30/3/24

Οι Ρώσοι δεν είναι αμερικανάκια. Θα τους βρουν ΟΛΟΥΣ

 

Αναγνωρίστηκαν 134 από τα θύματα.

 

Οι δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης στην Μόσχα είχαν εμπειρία μάχης και ενήργησαν με συντονισμένο τρόπο και  είπαν ψέματα για τους συνεργούς και τα χρήματα   που έλαβαν. 

 Ολα αυτά τα στοιχεία τα «φύτεψαν» οι «χαζοί» οργανωτές.

 Οι  Ρώσοι σήμερα συνέλαβαν και 9ο . Έναν 24χρονο Τατζίκο.


Οι Ρωσικές Υπηρεσίες λένε  ότι το μέγεθος της φωτιάς και η ταχύτητα μετάδοσης δείχνει ότι οι επιτιθέμενοι «είχαν σκορπίσει  προηγουμένως το επιταχυντικό υγρό μέσα στην αίθουσα συναυλιών και είχαν συνεργούς μεταξύ του προσωπικού του συγκροτήματος».

Οι ειδικοί, σημειώνουν ότι οι ισχυρισμοί ότι οι επιτιθέμενοι δεν μιλούσαν ρωσικά είναι ψευδείς και επισημαίνουν επίσης ότι οι πληροφορίες σχετικά με την υποτιθέμενη ανταμοιβή  του μισού εκατομμυρίου ρουβλίων  αποτελούν μέρος ενός προετοιμασμένου σχεδίου παραπλάνησης.

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

https://en.wikipedia.org/wiki/Enzo_Ghinazzi

Σπύρο διάβασα στον πιο πάνω σύνδεσμο, για τον γνωστό στους παλαιότερους, Ιταλό τραγουδιστή Enzo Ghinazzi (έδωσε συναυλία υποστήριξης στον Πούτιν), στην τελευταία παράγραφο να κάνει λόγο για "ψευδοεκλογές" στη Ρωσία!!!
Αυτές που έδωσαν στον Βλαδίμηρο το αυτοκρατορικό 88% !!!
Ρε Σπύρο τι χάπια μπορεί να παίρνουν και τα γράφουν αυτά;
Ξέρεις κανέναν καλό ψυχίατρο μήπως μπορεί να δώσει μία εξήγηση;
Ξέρω δεν τους άρεσε το αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να έχεις επαφή με την πραγματικότητα ακόμα και εάν αυτή δεν σου αρέσει. Στο κάτω - κάτω μόνο έτσι μπορείς να την αλλάξεις προς όφελός σου νομίζω.
Η "βλακοπίντια" δεν θα έπρεπε να είναι ουδέτερη από πολιτικές, ιδεολογικές κ.λπ. διαφορές;
Τις προάλλες πάλι είχε ένα "ντοκυμαντέρ" στην ΕΡΤ3 για τη Λευκορωσία, την "τελευταία δικτατορία" στην Ευρώπη, όπως έγραψαν.
Ο κόσμος δεν νομίζω ότι έχει ελπίδα με τέτοιους διαστραμένους σε καίρια πόστα.