28/2/11

Και οι πειραγμένες δημοσκοπήσεις καταγράφουν την αλήθεια

Ο προδότης Πρωθυπουργός πήγε Συνειδητά στο ΔΝΤ

του Σπύρου Χατζάρα

Το 66,9% των ερωτηθέντων από την MRB για την Realnews, έχει πιστέψει στα «κουτσομπολιά», και θεωρεί πως ο «Πρωθυπουργός», παραπλάνησε την χώρα για τις παρασκηνιακές διαβουλεύσεις του , με τον «σοσιαλιστή» φίλο του Στραους-Κοέν ΔΝΤ, και ότι συνειδητά μας οδήγησε στο ΔΝΤ. Για το τι πιστεύουν, για το αν ο Τζέφρι και το σόι του είχαν προσωπικό όφελος από αυτό, δεν τους ρώτησαν. Το 23% πάντως, είναι «πράσινοι αυστραλοπίθηκοι», που πιστεύουν ότι ο Giorgos τους, ζήτησε «τεχνική βοήθεια», κάνοντας το «νέο-πατριωτικό του, καθήκον». Το 10%, απλώς δεν κατάλαβε τίποτα, και γενικώς δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

Όταν το 67%, παρά την τηλετύφλωση έχει καταλάβει την απάτη, οι εκλογές είναι αναπόφευκτες.
Επιπλέον το 64,4% την έχει πάρει χαμπάρι, και πιστεύουν πως τα οικογενειακά οικονομικά τους θα χειροτερέψουν όπως και η οικονομική κατάσταση της χώρας.
Τα πράσινα λαμόγια ,είναι 2,1%, και αυτοί περιμένουν,(δικαίως), ότι τα οικονομικά τους σίγουρα θα βελτιωθούν. Το 13% πιστεύει τα ψέματα του Παπακωνσταντίνου, και περιμένει να βγει από το τούνελ, το 15% έβαζε βενζίνη 20 ευρώ και θα συνεχίσει να κάνει το ίδιο.

Στη δημοσκόπηση της MARC για τον κ. Μπόμπολα , το 38,4%, εκτιμά ότι δεν χρειαζόταν να συμφωνηθεί κανένα μνημόνιο με εμπλοκή μάλιστα του ΔΝΤ, ενώ το 13,9% πιστεύει ότι το συγκεκριμένο μνημόνιο είναι απαράδεκτο και επιβάλλει σκληρή και άδικη πολιτική. Οι γαλαζοπράσινοι ηλίθιοι (18,4%) θεωρούν ότι το μνημόνιο ήταν απαραίτητο, αλλά και (28,3%), λένε ότι ήταν μεν απαραίτητο, αλλά ορισμένες προβλέψεις του θα μπορούσαν να είναι πιο ήπιες. Αυτό το 46,7%, των αθεράπευτων οπαδών των αγορών, (και του κ. Κώνστα), αντιστοιχεί με τα ποσοστά αυτών που θα ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ , ΝΔ. Σύμφωνα με την MARC, ΠΑΣΟΚ θα ψήφιζε το 26,1%, και ΝΔ το 21,5% . Δηλαδή το 47,6%. Αντίστοιχα, στην έρευνα της MRB, έκρινε θετικές τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ για την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας το 37,4%, και αυτές της ΝΔ το 26,9%.Δηλαδή το 64,3%. Στην έρευνα της MRB, ΠΑΣΟΚ θα ψήφιζε το 23, 2% , ΝΔ το 21, 3 %., ΛΑΟΣ το 5,6% , ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ- ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ το 2,7%, ΔΗΣΥ το 2,2%, και ΔΗΜΑΡ 2,2%. Δηλαδή 56,7%, των ψηφοφόρων της προδοτικής κομπανίας της διαφθοράς, που νομίζουν ότι θα φάνε καλά, πουλώντας τα ασημικά της γιαγιάς.

Οι «αριστερές» εφεδρείες του συστήματος έχουν εξαπατήσει το 10% περίπου.
Απομένει το 27% που δεν ξέρει τι να κάνει και το σπρώχνουν στην αποχή, και το 4%, που ψάχνει «άλλη λύση».

