22/10/10

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΑΧΗΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ "ΑΠΟΧΗΣ"


ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΛΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ.

Όλοι προσπαθούν να σε φανατίσουν για την «κομματικότητα» της ψήφου σου.
Αναρωτήθηκες γιατί δεν επιχειρούν να σε φανατίσουν με την αγάπη για την πατρίδα σου που εξαθλιώνεται, αποσυντίθεται και καντονοποιείται καθημερινά;;;


του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Υποψ. Δημοτικού Συμβούλου με την «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ»

Το mail του Μπάρμπα – Νίκου που ακολουθεί είναι αποκαλυπτικό:
«ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟ!!! ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΜΟΝΟ Η ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΜΑΣ. ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΙΣΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΔΥΝΑΤΑ!!!!! ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ…»

Εμπνευσμένο μέσα στη λιτή του έκφραση και άκρως περιεκτικό μέσα στην απλότητά του, το mail του πολύ καλού φίλου ΜΠΑΡΜΠΑ-ΝΙΚΟΥ που διαχειρίζεται ένα άκρως μαχητικό ιστολόγιο, για το οποίο ανεπιφύλακτα θα έλεγα ότι κοσμεί το διαδίκτυο και την ανιδιοτελή προσπάθεια όλων όσων την επιχειρούν.


Σαφής λοιπόν και ξεκάθαρη η προτροπή.
Σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, αυτός ο λαός καλείται να δώσει τη μάχη για την αξιοπρέπειά του.
Και αυτή τη μάχη οφείλει να τη δώσει αποτελεσματικά.
Καλείται να τη δώσει αρνούμενος να τον χρησιμοποιήσουν ως πρώτη ύλη στο αλεστήρι της απαξίωσης, οι εκλογομάγειροι του ελεεινού και τρισάθλιου δικομματισμού.

Έλληνα πολίτη… Πολίτη της Αθήνας...
Αν αποδεχθείς αυτό το ρόλο στο αλεστήρι του πολιτικού συστήματος, τότε την επόμενη μέρα δε θα είσαι ένας ελεύθερος πολίτης.
Θα είσαι γι ακόμα μια φορά ένα δεκαδικό ψηφίο μετά την υποδιαστολή, στα «συγκεντρωτικά» αποτελέσματα των εκλογολόγων.
Θα είσαι γι ακόμα μία φορά ο θλιβερός αυτόχειρας που θα έχει πυροβολήσει και πάλι την επόμενη δική του ημέρα, και μαζί της την ίδια του την προοπτική.

Θα είσαι γι ακόμα μια φορά ένας ταπεινωμένος πολίτης…
Αυτό θέλεις για τον εαυτό σου;;;
Με αυτή την ταπεινωτική παρακαταθήκη θα διαπαιδαγωγήσεις αύριο τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου;;;

Αυτή την πολιτική μάχη καλείσαι να τη δώσεις κερνώντας περιφρόνηση μα πάνω απ όλα καταδίκη, όλους εκείνους που κατά καιρούς τους ανέθεσες να διαχειριστούν τη ζωή σου, κι εκείνοι απλώς σου την κατέστρεψαν.
Καλείσαι να χειραφετηθείς αρνούμενος να γκελάρεις από την πράσινη στη μπλε αθλιότητα και τούμπαλιν.
Η διαδρομή της αθλιότητας δεν είναι μονόδρομος, και το οφείλεις στην αξιοπρέπειά σου να την αρνηθείς οριστικά αυτή τη διαδρομή.


Κυρίως όμως αυτή την πολιτική μάχη καλείσαι να τη δώσεις υψώνοντας ψηλά τη σημαία της πολιτικής σου αντίστασης.

Καλείσαι να την δώσεις όχι απέχοντας, αλλά συμμετέχοντας στη δρομολόγηση των πολιτικών ανατροπών που έχουν ήδη ωριμάσει.

Καλείσαι να τη δώσεις όχι ως θλιβερός κομπάρσος αλλά ως αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής.

Πολίτη της Αθήνας… Πολίτη της Ελλάδας…

Σε αυτή την πολιτική αναμέτρηση, αυτό που θα κριθεί, δε θα είναι το περισσότερο ή λιγότερο πράσινο στις πλατείες της πόλης σου που γκετοποιήθηκαν και πλέον δε σου ανήκουν, αν και τις πλήρωσες με αίμα και ιδρώτα, γι αυτό και οφείλεις να αρνηθείς τους φαφλατάδες πρασινολόγους που θα δώσουν τη μάχη της ρεμούλας μέσα από ψευδεπίγραφες δήθεν αναπλάσεις, και κάθε λογής πράσινα κουραφέξαλα.

Σε αυτή την πολιτική αναμέτρηση αυτό που θα κριθεί, δε θα είναι οι λεπτομέρειες του όποιου εξαγγελλόμενου τεχνικού έργου, που έτσι κι αλλιώς όλοι θα έκαναν, γι αυτό και οφείλεις να αρνηθείς τους χαρτογιακάδες του τεχνοκρατισμού που επιχειρούν να μοστράρουν ποντάροντας σε μια αμφιλεγόμενη και πολλά «υποσχόμενη» (για λογαριασμό των ημετέρων φυσικά) υποδομή.

Σε αυτή την πολιτική αναμέτρηση αυτό που θα κριθεί, δε θα είναι η πορεία εκτέλεσης του εξαγγελλόμενου «κοινωνικού έργου» που υπόσχονται οι καιροσκόποι της πολιτικής, γιατί αυτό το «έργο» δεν είναι για σένα που παραμένεις κλεισμένος στο σπίτι σου και στην απαξιωμένη γειτονιά σου με τις ορδές της μαφίας και της ανεξέλεγκτης εγκληματικότητας να αλωνίζουν ασύδοτα και να αποσυνθέτουν τη ζωή σου.

Σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση αυτό που θα κριθεί, δε θα είναι το αυριανό κοινωνικοπολιτικό σύστημα της χώρας, γι αυτό και οφείλεις να αρνηθείς τα αποπροσανατολιστικά ιδεολογήματα που προβάλουν με τρόπο ανεπίκαιρο, επιχειρώντας να συγκαλύψουν το πραγματικό διακύβευμα που είναι η ανάγκη της ασυμβίβαστης πάλης για την ανατροπή των σχεδίων της παγκόσμιας διακυβέρνησης και των ντόπιων της τοποτηρητών.

Σε αυτή την πολιτική αναμέτρηση αυτό που θα κριθεί, δε θα είναι τα πολιτικά όνειρα των καριεριστών της κωλοτούμπας και της λαϊκής αποσυσπείρωσης, γι αυτό και οφείλεις να γυρίσεις την πλάτη στους πατριδοκάπηλους και τους καιροσκόπους της μειωμένης ευθύνης και του πολιτικού τσαρλατανισμού, που δηλητηριάζουν την αγνή και άδολη αγάπη σου για τούτον τον τόπο.

Σε αυτή την πολιτική αναμέτρηση, αυτό που θα κριθεί είναι το ίδιο το μέλλον σου.
Το μέλλον του τόπου σου. Το αύριο των παιδιών σου.

Αυτό που θα κριθεί είναι το αν θα επιτρέψεις με την ανοχή σου και με την ψήφο σου, να ολοκληρωθεί το ολέθριο σχέδιο μέσα από το οποίο στοχοποίησαν τον τόπο μας και τη ζωή μας, ή αν αυτό το σχέδιο θα ανατραπεί άμεσα, και αν θα περιμένει τιμωρία παραδειγματική τους πρωταίτιους και τους εμπνευστές του.

Σε αυτή την πολιτική αναμέτρηση αυτό που θα κριθεί σε τελευταία ανάλυση, θα είναι το περιεχόμενο των κυρίαρχων πολιτικών της επόμενης μέρας στον πρώτο δήμο της χώρας.
Θα κριθεί αν θα είναι πολιτικές συμβιβασμού και διαχείρισης, ή αν θα είναι οι απαραίτητες πολιτικές ανατροπής που θα εμπνεύσουν και θα συντονίσουν το δικό σου αγώνα.
Γι αυτό και γι αυτές τις πολιτικές κανείς δε μιλά.
Γιατί κανείς δεν τολμά να ξεβολεύεται από τον ταπεινωτικό συμβιβασμό του.

Ο αγώνας της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΘΗΝΑΣ» είναι πράγματι άνισος μέσα σ αυτόν τον ορυμαγδό της κομματικής πελατοκρατίας, της συνειδησιακής χειραγώγησης, και των χειραγωγούμενων ΜΜΕ.
Είναι όμως όμορφος και κυρίως αληθινός – απόλυτα αυθεντικός – γιατί με την πολιτική του διακήρυξη τόλμησε να θέσει το δάκτυλο επί των τύπων των ήλων.

Γιατί τόλμησε να τροποποιήσει την πολιτική ατζέντα και να οριοθετήσει το περιεχόμενο των πολιτικών ανατροπής.

Τώρα ξέρεις…
Ή θα συμβιβαστείς διατηρώντας για τον εαυτό σου να επιλέξεις το χρώμα του συμβιβασμού που σου ταιριάζει καλύτερα, ξέροντυας πως αυτό θα σε οδηγήσει στην απόλυτη υποταγή…
Ή θα ανατρέψεις τις εφιαλτικές πολιτικές που σου επέβαλαν, δίνοντας τη μάχη της προσωπικής σου αξιοπρέπειας με το ψηφοδέλτιο της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΘΗΝΑΣ» στο χέρι.

Είναι στο χέρι σου να μετατρέψεις αυτή την άνιση μάχη φίμωσης της φωνής μας και χειραγώγησης της δικής σου συνείδησης, σε οδοστρωτήρα αποφασιστικότητας ικανό να τους ακυρώσει τα σχέδια.

Αυτή η ευκαιρία είναι δική σου . Αν τους τη χαρίσεις δε θα στο συγχωρήσουν ποτέ. Αντίθετα θα σε συντρίψουν.

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα

εύχομαι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στον αγώνα.

Μια παρατήρηση για τη χθεσινή εκπομπή από κοινού με τον κ.Καπούτση.

Είπατε πως ο Τράγκας προετείνει αποχή. Πριν λίγο απάντησε σε αναφορά ακροατή στη ρήση σας, πως αρχικά είχε πει: "ή κάθεστε σπίτι σας ή μαυρίστε την κυβέρνηση" αλλά από όταν ο Παπανδρέου όρισε τις εκλογές ως "επιλογή μεταξύ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ", υποστηρίζει την προσέλευση στις κάλπες και το μαύρισμα των κυβερνώντων.

Συνεπώς, αποδεικνύεται πως είχαν βάση αυτά που λέγατε μαζί με τον κ.Καπούτση, έστω κι αν τελικά ο Τράγκας άλλαξε ρότα, γιατί μιλώντας με ανθρώπους που παρακολουθούν και εσάς τους 2 και τον Τράγκα, χθες δυσανασχέτησαν επειδή είχαν ακούσει από τον Τράγκα την καθημερινή του ρήση "μαυρίστε τους".

Υπάρχει όμως ένα ζήτημα. Τη στιγμή που αναφερθήκατε επωνύμως σε εκείνον, νομίζω το ίδιο έπρεπε να κάνετε και με τον κ.Ζερβο ! Ο οποίος παρότι εργάζεται στο ίδιο κανάλι με εσάς, προτείνει επί 2 ημέρες συνεχώς αποχή και μάλιστα πολλοί τηλεθεατές διαμαρτυρήθηκαν στο κανάλι από ότι ο ίδιος ομολόγησε ! Καταλαβαίνω ότι σας φαίρνει και τους 2 σε δύσκολη θέση, όμως χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ τον Τράγκα, ή λέμε ονόματα για όλους ή δε λέμε κανένα.

Νομίζω αυτό θα ήταν πιο ορθό κυρίως για να μη δίνετε εναύσματα για αντιδράσεις και αμφισβητήσεις εναντίον σας.

Ανώνυμος είπε...

