24/3/24

Οι εκφυλισμένοι τουρκόσποροι εβαλαν και τον Ιμπραήμ στην Μαθητική Παρέλαση


 

Αμέσως μετά το τέλος της παρέλασης, και την κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη ο εκφυλισμένος υπουργός του Ομοφυλοφιλικού Τόξου κ. Πιερρακάκης δήλωσε ότι «η επέτειος μας διδάσκει πολλά. Μας διδάσκει το πώς με πίστη, τόλμη και σθένος η χώρα μας, και ο λαός μας, μπορούμε να πετύχουμε θαύματα. Και ειδικά αν αυτά συνοδεύονται από ομόνοια και ομοψυχία με τους ΛΟΑΤΚΙ και τους Λαθροεπικοιστές».
  Ο εκφυλισμένος υπουργός θυμήθηκε και την Κυριακή της Ορθοδοξίας επειδή προφανώς δηλώνει Χρισιανός.
Μήνυμα ενότητας, ομοψυχίας και σύμπνοιας με το Ομοφυλοφιλικό Τόξο, τους Λαθροεπικοιστές, και τον Ερντογάν έστειλε και η Κοντή Κατερίνα.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έρχεται η ώρα και αν δεν το ξέρουν το αισθάνονται και τρέμουν, το αισθάνομαι και γελάω.

Ανώνυμος είπε...

Τι να κανεις μαστρο Σπυρο αφου τα "χριστιανοπουλα" δεν τραβανε..:
https://corfiatiko.blogspot.com/2024/03/25_24.html?m=1

Ανώνυμος είπε...

Μπόλια, Τέμπη, μνημόνια, καρτέλ, λάθρο, προδοσία Μακεδονίας, Μάτι,κτλ, έχουν μαζευτεί άπειρα... θα σκάσει πολύ άσχημα για όλους όσους πρωταγονίστησαν αυτός ο βόθρος

Ανώνυμος είπε...

Οι διάφοροι"μπραιμηδες" δεν είναι χειρότεροι από τους διαφόρους απατεώνες που κλέβουν στα κοινόχρηστα ανήμπορους Έλληνες, συμπατριώτες τους δηλαδή, σε πολυκατοικίες .Σηκώνει την Σημαία ο μπραιμης (ο Ιμπραήμ δηλαδή), την σηκώνουν και οι "μεταξύ μας.... απατεώνες". Αλλοφυλος ο ένας, ρουφιανογιαννης ο άλλος!! Βρες μου εσύ την διαφορά. Και ο μπραιμης δεν είναι χειρότερος βέβαια από όλους αυτούς τους νεοευρωψωρο"ελληνες" που μπροστά στο ατομικό συμφέρον τους καταπατούν και προδίδουν τα πάντα. Την ανθρωπιά, την καλοσύνη, το δίκιο, την αληθινή δικαιοσυνη και βεβαίως την πατρίδα!! Διότι ακόμα και αν σηκώνουν ψηλά την Σημαία(υποκριτικά βεβαίως),όταν εκμεταλλεύονται συμπατριώτες τους και μάλιστα ανήμπορους είναι σαν να προδίδουν την πατρίδα τους. Την οποία δεν θα διστάσουν να προδώσουν ευθέως αν τους δοθεί η ευκαιρία και αν έχουν ανταλλάγματα!! "Εσύ θα κοιτάξεις το συμφέρον σου ", έλεγε ο απατεώνας ρουφιανογιαννης σε ένα μέλος της κλίκας σε μία πολυκατοικία ώστε να τον πάρει με το μέρος του και να έχει την υπογραφή του στο άθροισμα της πλειοψηφίας των ιδιοκτητών της οικοδομης. Ώστε μετά να κάνει τίς λαμογιες του(έχοντας την πλειοψηφία με το μερος του)στα πλαίσια του 2+2=5. Εικονικές κοινόχρηστες "δαπάνες" που δεν γίνονται ποτέ (εξ ου και τα εισαγωγικά) αλλά χρεώνονται στην πολυκατοικία μόνο και μόνο για να πληρώνει την συμμετοχή τους σε αυτές ο ανήμπορος ένοικος που έχει στοχοποιήσει η κλίκα, δαπάνες που αφορούν τα διαμερίσματα της κλίκας (αλλαγή μιας μπριζας, ενός φωτιστικού κ.τ.λ.)και τα οποία χρεώνονται στην πολυκατοικία για να εισπράττει την συμμετοχή στην δαπάνη μόνο από τον ανήμπορο στοχοποιημενο ένοικο και έτσι να κερδίζει η κλίκα μέρος της δαπάνης που έκανε για να φτιάξει αυτά που θέλει στα δικά της διαμερίσματα και άλλα τέτοια "όμορφα"!! Η δική μας πατρίδα όμως δεν είναι ίδια με αυτή των ρουφιανογιαννηδων.Το είχες γράψει και εσύ κάποτε, κύριε Χατζάρα. Και βεβαίως είχες δίκιο. Εσύ αποκαλυψες την Αλήθεια και πρέπει όλοι οι τίμιοι και αξιοπρεπείς Έλληνες να σου είμαστε ευγνώμονες. Ζήτω η Επανάσταση των Φιλογενων!! Ζήτω η 25η Μαρτίου 1821. Ζήτω η αληθινή Ελλάδα!! Κάτω οι ρουφιανογιαννηδες.... κάθε είδους!!

Ανώνυμος είπε...

https://youtu.be/GtMTrmaTMCE?si=FGTTcchCq_m8O4cj