Από τις «πειραγμένες» έρευνες, πηγάζει ότι η κοινωνική βάση του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και των παραφυάδων τους, είναι γύρω στο 45% σε σχέση με την αποδοχή των πολιτικών τους προτάσεων, αλλά λόγω της απογοήτευσης από τη διαφθορά (80%), ένα ποσοστό ,υπό προϋποθέσεις , μπορεί να τους εγκαταλείψει. Αν βγάλουμε από τους υπολογισμούς μας, τα θύματα της «αριστεράς», το 40% των πολιτών, έχει αποστασιοποιηθεί από την φαυλοκρατία και την κομματοκρατία, έχει αντιληφθεί σε κάποιο βαθμό τι γίνεται, και αναζητά μια αξιόπιστη λύση.

Αυτό το 40%, προσκαλεί σε συνεργασία όλες τις ξεχωριστές τάσεις που αμφισβητούν το κλεπτοκρατικό σύστημα της Χούντας των Τραπεζιτών και των αχυρανθρώπων τους.

ΥΓ. Η δημοσιογραφική ναυαρχίδα της Διεθνούς Τραπεζιτικής Χούντας, οι Financial Times, γράφουν ότι «ο «Έλληνας» πρωθυπουργός, ενδεχομένως να χρειαστεί να προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές προκειμένου να ξεκαθαρίσει το κλίμα, και προσθέτει ότι με όσα έχει κάνει μέχρι τώρα αξίζει ο Γιώργος Παπανδρέου να κερδίσει τις εκλογές.

ΥΓ. Ο Καρατζαφέρης πήγε να ανοίξει παράθυρο συνεργασίας εκλογές των δεξιών προδοτών,(Dora), που στήριζουν το μνημίνιο και την Goldman, αλλά τον άρχισαν στις σφαλιάρες οι δικοί του και μαζεύτηκε,(προσωρινά).

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΑΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΣΑΣ ΟΥΛΟΙ ΣΑΣ!ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ !


"Όχι άλλοι Ξένοι στην Ελλάδα" λένε οι... Μετανάστες!


Ανέβηκαν λαθραία στο "τσάμπα" λεωφορείο της Ελλάδας πρώτοι, και κατάφεραν να δουν άσπρη μέρα στην διαδρομή.
Τώρα που στη Στάση περιμένουν αναρίθμητοι καινούργιοι επιβάτες από τα πέρατα του κόσμου,και έχουν γεμίσει με υπεράριθμους τα καθίσματα και οι χώροι αποσκευών , και υπάρχει κίνδυνος να κλατάρουν τα λάστιχα, και να πάνε όλοι κατά διαόλου (χρεωκοπία),οι Αλβανοί μετανάστες λογικεύονται και...
λένε ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΞΕΝΟΙ.

Μόνο που οι Πολιτικοί του ΣΥΡΙΖΑ έχουν άλλη άποψη. Ετσι κι αλλιώς αυτοί ΘΑ κυκλοφορούν με Ι.Χ. όταν το λεωφορείο πάει για ανακύκλωση.
Τι γνώμη να έχουν άραγε οι Αλαβανοτσούπρες, για την ρατσιστική και ξενοφοβική δήλωση των Αλβανών μεταναστών?

http://adena-gr.blogspot.com/2011/02/blog-post_6015.html#more

Ανώνυμος είπε...

Ο Καρατζαφέρης και η Μπακογιάννη ψήφισαν το μνημόνιο . Γιατί κύριε Χατζάρα συτούς δεν τους αποκαλείτε προδότες ;

Ανώνυμος είπε...

