28/10/10

Κατάμαυρο στους εργατοπατέρες-συνδικαλιστές, που θέλουν να γίνουν και τοπικοί άρχοντες

Γέμισαν τα ψηφοδέλτια, για τις προσεχείς εκλογές, από συνδικαλιστές, εν ενεργεία και μη, της ΠΑΣΚΕ της ΔΑΚΕ και του ΚΚΕ Μαυρίστε τους γιατί έχουν τεράστια ευθύνη για την κατάντια της χώρας.

ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ:


Η παρούσα κυβέρνηση, ως αντάλλαγμα για την στήριξή της στις προηγούμενες εκλογές, αλλά και ως αντιστάθμισμα στις περικοπές των μισθών και συντάξεών τους, έχει τοποθετήσει χιλιάδες συνδικαλιστές σε κυβερνητικά πόστα και διοικητικές θέσεις σε υπουργεία, οργανισμούς, κλπ,

Οι συνδικαλιστές του υπουργείου οικονομικών που τώρα έχουν εξαφανισθεί από το προσκήνιο, έχουν φέρει σε αδιέξοδο την κυβέρνηση (και την προηγούμενη) και μέσω των στοιχείων που γνωρίζουν-διαθέτουν για δημόσιους λειτουργούς, πολιτικούς, επιχειρηματίες, κλπ, εκβιάζουν σιωπηρά το σύστημα και οδήγησαν σε παραλυσία τον ελεγκτικό και εισπρακτικό μηχανισμό του δημοσίου και το κράτος στο ΔΝΤ.
Εδώ και τώρα να "ξεμπλοκάρουν" το σύστημα...., ώστε να γίνει έλεγχος του πόθεν έσχες των υπαλλήλων του ΥΠΟΙΚ, για να ξεκαθαρίσει η "ήρα από το σιτάρι", να μην στιγματίζονται έντιμοι εργαζόμενοι
ΚΑΙ
ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, Ο ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

Συνδικαλιστές που ήταν τοποθετημένοι στα διοικητικά συμβούλια των ασφαλιστικών ταμείων, έχουν τεράστια ευθύνη για την λεηλασία τους, μέσω της άγνοιας ή της σιωπής τους. Ευθύνονται για την αναξιοκρατία στο δημόσιο, τις ΔΕΚΟ, τους οργανισμούς και γενικά τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, αλλά και στον ιδιωτικό, αφού εργαζόμενοι, με αξιόλογα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα και μόνιμο ή μη καθεστώς εργασίας, δεν εξελίσσονται υπηρεσιακά και μπαίνουν στο περιθώριο, αν δεν έχουν ενταχθεί σε κλαδική οργάνωση και δεν αναγνωρίσουν-προσκυνήσουν την ανωτερότητα του ανθρωπίνου είδους, των HOMO RAXATIOUS.

Η προϋπηρεσία τους θεωρείται πάντα ευδόκιμη, δηλαδή βρέξει χιονίσει ο απαλλαγμένος, ισόβια πολλές φορές, συνδικαλιστής παίρνει τις προαγωγές του και τα σχετικά παχυλά επιδόματα(ιδέ ΟΤΟΕ).
Να γίνει απογραφή των απαλλαγμένων από την υπηρεσία συνδικαλιστών, να βρεθεί ο συνολικός αριθμός τους και το αυξημένο κόστος μισθοδοσίας τους, μέσω των μισθολογικών προνομίων που έχουν.
Ασκούν πραγματική συνδιοίκηση με την "υποχρεωτική" πολλές φορές τοποθέτησή τους, σε διοικητικά συμβούλια και επιτροπές, παρότι οι σχολές συνδικαλιστών στις όποιες κάποιοι έχουν φοιτήσει, δεν τους παρέχουν ικανές και επαρκείς γνώσεις δια πάσαν "νόσον και...." , ώστε να έχουν αυτή την απαίτηση.

Όλως περιέργως έχουν "άριστες" σχέσεις με την δικαιοσύνη και είναι οι πιο τακτικοί πελάτες της, είτε ως ενάγοντες είτε ως εναγόμενοι.

Αφού η πολιτική εξουσία αρνείται ή δεν μπορεί να φέρει σε αυτό τον τομέα, το μαχαίρι της κάθαρσης ως το κόκαλο, ας το πράξει η κοινωνία στις προσεχείς εκλογές.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ-ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ-ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ, Η ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ,Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ,ΚΛΠ, (ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ Η ΤΡΟΪΚΑ!!!! ) ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΣΕ ΙΔΙΟΤΥΠΗ ΟΜΗΡΊΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΓΙΕΊΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΘΌΡΥΒΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Η ΚΑΤΆΡΡΕΥΣΗ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΌΣ.


-ΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ.

-ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ.

-ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΆΜΕΣΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΉΣΕΩΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ

ΑΝΩΝΥΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ημέρες του 49. Ο Ζαχαριάδης έριξε το Σύνθημα "ΟΛΟΙ ΣΤ ΑΡΜΑΤΑ". Η Εξόντωση των Κ/Σ στα Τζουμέρκα. Ο ΠΠ (Πφούστης Παύλος) και η Φρίκη σε Άργος Ναύπλιο

  Ο Τσιφλικάς της Ευβοιας πράκτωρ σερ Νόελ Μπέηκερ σε ειδική αποστολή στο Βελιγράδι