KΥΡΙΕ ΧΑΤΖΑΡΑ ΕΙΣΘΕ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ?
ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΜΑΡΞΙΣΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΤΡΟΦΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΟΜΩΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ!!!

ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑΤΕ?ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΓΧΥΣΗ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ (Η ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΠΕΛΩΝΟΥΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΙΣΩΣ)ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!!!

ΕΧΟΥΝ ΔΕ ΤΟΣΟ ΜΠΛΕΞΕΙ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΕΝΝΟΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΓΕΦΥΡΩΤΕΣ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ!


""και στους ποικίλους τυχοδιώκτες τσαρλατάνους «εθνικής σωτηρίας» με στόχο τον εγκλωβισμό και τη συκοφάντηση των πατριωτικών κοινωνικών διεργασιών και ζυμώσεων.""


ΕΔΩ
http://klassikoperiptosi.blogspot.com
/2010/10/blog-post_6186.html

Ανώνυμος είπε...

KΥΡΙΕ ΧΑΤΖΑΡΑ ΕΙΣΘΕ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ?
ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΜΑΡΞΙΣΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΤΡΟΦΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΟΜΩΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ!!!

ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑΤΕ?ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΓΧΥΣΗ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ (Η ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΠΕΛΩΝΟΥΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΙΣΩΣ)ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!!!

ΕΧΟΥΝ ΔΕ ΤΟΣΟ ΜΠΛΕΞΕΙ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΕΝΝΟΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΓΕΦΥΡΩΤΕΣ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ!


""και στους ποικίλους τυχοδιώκτες τσαρλατάνους «εθνικής σωτηρίας» με στόχο τον εγκλωβισμό και τη συκοφάντηση των πατριωτικών κοινωνικών διεργασιών και ζυμώσεων.""


ΕΔΩ
http://klassikoperiptosi.blogspot.com
/2010/10/blog-post_6186.html

Ανώνυμος είπε...

KΥΡΙΕ ΧΑΤΖΑΡΑ ΕΙΣΘΕ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ?
ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΜΑΡΞΙΣΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΤΡΟΦΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΟΜΩΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ!!!

ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑΤΕ?ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΓΧΥΣΗ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ (Η ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΠΕΛΩΝΟΥΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΙΣΩΣ)ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!!!

ΕΧΟΥΝ ΔΕ ΤΟΣΟ ΜΠΛΕΞΕΙ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΕΝΝΟΙΩΝ TΗΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΓΕΦΥΡΩΤΕΣ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ!


""και στους ποικίλους τυχοδιώκτες τσαρλατάνους «εθνικής σωτηρίας» με στόχο τον εγκλωβισμό και τη συκοφάντηση των πατριωτικών κοινωνικών διεργασιών και ζυμώσεων.""


ΕΔΩ
http://klassikoperiptosi.blogspot.com
/2010/10/blog-post_6186.html

Ανώνυμος είπε...

O Δήμαρχος Αστακού Π Στάϊκος: Ο Αστακός γιορτάζει την απόσυρση των εμίρηδων


Η επένδυση αυτή δεν στόχευε σε ανάπτυξη. Πιστεύαμε πως θα είχαμε φυσικό αέριο στην περιοχή, όμως αυτό θα πήγαινε με αγωγό στην Ιταλία. Εμείς όμως θα κινδυνεύαμε να κάνει μπάμ! και να σκοτωθούμε», είπε ο κ. Στάϊκος και συνέχισε: «Αν είναι να σκοτωθώ για να ζήσω καλυτέρα, να σκοτωθώ, αλλά όμως να σκοτωθώ για να ζουν άλλοι καλύτερα, δεν νομίζω».
Επίσης υπογράμμισε ότι από την ενέργεια που θα παραγόταν από το LPG δεν θα είχε τίποτα να ωφεληθεί η περιοχή, όπως για παράδειγμα να διατεθεί κάποια ποσότητα ώστε να δημιουργηθούν εργοστάσια προκειμένου να προκύψουν και θέσεις εργασίας. «Ευτυχώς που υπήρξε μια γυναίκα στη βουλή που φοράει παντελόνια και είναι η κα Μπιρμπίλη», εννοώντας ότι η υπουργός είχε το θάρρος να αντιταχτεί στην επένδυση.
«Είναι ψέμα ότι ο αδελφός του κ. Παπανδρέου ήταν όλη μέρα με τους Καταριανούς; Ήταν δηλαδή αναμεμειγμένος εξωθεσμικά. Χθες μιλούσαμε για τους κουμπάρους του Κ. Καραμανλή, και τώρα μιλάμε για τα αδέλφια;» είπε ο δήμαρχος. «Η Ιταλία δηλαδή θα έπαιρνε καθαρή ενέργεια, οι ρύποι θα έμεναν στην Ελλάδα και στη μέση θα ήταν οι μεσάζοντες. Στη μέση ήταν και η Rassandel.Δεν είναι σκάνδαλο αυτό;» πρόσθεσε ο δήμαρχος. Συνεχίζοντας αναφέρθηκε και στις υποσχέσεις για 1500 θέσεις εργασίας οι οποίες τελικά δεν ήταν παραπάνω από 140, πράγμα που κατά την άποψή του «δεν άξιζε τον κόπο».

Ανώνυμος είπε...

Jamais on ne me dira que la course aux étoiles ça n'est pas pour moi

Είναι βέβαιως μπελάς να σας τα γράψω όλα αυτά και υμεις να τα διαβάσετε αλλά όταν αγανακτείς θέλεις να το μοιραστείς και όταν ψηφίζεις να τα γνωρίζεις ....!!!

Όσοι απο σας ειχον αγορασει την Καθημερινή ίσως να είδον το Κ (περιοδικό )της κυριακής 26/9/10 και το πρωτοσέλιδο ...και να διαβάσατε το αφιέρωμα του Νίκολαου Βαφειάδη..ας τα μάθετε όσοι δεν έπεσε στα χέρια σας ..!!!
Μέσα στας 3 εβδομάδας που έζησε ο συνεργάτις της Καθημερινής μέσα στην βουλήν κατέγραψεν τα χάλια αυτών των ..........? και των υπαλλήλων τους .....