Τί συμβαίνει τελικά στις μουλουμανικές χώρες που ψάχνουν να βρουν την "δημοκρατία"; Γιατί δεν βλέπουμε "δημοκράτες" πολιτικούς; Ποιός και γιατί γκρέμισε τις φιλοαμερικανικές και φιλοισραηλινές ηγεσίες; Γιατί το Ισραήλ αρνήθηκε την λύση του περισσότερο φιλοαμερικανού Ελ Μπαραντέι στην Αίγυπτο; Μήπως αυτό που θέλουν οι Αθέατοι είναι να ανεβούν στην εξουσία αυτών των κρατών φανατικοί μουσουλμάνοι; Μήπως κάποιοι θέλουν να ανάψουν φωτιά στα ευρωπαικά κράτη (με δούρειο ίππο τα εκατομμύρια των μουσουλμάνων μεταναστών υποδαυλιζόμενα από τις νέες φανατικές ηγεσίες που θα προκύψουν) και να σύρουν την Δύση σε νέα σταυροφορία στην μέση ανατολή και συγκεκριμένα κατά του Ιράν; Mήπως ήρθε η ώρα να τελειώνουν μια και καλή με το Ισλάμ γενικότερα για να μπορέσει να ανοικοδομηθεί και ο Ναός; Tί ρόλο παίζει ο Ερντογάν και ποιο το νόημα της ομιλίας του μέσα στην Γερμανία; Πραγματικά αναμένω τις εξελίξεις με μεγάλο ενδιαφέρον.
Χ.Π.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΕΠΟΙΚΩΝ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ!
O ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΤΗΝΩΝ!

Οι συμμορίες που έχουν βρει εύκολο στόχο τα νεκροταφεία για να βγάζουν «μεροκάματο» από τα καντήλια και τα μεταλλικά αντικείμενα που κλέβουν, έδρασαν δύο φορές τις τελευταίες ημέρες σε δύο κοιμητήρια της ευρύτερης περιοχής του Βόλου. Σε τουλάχιστον μια περίπτωση, όμως, είχαν την ανοχή κάποιων υπαλλήλων από το προσωπικό.

Οι λεηλασίες μεταλλικών αντικειμένων και μαρμάρων στο κεντρικό κοιμητήριο του Βόλου στη θέση «Κούκος», δεν αφορούν όλα τα μνήματα αλλά κυρίως αυτά που εκκενώνονται λόγω εκταφής. Οι συγγενείς που παρευρίσκονταν στην εκταφή των προσφιλών τους προσώπων, κατήγγειλαν στην δημοτική αρχή ότι είδαν Ι.Χ. φορτηγά να κινούνται στους χώρους του νεκροταφείου και τους επιβάτες τους να παραλαμβάνουν μάρμαρα και καντήλια από τους υπό εκκένωση τάφους, χωρίς κανείς να τους εμποδίζει! Ήδη, διατάχθηκε έρευνα στο προσωπικό, καθώς έχουν δοθεί εντολές να μην μπαίνουν στον χώρο ιδιωτικά αυτοκίνητα.

Ωστόσο, κρούσματα κλοπής καταγράφηκαν και στο κοιμητήριο του δημοτικού διαμερίσματος Διμηνίου στον δήμο Αισωνίας, όπου τις προηγούμενες ημέρες βάνδαλοι ιερόσυλοι είχαν λεηλατήσει 25 μνήματα και είχαν αρπάξει ισάριθμα μεταλλικά καντήλια και άλλα αντικείμενα.

protothema

Ανώνυμος είπε...

O ΓΝΩΣΤΟΣ (ΤΗΛΕ)ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΗΣ ΟΛΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΕΛΕΘΕΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ,ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΛΠ ΚΛΠ. ΣΕ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΕΡΓΟ!

ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΑΣΚΕΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ?ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ?ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ...


""Βίντεο -Δείτε ποιους πληρώνουμε να μαθαίνουν στα παιδιά και τους νέους γράμματα, και να βγαίνουν να κάνουν δηλώσεις περί Δημοκρατίας και αξιών!... Αναρωτιέμαι, μετά από αυτό το βίντεο θα υπάρξει καμία συνέπεια ή αντίδραση από το επίσημο κράτος;
Ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΙ ΜΑΘΗΤΑΙ
ΒΙΝΤΕΟ
http://eglimatikotita.blogspot.com/2011/03/blog-post_8461.html """

Ανώνυμος είπε...

O ΓΝΩΣΤΟΣ (ΤΗΛΕ)ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΗΣ ΟΛΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΛΕΘΕΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ,ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΛΠ ΚΛΠ. ΣΕ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΕΡΓΟ!

ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ?ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ?ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ...


