16/2/11

Πήραν αρχεία της ΕΣΗΕΑ και τις διευθύνσεις των μελών της

Προς το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ 16/02/11

Στην αυριανή συνεδρίαση του ΔΣ έχετε υποχρέωση, να μας ενημερώσετε,για ο,τι ακριβώς συνέβη στη τελευταία κατάληψη των γραφείων της ΕΣΗΕΑ και αν αληθεύει ο,τι στη διάρκεια της,έκαναν φτερά οι κατάλογοι με όλα τα προσωπικά στοιχεία (διευθύνσεις τηλέφωνα κλπ) όλων των δημοσιογράφων μελών της Ένωσης, δεδομένου ο,τι και ο προισταμένος της γραμματείας και ο γενικός γραμματέας, κρύβουν το περιστατικό, παρά τους κινδύνους, που εγκυμονούν τέτοιες παραλείψεις.

Επίσης να μας ενημερώσετε για τις ενέργειες του προεδρείου σχετικά με όσα χάθηκαν στην προηγούμενη κατάληψη- εισβολή και εξακολουθούν να λείπουν:
- η επίσημη σφραγίδα της ΕΣΗΕΑ, με την οποία σφραγίζονταν οι επίσημες ανακοινώσεις και οι πραγματικές ταυτότητες των συντακτών.
- Κινητό τηλέφωνο μέλους του ΔΣ.
- Διάφορα εσωτερικά έγγραφα και αρχεία.

Το θέμα αυτό λόγω της ιδιαίτερης σοβαρότητας οφείλεται, να τεθεί σε συζήτηση προ ημερήσιας διάταξης όπως και το εκρηκτικό ζήτημα που έχει ανακύψει και σας έχει επισημανθεί σχετικά με τα ποσά από τις εισπράξεις του αγγελιοσήμου που λείπουν από το ΤΑΜΕΙΟ της ΕΣΗΕΑ .
Το ίδιο συμβαίνει και με συνδρομές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, συναδέλφων που τις παρακρατούν και δεν τις αποδίδουν οι εργοδότες ,χωρίς να ενοχλούνται, παρά τις καταγγελίες μας.

Πρέπει επίσης να εξηγήσει το Προεδρείο, γιατί δεν εκδόθηκε η ανακοίνωση κατά της ΕΡΤ για την σφαγή των συμβασιούχων
Μήπως επειδή η τρόκια της παρακμής Νταβανέλλος –Κουμπιάς -Νταουντάκη , που πλασιώνει τον πρόεδρο Σόμπολο,την συμψηφίζει χωρίς αιδώ. με τις προσλήψεις ημετέρων τους και τα αίσχη δικών τους στην Επιτροπή Επιλογής;

Μέσα σε μια τέτοια παρακμή, πως να περισσέψει στην θλιβερή πλειοψηφία του ΔΣ, χρόνος , ώστε να σταθούν οι ΣΣΕ όρθιες.
Απλώς κάθε μέρα, που κόβονται μισθοί και συντάξεις, σηκώνουν ψηλά τα χέρια ,στην κάθε μορφής αυθαιρεσία από την Κυβέρνηση και τους εργοδότες, που πετάνε το κόσμο στο δρόμο , και στην διαπλοκή ,που μαζί με τους παπαγάλους της, κάνουν σκουπίδια δικαιώματα και Ενημέρωση.

Από την Γραμματεία της Κίνησης Επαγγελματιών Δημοσιογράφων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η 19η Απριλίου στην Ιστορία

Η 19η Απριλίου είναι η 110η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατα το Γρηγοριανό ημερολόγιο . Απομένουν 256 ημέρες πριν από το τέλος του έτους.   531....