εν μέσω κρίσεως αναφέρω αναλυτικως τι απεφάσισαν δια τούς εαυτούς των' πάρτε μία γεύση όσοι δεν γνωρίζετε το μέγεθος........

Παρόλες τας φαινομενικά αντικρουόμενας απόψεις μεταξύ τους θα δεί, λέει, κανείς στούς διαδρόμους πώς όλοι χαριεντίζονται μεταξύ των. Άλλωστε τα πολιτικά κόμματα δεν πλήττονται οικονομικά απο την κρίσιν, γιατί κυβερνητική απόφασις ηύξησε κατά 30% τα της ετήσιας κρατικής επιχορήγησης τους η οποία απο τα 37 εκατ.ευρώ που είχε περιοριστεί θα φτάσει τελικά το 2010 στα 49 εκατ.ευρώ . Συνολικά τα πολιτικά κόμματα χρεωστούν 36 εκ.ευρώ στο ελλην.δημόσιο και 245 εκ.ευρώ εις τας τράπεζες.

Πάμε τώρα εις τούς βουλευτας .....

Το 2010 οι 300 αντιθερμοπυλαιοι θα μοιραστούν 42,5 εκατ.ευρώ. Συνεπώς ο μέσος όρος των μηνιαίων αποδοχών τους ανέρχεται εις 10.000 ευρώ.Το 50% της βουλευτικής αποζημίωσης φορολογείται αυτοτελώς και μόνο το υπόλοιπο 50% προστίθεται στα τυχόν άλλα εισοδήματα.Περίπου 35 εκατ.ευρώ θα μοιραστούν μέσα στο 2010 αι συνταξιούχοι βουλευται ή οι σύζυγοι των θανόντων και αι άγαμαι θυγατέραι θανόντων βουλευτών.Άλλο ένα κονδύλι 4,3 εκατ.ευρώ προορίζεται δια τας συντάξεις των πρώην πρωθυπουργών.Ολοι γνωρίζουμε ότι δια κατοχύρωσι βουλευτικής σύνταξης απαιτούνται μόλις 4 χρόνια θητεία ενώ πρίν το 1993 συνταξιοδοτούνται απο τα 55 χρόνια. Ο σαρωτικός νόμος για το ασφαλιστικό δεν άγγιξε στο ελάχιστο τούς επαγγελματίας της πολιτικής. Αι συνταξιούχοι βουλευται είναι οι μοναδικοί Έλληνες που έχουν την δυνατότητα να λαμβάνουν παράλληλα και δευτερα σύνταξι απο το επάγγελμα που ασκούσαν εφόσον δεν εργάζονται στο δημόσιο ή και τρίτη στην περίπτωσι που ήσαν συνδικαλισται, πρώην δήμαρχοι ή πρώην Νομάρχαι (χορηγίες).

Ανώνυμος είπε...

Θέλετε και άλλο ....πάμε...!!


Όσοι βουλευται είναι άνω των 65 χρόνων λαμβάνουν ταυτόχρονα και βουλευτική αποζημίωσι και βουλευτική σύνταξι. Μέσα στην τριετία 2010-2012 υπολογίζεται απο το Γεν.Λογιστήριο του Κράτους ότι μπορεί να δοθούν εις συνταξ.βουλευτας άλλα περίπου 80 εκατ.ευρώ που διεκδικούν αναδρομικά λόγω των αναδρομικών αυξήσεων που πήραν πρόσφατα αι "ευπειθεις" εις την εκτελεστικη εξουσιαν δικασται (έχουν πάρει ήδη το 25% ενώ το άλλο 75% θα καταβληθεί το Μάιο του 2011) όταν η άλλη πληγή των Ελλήνων λοιπον αι μονιμως σιωπουντες στην παραβιαση του συνταγματος "ευπειθεις" δικασται ηύξησαν τούς γενναιους ,αντιδωρον κονφορμισμου προς την αυθαιρετον και μονιμως καταργουσα την διακριση των 3 εξουσιων εκτελεστικη , μισθούς τους κατά περίπου 80%.

Είναι πάγια μέθοδος των συνταξ.βουλευτών όταν οι ανώτεροι δικαστικοί διεκδικούν και δικαιώνονται με βαση συνταγματικη διαταξη μισθολογικου φαβοριτισμου αυτοματης αναπροσαρμογης παντα προς τα ανω,που αυτοκαθιστα ολους αυτους προνομιουχους,οποταν και μονον ενθυμουνται το συνταγμα αμφοτεροι, να ακολουθούν και αυτοί τον ίδιο δρόμο και να τα παίρνουν.

Ανώνυμος είπε...

Εχει και άλλο αν δεν κουραστήκατε...!!


Τα 300 καμάρια μας δεν πληρώνουν ούτε το κυψελλοειδες κινητό τους καθώς αυτεξουσιως δικαιούνται ένα κινητό τηλ.μέχρι 200 ευρώ μηνιαίως οκτώ σταθερας γραμμας τηλεφωνίας (μέχρι 12.000 ευρώ,αν και παραβιαζουν το οριον χωρις τελικα να επιβαρυνονται με ιδια χρεωσι δια την παραβιασι αυτου) αυτοκίνητον (το μισθώνει η βουλή με 'λίζινγκ') δωρεάν διαμονι σε κεντρικό ξενοδοχείον δια τούς βουλευτας της επαρχίας (70 ευρώ ημερησίως) γραφείον εκτός βουλής, γραφική ύλιν, ταχυδρομική ατέλειαν , ατελώς και στις μετακινήσεις με λεωφορεία, σιδηρόδρομο και ακτοπλοϊα καθώς και 52 αεροπορικά εισιτήρια μετ' επιστροφης δια τον νομό τους, εφόσον είναι 200χλμ απο τας Αθήνας.

