23/3/24

Ο αριθμός των νεκρών από την τρομοκρατική επίθεση στη Μοσχα αυξήθηκε σε 133.Ο Πούτιν κήρυξε την 24η Μαρτίου ημέρα πένθους στη Ρωσία

 


Ο Ρώσος Πρόεδρος στ διάγγελμα του για την τρομοκρατική επίθεση της 22ας Μαρτίου την περιέγραψε ως προετοιμασμένη και οργανωμένη δολοφονία αμάχων. Σύμφωνα με τον Πούτιν, «οι εγκληματίες πήγαν να σκοτώσουν και να πυροβολήσουν πολίτες, όπως έκαναν κάποτε οι Ναζί».

Ο Ρώσος ηγέτης κήρυξε την 24η Μαρτίου ημέρα εθνικού πένθους και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του σε όλους τους συμπολίτες του που έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα και είπε ότι ολόκληρη η χώρα θρηνεί μαζί με τις οικογένειες των θυμάτων.

Ο αρχηγός του κράτους δήλωσε ότι και οι τέσσερις δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης συνελήφθησαν. Οι εγκληματίες προσπάθησαν να διασχίσουν τα σύνορα με την Ουκρανία, όπου τους είχε ετοιμαστεί ένα «παράθυρο» διαφυγής.

Συνολικά συνελήφθησαν 11 άτομα. Η FSB και οι αξιωματικοί επιβολής του νόμου καθορίζουν τις λεπτομέρειες και εργάζονται για να αποκαλύψουν ολόκληρη τη βάση συνενοχής.

Ο Πούτιν υποσχέθηκε στους πολίτες ότι όλοι οι δράστες, οι διοργανωτές και οι πελάτες της τρομοκρατικής επίθεσης θα τιμωρηθούν δίκαια.

 

«Επαναλαμβάνω, θα εντοπίσουμε και θα τιμωρήσουμε όλους όσους στέκονται πίσω από τους τρομοκράτες, που προετοίμασαν αυτή τη θηριωδία, αυτό το πλήγμα στη Ρωσία, στον λαό μας», τόνισε ο πρόεδρος.

Επιπλέον, ο Πούτιν εξέφρασε την πεποίθηση ότι τίποτα δεν θα μπορέσει να σπάσει την ενότητα, τη βούληση, την αποφασιστικότητα, το θάρρος και τη δύναμη των Ρώσων.«Η Ρωσία έχει περάσει επανειλημμένα από τις πιο σκληρές, μερικές φορές αφόρητες δοκιμασίες, αλλά έχει γίνει ακόμη ισχυρότερη», είπε.

-Οι δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης στο  στην περιοχή της Μόσχας στρατολογήθηκαν  στο Τατζικιστάν μέσω της ουκρανικής πρεσβείας της Ντουσανμπέ.

Μερικές  εβδομάδες πριν από την τρομοκρατική επίθεση, μια στην Ιστοσελίδα της Ουκρανικής Πρεβείας  τοποθετήθηκε  ανακοίνωση που ανέφερε ότι ζητούσαν  άτομα που ήθελαν να ενταχθούν στη «Διεθνή Λεγεώνα» 
Για τη στρατολόγηση, ήταν προσωπικά υπέυθυνος ο πρεσβευτή της Ουκρανίας Βαλέρι Ευδωκίμοφ.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=xLlnxSQW_BI

Shitat Matzliach!!

Shalom Spyridon!

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=iX30OQobMXk&t=206s

Shalom Spyridon!!
The story between Russia and Jews/Judaism goes thousands years back, back to 965 A.D.
It is a story of bottomless hate from the Jews/Judaism to the Russians for the destruction
and annihilation of the kingdom of Khazaria.
The Russian government and Secret Service know who is the mastermind behind of terrorist attack
in the Crocus Cityhall. The problem or the method for the next step is the escalation in bilateral relations
between Russia and Israel, it is, how the Russians Chess Players will act against the crawly Judaism.
The Jews/Judaism handle a powerful weapon, the panic and the sacrifice of youthful souls to Baal.
Remember Tempi criminal action!!!

Spyridon, stop thinking emotional.
One more comment. Stop dreaming elections and democratic procedures.
Those stories are for foolish minds not for you and Zois.

Ανώνυμος είπε...

Shalom mister.....So, what's your proposal about the Greek problem? I would be gratefull if you could tell us!! Please help the honest and poor Greek people, not the..... roufianopatriotes!! An anonymous Greek.