10/10/23

Και πάλι ο Χατζάρας προωθεί τον αντισημιτισμό στην Ελλάδα.

 

Ο Λαβρόφ ανακοίνωσε τη δημιουργία μιας δίκαιης πολυπολικής παγκόσμιας τάξης

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ έγραψε στο άρθρο του που δημοσιεύθηκε σήμερα 10 Οκτωβρίου στην ιστοσελίδα του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών,  ότι , «η συμμόρφωση με τις αρχές του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών στο σύνολό τους είναι το κλειδί για τη διεθνή ειρήνη και σταθερότητα» και πρόσθεσε: 

 «Ο κόσμος υφίσταται βασικές, τεκτονικές αλλαγές. Αυτό αποδεικνύεται από τη συζήτηση που ολοκληρώθηκε  στην 78η σύνοδο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών . Μια νέα, πιο δίκαιη πολυπολική παγκόσμια τάξη σφυρηλατείται μπροστά στα μάτια μας, αντανακλώντας την πολιτιστική και πολιτισμική ποικιλομορφία του κόσμου. Το περίγραμμα του μέλλοντος γεννιέται».

 Όπως σημείωσε ο Λαβρόφ, η παγκόσμια πλειοψηφία είναι υπέρ μιας δικαιότερης κατανομής των παγκόσμιου Προϊόντος και του σεβασμού της πολιτισμικής ποικιλομορφίας, αλλά ταυτόχρονα, μια μικρή ομάδα δυτικών κρατών με επικεφαλής τις Ηνωμένες Πολιτείες «επιδιώκει να επιβραδύνει τη φυσική πορεία των πραγμάτων και να διατηρήσει την αόριστη κυριαρχία της με νεοαποικιακές μεθόδους».

 Νωρίτερα, στις 5 Οκτωβρίου, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε ότι η διαρκής παγκόσμια ειρήνη θα εδραιωθεί μόνο όταν όλοι αισθάνονται ασφαλείς και γνωρίζουν ότι η γνώμη τους γίνεται σεβαστή. Σύμφωνα με τον ίδιο, εάν μια χώρα στοχεύει στην ηγεμονία και η αυθαιρεσία βασιλεύει στο σύστημα, τότε ο καθένας μπορεί να δεχθεί επίθεση.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΈ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΟΙ ΡΩΣΟΙ, Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥ ΣΦΑΖΕΙ , ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΝΙΓΗΡΑ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΕΟΣΤΑΛΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Σατανάς της Ρώμης και η Μάχη στο Δυρράχιο που έγινε σαν Σήμερα πριμ 943 χρόνια

Σαν σήμερα , το 1081, ο Αλέξιος Κομνηνός νικήθηκε στο Δυρράχιο  από τους Νορμανδούς, του Δούκα της Απουλίας Ροβέρτου  Γυισκάρδου,  που διεκδ...