Έχουν την δυνατότητα λήψης άτοκων δανείων απο την Βουλιν και χαμηλότοκα απο τας τράπεζας .Και βέβαια εκαστος βουλευτής έχει στην υπηρεσία του 4 δημοσίους υπαλλ.αποσπασμένους κα μετακλητούς καθώς και έναν επιστημονικό συνεργάτιν ο οποίος πληρώνεται απο την βουλη ...δηλ. 300 βουλευτας + 300 συνεργάτας.....!!

Κατοπιν λοιπον τετοιων αγαθων θα ανεμενε ο συνετος πολιτης μιαν ανταποδωσιν αναλογη εις τον καθημερινον βιον του ως ποιοτητα ζωης.ΕΙΣ ΜΑΤΗΝ!
Πληρωνε κορόιδο Έλληνα τούς ειδήμονας που επτώχευσαν την χώραν και ευτελισαν το εθνος συστημικως.......

Ανώνυμος είπε...

Οι υπάλληλοι της βουλής......
Δεν φτάνουν λέει οι καρέκλες......
Εκτός απο τούς 1200 αποσπασμένους δημ.υπαλ. και τούς επιστημ.συνεργάτας(τρομαρα την επιστημη τους,τα πανεπιστημια και τον τροπον που επτυχιωθησαν η εφοιτευσαν εις αλλοδαπην) υπάρχουν και άλλοι 1340 που έχουν προσληφθεί χωρίς διαγωνισμό (αι θρυλικοι ημέτεροι δηλ.) στο μόνιμο προσωπικό της βουλής. Θα στοιχίσουν το 2010 στο ελλην.δημόσιο 54 εκατ.ευρώ και ο νεοπροσλαμβανόμενος με υποχρεωτική εκπαίδευσι (πχ καθαρίστριαι) λαμβάνει 1.900 ευρώ καθαρά μηνιαίως, Όλοι οι υπάλληλοι συνολικά το 2010 θα στοιχίσουν στο ελληνικό δημόσιο 106 εκατ.ευρώ.

Αποτελεί κοινό μυστικό πως δεν προσέρχονται όλοι αι υπάλληλοι στην εργασία τους διότι αν αφικνουντο όλοι θα εδημιουργειτο το αδιαχώρητον καθώς δεν έχουν καρέκλα δια να ιστανται. Είχα λέει ο δημοσιογράφος την ευκαιρίαν να δώ με τα ομάτια μου ότι μόλις έβγαινε κάποιος δια σιγαρεττον αμέσως την θέση του στην οθόνη του "κομπιούτερ" ακινητοποιημένη στο "facebook" δια γενετησιον ψωνιστηριν και ρυθμισιν ιδιωτικων υποθεσεων κατελάμβανε ετερον τινα διποδον της πολιτειακης πανιδας.

Αι δύο επιπλέον μισθοί τους δηλ. ο 15ος και ο 16ος ενσωματώθησαν τελευταία, με την μορφιν επιδόματος στην βασική αποζημίωσιν και είναι χαρακτηριστικό ότι την τελευταία κυριολεκτικά στιγμιν εξαιρέθησαν (αυτοί και όσοι προσληφθούν) απο την υποχρεωτικην υπαγωγιν τους στον κλάδο κύριας ασφάλισης το χρεωκοπημένο δηλ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ αυτό που θα εισελθουν όλοι υμεις. Συνταξιοδοτούνται από 28,5 χρόνια ενώ υμείς στα 40 χρόνια, και λαμβάνουν απο το ταμείον αρωγής της βουλής ΕΦΑΠΑΞ ίσο με δύο μηνιαίους μισθούς για κάθε έτος ασφάλισεως (100.000 με 150.000) ευρώ ο καθεις.

Επίσης απο την βουλήν μισθοδοτούνται και 74 ειδικοί φρουροί (άγνωστο που υπηρετούν και ως τι παρεχουν ) ενώ καταβάλλεται και ειδικό επίδομα εις όλους τούς αστυνομικούς που φρουρούν το κοινοβούλιον... Στούς 70 βολικους κοινοβουλευτικούς δημοσιογράφους έχει παραχωρηθεί προσωπικός χώρος στάθμευσεως και τούς δίδεται καινούργιον 'laptop' σε κάθε εκλογική αναμέτρησιν. Εχουν επίσης την δυνατότητα να στέλνουν τα παιδιά τους στον εξαιρετικό παιδικό σταθμόν που λειτουργεί στο υπόγειο στην μεριά του κήπου και δημιουργείται και άλλος γιατί δεν φτάνει(ποιος ειπε οτι η υπογεννητικοτης ειναι δια ολον το εθνος;ποιος ειπε οτι η νεα ελληνιδα μανα της κυψελης που δεν βρισκει σταθμο γιατι προηγουνται οι τζαμπατζηδες εποικοι εχει ισα δικαιωματα και οχι μονον περισσευμα υποχρεωσεων εναντι;), σε κτίριον στην Πλάκα του υπ.(Α-)πολιτισμού, και βέβαια γυμνάζονται όλοι μαζί υπάλληλοι, συνεργάται προπαντων της επιστημης, βουλευται,συγγενεις,φιλοι,ερωμενες, στο άρτια εξοπλισμένο ακόμα και με χαμάμ δωρεάν γυμναστήριον με τούς εννέα διακομματικους γυμναστας.

Ανώνυμος είπε...

Ο νόμος αυτοσυμβασεως των προβλέπει ότι εάν απουσιάσει βουλευτής αδικαιολόγητα σε περισσότερες απο 5 συνεδριας τον μήνα θα παρακρατείται το 1/30 του μισθού του. Στην πράξη όμως ενώ τα νομοσχέδια συζητούνται κα ψηφίζονται με άδεια έδρανα ούτε ένα ευρώ δεν έχει παρακρατηθεί.Επισης φροντιζουν οπως αντισταθμιζωσιν τυχον απωλειας με πληθωριστικες τυπικες συνεδριες προπαρασκευαστικων επιτροπων οπου συμμετεχουν μονον δια της υπογραφης, οιονει παρουσιας τους για την πληρωμη εν ειδει πληρωτεου γραμματιου του δημοσιου...

