8/10/23

Ψυχολογικές Επιχειρήσεις

8 Οκτωβρίου 1990 . 
Στην Ιερουσαλήμ 40 Παλαιστίνιοι Νεκροί. 

Ο ισραηλινός στρατός πυροβόλησε Παλαιστινίους στο Τέμενος Αλ Ακσά.  23 Νεκροί και  850 τραυματίες . Η ισραηλινή αστυνομία σκότωσε άλλους 17 Παλαιστίνιους και τραυμάτισε  πάνω από 100 κοντά στο Ναό των Βράχων.

-Οι εύκολες κατηγορίες που εκτοξεύονται από διαφόρους «Ζαν Κοέν», και «Ψαράδες, ότι  τάχα, "οι Ρώσοι βοήθησαν την Χαμάς",  στην «έξυπνη» τεχνολογικά επίθεση της, δείχνει ότι το ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ συνδέεται άμεσα και πολύ, με την βαρβαρότητα που επιδεικνύουν οι επιτιθέμενοι και η οποία στοχεύει στο πολύ μεγάλο ποσοστό Εβραίων του πραγματικού Ισραήλ, οι οποίοι υποστηρίζουν και την Ρωσία και τον Πούτιν.

Οι ίδιοι «ΖανΚοέν» και Cia, προσπαθούν να εμπλέξουν  το Ιράν  στην ισραηλινο-παλαιστινιακή σύγκρουση, διότι η εμπλοκή του Ιράν, θα μπορούσε να οδηγήσει σε έναν μεγάλο περιφερειακό πόλεμο τον οποίο αναζητά εδώ και χρόνια το Πολύ Βαθύ ΚΡΑΤΟΣ (ΙΣΛΑΜΟΙΟΥΔΑΪΚΟΥ) ΔΙΚΑΙΟΥ.
  Το ΙΡΑΝ «  καταλαβαίνει ότι η εμπλοκή του οδηγεί σε έναν μεγάλο περιφερειακό πόλεμο, με τεράστιο αριθμό θυμάτων και, πιθανότατα, συνέπειες για ολόκληρο τον κόσμο».Το Ισραήλ  δεν θα επιτεθεί στο Ιράν .
Είναι πιθανό όμως το Ισραήλ να ανοίξει ένα δεύτερο μέτωπο στο βορρά, για να επιτεθεί στη Χεζμπολάχ.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ
 
ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΟ 

Ζελένσκι λέει οτι ξέρει ποιος επιτέθηκε στο Ισραήλ και ποιος τον χρηματοδότησε!


 

1 σχόλιο:

ΜΠΑΛΑΜΟΣ είπε...

ΧΑΤΖΑΡΑ ?
ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΑΠΑΧΘΕΙΣΑΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΠΩΣ ΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ... (εχει κ φωτο )

lYUDMILA Prudnikova......
κ η ΜΕΓΑΛΗ ΓΑΛΙΚΙΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ Ε ?
ΧΑΧΑ

Οι Αδελφοί Αγγελόπουλοι δεν είναι το καλό αλλά το κακό. Και το δείχνουν

 Πέρασε ο πανδαμάτωρ χρόνος και ξεχάσαμε τι έκαναν οι διαιτητές στα δυο πρώτα παιχνίδια των τελικών του πρωταθλήματος Μπάσκετ. Αλλά, οι Αφοί...