».

 Αναλυτικά η επιστολή:

 «Κύριε Σγουρέ,

 Με την παρούσα επιστολή εκφράζουμε την απογοήτευση και τη δυσαρέσκεια των Ελλήνων Εβραίων για την απόφασή σας να συμπεριλάβετε στο ψηφοδέλτιό σας γνωστό προαγωγό αντισημιτικών στερεοτύπων στην Ελλάδα, ο οποίος δεν έχει διστάσει να προσβάλλει τη μνήμη των 6.000.000 Εβραίων θυμάτων του Ολοκαυτώματος.

 Είναι δε απορίας άξιο πως εσείς, που κατά τη διάρκεια της θητείας σας ως Περιφερειάρχης Αττικής είχατε υποστηρίξει την ανάγκη καταπολέμησης κάθε μορφής μισαλλοδοξίας, το 2023 υποδέχεστε στους κόλπους της παράταξής σας έναν γνήσιο εκπρόσωπο του αντισημιτισμού.

 Είμαστε βέβαιοι ότι θα σεβαστείτε το παρελθόν σας και θα διαγράψετε από την παράταξή σας αυτούς που προσβάλλουν τις αξίες της δημοκρατίας και του πολιτισμού της κοινωνίας μας.

 Με τιμή,

 O Πρόεδρος ΔΑΥΙΔ ΣΑΛΤΙΕΛ

 Ο Γεν. Γραμματέας ΒΙΚΤΩΡ ΕΛΙΕΖΕΡ»

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τελικά έφυγες από τον Σγουρό; να ψηφίσουμε Καμπούρη;

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΓΟΥΡΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ....ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΓΟΥΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΒΣΤΕ ΧΑΤΖΑΡΑ...ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΓΕΛΙΟ...ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΑΤΖΑΡΑΣ....ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΜΠΟΥΡΗ ΚΑΙ 1. ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΔΡΕΑΚΟ 2. ΜΙΧΑΛΗ ΖΟΥΜΗ 3. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟ
ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