Κανένας έλεγχος εις πόθεν(ελληνικη γλωττα σημαινον απο ΠΟΥ οχι ΠΟΣΑ ΕΧΕΙΣ!) έσχες και στούς τραπεζικούς λογαριασμούς των βουλευτών ενώ οι μετοχές ετσι και αλλιώς δυνανται ανώνυμες τη πραξη. Και όπως όλοι ξευρετε τα αδικήματα τους παραγράφονται επικαλούμενοι την βουλευτικην τους ασυλία-ΑΣΥΛΟΝ και ο νέος δήθεν κανονισμός της βουλής αναφέρει ότι θα ερευνάται το αδίκημα μόνο όταν έχει σχέση με την πολιτική του δραστηριότηταν.

Χαρακτηριστικό είναι ότι εις πολίτης που εμήνυσε βουλευτη δια εκβιασμόν τελικά μπήκε ο ίδιος φυλακή έπειτα απο αντιμήνυση που του έκανε ο βουλευτής ο οποίος λόγω της ασυλίας, ουδέποτε εδικάσθη......!!!!!!

Κάποιοι λένε σωστά να μην ψηφίζομε τα μεγάλα κόμματα αλλά εύλογα ερωτώ μήπως σε όλα αυτά δεν είναι και αι βουλευται των αριστερών-μαρξιστικων κομμάτων που υπερασπίζονται δημαγωγικως ταχα τον φτωχό εργάτη, μήπως οι εθνοτικοι του ΛΑΟΣ, οι πολυεθνικοι οικολόγοι πάνε οπίσω.... ; μήπως μας δουλεύουν ομαδικως ; Βγήκε έστω εις μέσα στην οικονομική κρίση ειλικρινως και ουχι εκ του ασφαλους δια εντυπωσεις χωρις να κινδυνευει να το καμει,με έν εκατομμύριο ανέργους να αρνηθη τας υπέρογκους αυτας απολαβας και να τις καταγγείλει ; ...έχει κανείς από τούς 300 συνείδησιν οταν κλειουσιν το παραπετασμα της δημοσιας εμφανισεως ενωπιον υμων....;


Και κάτι δια το μνημόνιον ...όπως όλοι φαντάζομαι γνωρίζετε, εψηφισθη ωσαν νομοσχέδιο με απαίτησιν 151 ψήφους και όχι ωσαν διεθνής σύμβασις όπως και είναι που θέλει 180 ψήφους αλλά και την επομένη της ψηφισής του ψηφίστηκε αντισυνταγματική τροπολογία -προσθήκη που έλεγε ότι αι συμβάσεις δανεισμού ισχύουν απο τη στιγμή της υπογραφής τους χωρίς να χρειάζεται κύρωσιν απο το Kοινοβούλιο ενώ το σύνταγμα προβλέπει πως καμμία προσθήκη ή τροπολογία δεν εισάγεται για συζήτηση αν δεν σχετίζεται με το κύριο αντικείμενο του νομοσχεδίου που ψηφίζεται.Που ησαν αι δικασται;Ως παντοτε κρυπτομενοι οπισθεν της αντιδημοκρατικης μη διακριτης εκτελεστικης εξουσιας, εξαργυρωνοντας τας αυξησεις εις τας εργασιακας αμοιβας των υπο αυτης...

Ανώνυμος είπε...

Ιωάννης Καποδίστριας

«Εφόσον τα ιδιαίτερα εισοδήματά μου αρκούν διά να ζήσω, αρνούμαι να εγγίσω μέχρι και του οβολού τα δημόσια χρήματα, ενώ ευρισκόμεθα εις το μέσον ερειπίων και ανθρώπων βυθισμένων εις εσχάτην πενίαν».


Και ο Εμμανουήλ Ροΐδης, λόγιος, συγγραφευς και δημοσιογράφος,θυμα της αναρχικης αλητομηδενιστικης ρητορειας σημερον, είχον ειπει: «Η Ελλάς εδαπάνησεν άπαν το χρήμα του λαού, αντί έργων χρησίμων, εις συντήρησιν κοπαδίoυ κομματικών κηφήνων, χάριν του οποίου στέργει την πενίαν, την κακοπραγίαν, την ασημότητα και τους εμπαιγμούς του κόσμου όλου». Θα τρίζουν τα κόκκαλά τους…


Ο Γιάννης Τασσιόπουλος στο «Μετρό Ελλάδα», μεταξύ των άλλων, έγραφε πρόσφατα δια τα κόμματα: «Αν τα πολιτικά κόμματα της χώρας λειτουργούσαν με το νομικό καθεστώς που λειτουργούν σε όλον τον κόσμο οι επιχειρήσεις, οι τράπεζες θα τους είχαν κατασχέσει ό,τι είχαν και δεν είχαν στην κατοχή τους…».

Άναυδη έμεινε η διεθνής Κοινή Γνώμη για τις ταραχές στη χώρα μας από τα επώδυνα μέτρα κατά του λαού και ιδιαίτερα κατά των συνταξιούχων και την εξαθλιωμένη οικονομική μας κατάσταση. Η Ελλας γίγνεται τελικά η χώρα με τους πάμφτωχους Έλληνες και τους πάμπλουτους πολιτικούς.

Σύμφωνα εξάλλου με γκάλοπ της Πρωτοποριακής διαδικτυακής ερευνης, F.S. (6-6-2010), «το 96% των Ελλήνων θεωρεί ότι οι βουλευτές μετά την εκλογή τους δεν τηρούν τας υποσχέσεις των, ότι ενδιαφέρονται κυρίως δια τα προσωπικα ενεργηματα των». Το υπόλοιπο 4% αποτελεί το σόι, εξ αίματος, εξ αγχιστείας και τα επιστήθια φιλαράκια ομου μετα των ορφανων προστατευομενων ψυχων....


