10/10/10

Ο Τζέφρη στη Νέα Υόρκη μίλησε για στήριξη της Ελλάδας στην Παγκόσμια διακυβέρνηση και τους στόχους της χιλιετίας!

Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου

Α΄Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα


Καλά, όσοι ψήφισαν και στηρίζουν την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ανήκουν στο χώρο της ζωολογίας και μπορούν, γλείφοντας και αρπάζοντας, να δέχονται ότι ο πρωθυπουργός τους διαθέτει τόσες τεράστιες γνώσεις ώστε να προγραμματίζει τη δράση του και τους στόχους του έως το 3000 μ.Χ.!! Μετά θα πάει να λύσει τα προβλήματα της επόμενης χιλιετίας.
Οι υπόλοιποι Έλληνες –που είναι η πλειοψηφία- πως δέχονται να έχει η Ελλάδα ένα πρωθυπουργό που θάβει τους ίδιους και οραματίζεται τη χιλιετία;
Έλληνες:

Το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι κομματικό. Είναι εξόχως εθνικό και αφορά άμεσα την ύπαρξή μας ως βιολογικών όντων και ως ζωτικό χώρο.
Έως τώρα, από καταβολής κόσμου, δεν βρέθηκε κανένας πρωθυπουργός που να έχει τη δύναμη να στοχεύει στη χιλιετία!
Έλεος! Αυτός είναι άκρως επικίνδυνος για την κοινωνική μας ασφάλεια και, θα πρέπει να βρούμε τρόπο να τον αντικαταστήσουμε.
Αν δεν το μπορούμε, τότε ας τον προτείνουμε για το βιβλίο Γκίνες να τον καταγράψει στα «Βραβεία Βλακείας».
Το λόγο έχουν οι ψυχίατροι και οι επιθεωρήσεις των θεάτρων, γιατί μέσα από την κωμωδία θ’ αναδειχθεί το δράμα της Ελλάδας και ο Αρρωστημένος μαζοχισμός των Ελλήνων.
Οι άλλοι λαοί δεν θα πάρουν με τις πέτρες τον πρωθυπουργό της Ελλάδας αλλά τον «κυρίαρχο» λαό που τον ανέχεται.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O Παπαεβραιου δεν εχει δουλεψει ουτε μια μερα στη ζωη του, δεν θα μπορουσε να ξερει που βρισκεται ακομα αν κι ηταν πλανωδιος παγωτατζης, ποσο μαλλον να προγραμματισει οτιδηποτε μελλοντικο περα των δεκα λεπτων. Ειναι ενα ανθρωπακι καταλληλο μονο για να κουβαλαει το χαρτοφυλακα των ξενων αφεντικων του, οσο αυτοι τον δειχνουν με το δαχτυλο και γελανε πισω απο την πλατη του. Ο υπολοιπος κοσμος, και κυριως τα ξενα εντυπα, γελανε μπροστα στα μουτρα του με τις απιστευτες μαλακιες και ψεμματα που λεει. Ενας θλιβερος περιφερομενος κλοουν που εχουν προγραμματισμενο να ξερναει οπου βρισκεται τις ιδιες εμετικες αηδιες γιατι μονος του σε ομιλια δεν θα μπρουσε να αρθρωσει κουβεντα. Επαναλαμβανει τη λεξη "Παγκοσμιος" τοσες φορες που νομιζει κανεις πως πληρωνεται με τη λεξη. Οσο πιο γρηγορα απαλλαγουμε απο αυτο το λεκε τοσο το καλυτερο. Με καθε τροπο.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο κλόουν δεν μπορεί να εκφράσει μια συγκροτημένη σκέψη, όχι να σχεδιάσει τρομάρα του την επόμενη χιλιετία. Είναι τόσο ηλίθιος που πράγματι είναι επικίνδυνος. Δυστυχώς όμως με τη βοήθεια των ΜΜ παραπλάνησεως εξακολουθεί να στέκεται έστω και ετοιμόρροπος. Πλάκα θα έχει να τον προτείνουν και για βραβείο Nobel!!!! (Εδώ γελάνε).


ΑΖ

Ανώνυμος είπε...

Η κυβερνηση δεν παραμένει απαθής στα γεγονoτα της Ακρόπολης. Αντίθετα ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ τη σύγκρουση με επιλεγμένες μικρές ομάδες πολιτών ώστε να μπορεί να προχωρεί απρόσκοπτη στο στρατηγικό της στόχο που είναι η ΕΠΙΒΟΛΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ. Το μνημόνιο δεν μπορεί να προχωρήσει χωρίς την επιβολή στυγνής επιβολής και καταστολής.Ετσι χρειάζεται η δημιουργία κατάλληλου κλίματος για την δικαιολόγηση/καθιέρωση τετοιων μέτρων (βλέπε κάρτα πολίτη,ΚΑΛΙΚΡΑΤΗΣ και πολλά άλλα που έρχονται) με αποτέλεσμα την εξαθλίωση του Ελληνικού λαού (Συσσιτια,μισθοι και συντάξεις πείνας,ακριβεια ανεργία) αλλά και την μετατροπή του κράτους σε ΜΗ ΚΡΑΤΟΣ.Γιατί κράτος που δεν παρέχει στους πολίτες του Ασφάλεια,Υγεία, Δικαιοσύνη,Εκπαίδευση δεν είναι κράτος, είναι ΜΗ ΚΡΑΤΟΣ και οι πολίτες του κράτους αυτού έχουν το δικαίωμα να μην τηρούν και αυτοι τις υποχρεώσεις τους και το καθήκον να εξεγερθουν και να το καταργήσουν.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...