""Βίντεο -Δείτε ποιους πληρώνουμε να μαθαίνουν στα παιδιά και τους νέους γράμματα, και να βγαίνουν να κάνουν δηλώσεις περί Δημοκρατίας και αξιών!... Αναρωτιέμαι, μετά από αυτό το βίντεο θα υπάρξει καμία συνέπεια ή αντίδραση από το επίσημο κράτος;
Ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΙ ΜΑΘΗΤΑΙ
ΒΙΝΤΕΟ
http://eglimatikotita.blogspot.com/2011/03/blog-post_8461.html """

Ανώνυμος είπε...

KAΛΛΙΟ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ (ΚΑΙ ΖΩΗ)

ΠΑΡΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ ΣΤΟ
ΠΟΛΥ-ΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΚΕΛΛΙ!

Ανώνυμος είπε...

KAΛΛΙΟ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ (ΚΑΙ ΖΩΗ)

ΠΑΡΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ ΣΤΟ
ΠΟΛΥ-ΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΚΕΛΛΙ!

Ανώνυμος είπε...

KAΛΛΙΟ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ (ΚΑΙ ΖΩΗ)

ΠΑΡΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ ΤΟ
ΠΟΛΥ-ΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΚΕΛΛΙ!

Ανώνυμος είπε...

Φθιώτιδα: Οι ληστές είχαν "υποσχεθεί " πως θα ξανάρθουν - Πυροβόλησαν εν ψυχρώ τον ταχυδρόμο προστά στα έντρομα μάτια μαθητών Δημοτικού

Όλα εκτυλίχθηκαν μόλις 5 μέτρα από το Α.Τ. Μακρακώμης και μπροστά στα έντρομα μάτια μαθητών του Δημοτικού, που εκείνη την ώρα πήγαιναν στο σχολείο τους.

Δύο κουκουλοφόροι επιτέθηκαν λίγο μετά τις 8 το πρωί στον ταχυδρόμο που μοίραζε συντάξεις. Όταν αντιστάθηκε για να μην καταφέρουν να του πάρουν την τσάντα με τα χρήματα, δεν δίστασαν να τον πυροβολήσουν στο πόδι. Το ποσό υπολογίζεται πως είναι 80.000 ευρώ.

Όλο αυτό το σκηνικό εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια δεκάδων ανθρώπων που ήταν στη πλατεία εκείνη τη στιγμή, ενώ ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας με τυφλό τραύμα στο πόδι.

Το χρονικό της ληστείας

Ο ταχυδρομικός διανομέας μόλις είχε πάρει χρήματα από την ΕΤΕ που είναι στη πλατεία της Μακρακώμης μαζί με δύο συναδέλφους του και πήγαινε για το ταχυδρομείο που είναι στην άλλη άκρη της πλατείας.

Ο ένας από τους δυο ληστές με κουκούλα και πιστόλι, σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, βγαίνει από το αυτοκίνητο και βλέποντας το μπουφάν του πρώτου υπαλλήλου να φουσκώνει περισσότερο του ζητά τα χρήματα, σημαδεύοντάς τον.

Ο 43χρονος ταχυδρομικός του λέει σε έντονο ύφος ότι δεν έχει χρήματα και να τους αφήσει ήσυχους και τότε ο ληστής σημαδεύοντάς τον στην κοιλιά του φώναξε: "δώσε τώρα τα λεφτά, γιατί θα σε πυροβολήσω...".

Ο ταχυδρόμος καταλαβαίνει ότι ο ληστής δεν αστειεύεται και κατεβάζει κάτω το χέρι με αποτέλεσμα η σφαίρα να τον βρει στο πόδι.

Οι συνάδελφοί του παρακολουθούν σοκαρισμένοι και ο ένας από τους δύο πετά τη τσάντα με τα χρήματα κάτω, για να αποτρέψει το ληστή να πυροβολήσει ξανά.

Ο κακοποιός αρπάζει τη τσάντα και μπαίνει σε ένα ασημί BMW αυτοκίνητο και φεύγει μαζί με τον συνεργό του. Μάλιστα μερικά χαρτονομίσματα σκόρπισαν στο δρόμο.

Η αστυνομία εξαπόλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών στην ευρύτερη περιοχή.