Ποιός είδε κράτος λιγοστό

σ’ όλη τη γην μοναδικό,

εκατό να εξοδεύει

και πενήντα να μαζεύει;

Να τρέφει όλους τους αργούς,

νά’χει επτά Πρωθυπουργούς,

ταμείο δίχως χρήματα

και δόξης τόσα μνήματα;

Νά’χει κλητήρες για φρουρά

και να σε κλέβουν φανερά,

κι ενώ αυτοί σε κλέβουνε

τον κλέφτη να γυρεύουνε;

(Γ. Σουρής)


Εδώ κολλά το..."Να σας διακορευσω ό,τι σας έχει μείνει αειπαρθενον(εάν εύρω και εις Έυρώ...)
Τα συμπεράσματα δικά σας....!!

Ανώνυμος είπε...

Παρουσίαση βιβλίου "ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ" του Άκη Κοσώνα


ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ

Η γιουγκοσλαβική εμπειρία και η διάλυση των Βαλκανίων.

Άκης Κοσώνας


Ακριβώς έντεκα χρόνια πριν, παραμονές Πάσχα βομβαρδίστηκε από τις νατοϊκές δυνάμεις και αποδυναμώθηκε καθοριστικά η Σερβία, διαλύθηκε ότι είχε απομείνει από τη Γιουγκοσλαβία και ανασχηματίστηκαν τα σύνορα στα Βαλκάνια για πρώτη φορά μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Η αμερικανική επιλογή να τελειώνουν με τη Γιουγκοσλαβία και να ανοίξουν το δρόμο στην ίδρυση νέων κρατών, δημιούργησε μια νέα κουλτούρα, μια νέα αντίληψη πραγμάτων στη βαλκανική χερσόνησο :

Διέλυσε οριστικά την αίσθηση των ισχυρών κρατών και επέβαλε καθεστώς εξάρτησης από τρίτες δυνάμεις σε χώρες που είτε υπήρχαν στο παρελθόν και σχημάτισαν τη Γιουγκοσλαβία, είτε δεν υπήρχαν και γεννήθηκαν τώρα.

Συγχρόνως, το όλο εγχείρημα κατέδειξε την ανυπαρξία της Ευρώπης ως ενιαίας δύναμης, ακόμα και ως συμμαχίας να κάνει κάτι την ώρα πολύ εξωευρωπαϊκές δυνάμεις δρούσαν (και στρατιωτικά) στα εδάφη της. Αυτό οδήγησε στη συμπέρασμα ότι οι χώροι δεν (αυτό)προσδιορίζονται πια τόσο γεωγραφικά, ως ενότητες, αλλά εξαρτησιακά.

Η Ελλάδα, μέρος της βαλκανικής, υπέστη άμεσα τις εξελίξεις και τις αλλαγές που προέκυψαν από τη διάλυση της γειτονικής χώρας. Συνορεύαμε με τη Γιουγκοσλαβία. Τώρα συνορεύουμε με τη «Μακεδονία». Έως τότε είχαμε μία Αλβανία στα βορειοδυτικά μας σύνορα. Τώρα υπάρχει κι άλλη μια με το «μαξιλάρι» της «Μακεδονίας» ανάμεσά μας, το Κόσοβο.

Στο βιβλίο περιγράφονται ρόλοι και συμπεριφορές χωρών, πολιτικών κομμάτων, διανοούμενων, δημοσιογράφων και παραγόντων. Παραγόντων που αγάπησαν την βαλκανική κρίση. Είναι οι ίδιοι που αγαπούν κάθε κρίση μια και μέσω αυτής πλουτίζουν και αλλάζουν τις δομημένες ισορροπίες έτσι ώστε να ετοιμάσουν την υποδοχή της επόμενης κρίσης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΙΣ

http://img686.imageshack.us/img686/4131/peirama.png

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ
Ένας χαιρετισμός θαυμασμού για τους Έλληνες που μέσα κι έξω από την πατρίδα, δεν ξεχνούν, αιώνες τώρα, τι σημαίνει Ελλάδα.

Ένα παράπονο κι ένας θυμός για μερικούς «Nεοέλληνες» που θέλουν να μας κάνουν να ξεχάσουμε τι σημαίνει Ελλάδα και μερικούς ξένους που προσπαθούν να ξανακομματιάσουν τη μια και αδιαίρετη, Ελληνική Πατρίδα.

Και μια απροσμέτρητη οργή για κάποιους Έλληνες και κάποιους «φιλέλληνες» που αγνοούν ή θέλουν συνειδητά να αγνοούν, τον κύριο στόχο της ιλαροτραγικής, τάχα φιλειρηνικής, διαπραγμάτευσης του ονόματος της Μακεδονίας.

Που είναι ένας και μοναδικός: Άλλοτε διπλωματικά κι άλλοτε κυνικά, να «αναστήσουν» ένα νέο, ψευτομακεδονικό έθνος, από την Αδριατική μέχρι το Θερμαικό,για να μετατρέψουν όλα τα Βαλκάνια σε έναν πιστό υπηρέτη των μεγάλων, ανθρωποφάγων, συμφερόντων της νέας, παγκόσμιας, τάξης πραγμάτων.

Δεν θα τους περάσει..

Είμαστε αποφασισμένοι και μπορούμε να μην τους περάσει.

Στέφανος Ληναίος - Έλλη Φωτίου
10.10.2010

Ανώνυμος είπε...

Η NASA προειδοποιεί την κίνηση "Απελάστε το ρατσισμό" οτι ιπτάμενα γιαούρτια άγνωστης ταυτότητος εισήλθαν στον εναέριο χώρο του Αγίου Παντελεήμονα!!!

Ανώνυμος είπε...

KALH EPITYXIA
kai thn epomenh fora se ollh thn ellada

giati emeis sthn eparxia thn na psifisoume;;;;;

NEOTAKSITES;;;;
oloi idioi einai........

Ανώνυμος είπε...

Α Π Ο Φ Α Σ Η
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ,
ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ
ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
Έχοντας υπόψη:
...............

2.- Το γεγονός ότι στις 7 Νοεμβρίου 2010 θα διενεργηθούν, σύμφωνα με το άρθρα 9 παρ. 1
και 5 και 114 παρ.1 και 5 του ν.3852/2010, εκλογές για την ανάδειξη των νέων δημοτικών
και περιφερειακών αρχών για τη νέα αυτοδιοικητική περίοδο 2011-2014).
3.- Την επείγουσα ανάγκη ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των εκλογέων, μέσω της
τηλεόρασης, ραδιοφώνου και εφημερίδων σε πανελλαδικό επίπεδο για την ανάγκη
συμμετοχής τους στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών
δημοτικών και περιφερειακών αρχών

........
Α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε


1.- Την απευθείας ανάθεση στην ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Ευρωπαϊκός
Διαφημιστικός Οργανισμός Α.Ε. Διαφημίσεων–Προβολής και Εκδόσεων» και με το
διακριτικό τίτλο Leo Burnett που εδρεύει στο Μαρούσι οδός Πατρόκλου 6 & Ανδρομάχης
του έργου της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των εκλογέων σε πανελλαδικό επίπεδο,
μέσω της τηλεόρασης, ραδιοφώνου, εφημερίδων και Internet για τον πρώτο και δεύτερο
βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης, για την ανάγκη συμμετοχής τους στις δημοτικές –και
περιφερειακές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010 και της 14ης Νοεμβρίου 2010, όπου απαιτηθεί
επαναληπτική ψηφοφορία, για τον τρόπο ανάδειξης των αιρετών δημοτικών και
περιφερειακών αρχών.
Για το ανατιθέμενο έργο το κόστος παραγωγών και αμοιβών τρίτων ανέρχεται στο ποσό των
διακοσίων πενήντα χιλιάδων Ευρώ (250.000 €) πλέον Φ.Π.Α. 23% και η δαπάνη των
Μ.Μ.Ε. ανέρχεται στο ποσό των πεντακοσίων εξήντα δύο χιλιάδων εννιακοσίων σαράντα
τριών Ευρώ (562.943 €) πλέον Φ.Π.Α. 23%, όπως ειδικότερα αναλύονται στην από
19.10.2010 επιστολή της. Η συνολική δαπάνη του έργου ανέρχεται στο ποσό των
οκτακοσίων δώδεκα χιλιάδων εννιακοσίων σαράντα τριών Ευρώ (812.943 €) πλέον Φ.Π.Α.
23%, δηλαδή ποσό εκατόν ογδόντα έξι χιλιάδες εννιακόσια εβδομήντα έξι Eυρώ και
ογδόντα εννέα λεπτά του Ευρώ (€ 186.976,89)

και συνολικά στο ποσό των εννιακοσίων
ενενήντα εννέα χιλιάδων εννιακοσίων δέκα εννέα Ευρώ και ογδόντα εννέα λεπτών του Ευρώ

(€ 999.919,89).

Ανώνυμος είπε...

Α Π Ο Φ Α Σ Η
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ,
ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ
ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
Έχοντας υπόψη:
...............

2.- Το γεγονός ότι στις 7 Νοεμβρίου 2010 θα διενεργηθούν, σύμφωνα με το άρθρα 9 παρ. 1
και 5 και 114 παρ.1 και 5 του ν.3852/2010, εκλογές για την ανάδειξη των νέων δημοτικών
και περιφερειακών αρχών για τη νέα αυτοδιοικητική περίοδο 2011-2014).
3.- Την επείγουσα ανάγκη ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των εκλογέων, μέσω της
τηλεόρασης, ραδιοφώνου και εφημερίδων σε πανελλαδικό επίπεδο για την ανάγκη
συμμετοχής τους στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών
δημοτικών και περιφερειακών αρχών

........
Α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε


1.- Την απευθείας ανάθεση στην ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Ευρωπαϊκός
Διαφημιστικός Οργανισμός Α.Ε. Διαφημίσεων–Προβολής και Εκδόσεων» και με το
διακριτικό τίτλο Leo Burnett που εδρεύει στο Μαρούσι οδός Πατρόκλου 6 & Ανδρομάχης
του έργου της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των εκλογέων σε πανελλαδικό επίπεδο,
μέσω της τηλεόρασης, ραδιοφώνου, εφημερίδων και Internet για τον πρώτο και δεύτερο
βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης, για την ανάγκη συμμετοχής τους στις δημοτικές –και
περιφερειακές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010 και της 14ης Νοεμβρίου 2010, όπου απαιτηθεί
επαναληπτική ψηφοφορία, για τον τρόπο ανάδειξης των αιρετών δημοτικών και
περιφερειακών αρχών.

Ανώνυμος είπε...

Για το ανατιθέμενο έργο το κόστος παραγωγών και αμοιβών τρίτων ανέρχεται στο ποσό των
διακοσίων πενήντα χιλιάδων Ευρώ (250.000 €) πλέον Φ.Π.Α. 23% και η δαπάνη των
Μ.Μ.Ε. ανέρχεται στο ποσό των πεντακοσίων εξήντα δύο χιλιάδων εννιακοσίων σαράντα
τριών Ευρώ (562.943 €) πλέον Φ.Π.Α. 23%, όπως ειδικότερα αναλύονται στην από
19.10.2010 επιστολή της. Η συνολική δαπάνη του έργου ανέρχεται στο ποσό των
οκτακοσίων δώδεκα χιλιάδων εννιακοσίων σαράντα τριών Ευρώ (812.943 €) πλέον Φ.Π.Α.
23%, δηλαδή ποσό εκατόν ογδόντα έξι χιλιάδες εννιακόσια εβδομήντα έξι Eυρώ και
ογδόντα εννέα λεπτά του Ευρώ (€ 186.976,89)

και συνολικά στο ποσό των εννιακοσίων
ενενήντα εννέα χιλιάδων εννιακοσίων δέκα εννέα Ευρώ και ογδόντα εννέα λεπτών του Ευρώ

(€ 999.919,89).

samarina είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ

http://www.athina984.gr/node/118108

Η παραμονή του Παπάγου στην Αθήνα ήταν δική του απόφαση

Από τα Πρακτικά της Συσκέψεως στα Ανάκτορα  Τατοίου στις 11 το πρωί  της 18ης Απριλίου 1941 . Παρόντες: Γεώργιος Β', Βασιλεύς των Ελλήνω...