Να σημειώσουμε ότι πριν από ένα μήνα περίπου είχαν κάνει και πάλι απόπειρα ληστείας στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στη Μακρακώμη. Τότε δεν είχαν καταφέρει να βρουν χρήματα και ο ένας από αυτούς έφυγε φωνάζοντας "θα τα ξαναπούμε".
newsit.gr

Ανώνυμος είπε...

http://www.thermopilai.org/aggregator/sources

Ανώνυμος είπε...

"οι Financial Times, γράφουν ότι «ο «Έλληνας» πρωθυπουργός, ενδεχομένως να χρειαστεί να προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές προκειμένου να ξεκαθαρίσει το κλίμα, και προσθέτει ότι με όσα έχει κάνει μέχρι τώρα αξίζει ο Γιώργος Παπανδρέου να κερδίσει τις εκλογές.""



οσα εχει κανει για τους φαινανσιαλ ταιμς προφανως...

αξιζει για τους τιμημενους φαινανσιαλ,αξιοι!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΓΡΙΑ!!!!!!!

http://www.hellasontheweb.org/2009-05-25-15-24-30/2009-06-11-19-34-56/1173-2011-02-28-22-24-56

Κυρώσεις για τη µαύρη εργασία αλλά και νομιμοποίηση μεταναστών!


Τα πάντα για να μη μας φύγουν οι αλλοδαποί εργάτες ενώ η ανεργία έχει χτυπήσει ταβάνι

Στο επίκεντρο ωστόσο της συνάντησης θα βρεθούν και τα κριτήρια βάσει των οποίων χορηγούνται οι άδειες παραµονής σε µετανάστες που διαµένουν νόµιµα στη χώρα. Σύµφωνα µε την επεξεργασία που έχει γίνει από το υπουργείο Εργασίας, υπάρχει "ορατός κίνδυνος", όπως μας πληροφορεί δημοσίευμα της εφημερίδας 'Τα Νέα', αρκετοί αλλοδαποί να εκπέσουν της νοµιµότητας, καθώς αντιµετωπίζουν δυσχέρεια στην εξεύρεση των απαιτούµενων ενσήµων για τη χορήγηση άδειας.

Για τον λόγο αυτόν προωθούνται ευνοϊκότερες διαδικασίες για την έκδοση ή ανανέωση των αδειών. Οπως πρόσφατα είχε αναφέρει η κ. Νταλάρα εξετάζεται κατά κύριο λόγο να µειωθεί ο απαιτούµενος αριθµός ενσήµων, ενώ µελετάται και το ενδεχόµενο να υπάρξουν ειδικές ρυθµίσεις και για µετανάστες που έχασαν στο πρόσφατο παρελθόν τη δυνατότητα ανανέωσης της άδειας παραµονής τους εξαιτίας έλλειψης ενσήµων!

Με όλα αυτά τα απαράδεκτα που ανακοινώνονται, προκύπτει - εκτός από την ανακολουθία των προεκλογικών δεσμεύσεων και της κυβερνητικής πολιτικής (δηλαδή ο απόλυτος εμπαιγμός των Ελλήνων πολιτών),- το εξής ερώτημα: Με ποιόν τρόπο θα καλύπτονται τα έξοδα περίθαλψης των δεκάδων χιλιάδων παράνομων μεταναστών, εφόσον θα μπορούν να ασφαλίζονται με κατά πολύ λιγότερα ένσημα από τους Έλληνες ασφαλιζόμενους; Υποθέτουμε πως θα τα πληρώσουν όσοι από τους κυβερνώντες πήραν μέρος στην «παράνομη» εκ νέου νομιμοποίηση. Ωστόσο αν δεν είναι έτσι, και τελικά μετακυλήσουν το όποιο οικονομικό κόστος στους δεινοπαθούντες Έλληνες, να είναι βέβαιοι οι της κυβέρνησης πως θα γίνει απαιτητή η δήμευση της ατομικής περιουσίας των ιδίων.

Ένσημα = Νομιμότητα

Οι εκτιµήσεις αναφέρουν ότι περίπου 500.000 µετανάστες, οι οποίοι διαµένουν επί σειρά ετών στη χώρα, θα µπορέσουν να κάνουν χρήση των ρυθµίσεων αυτών ώστε να µην περάσουν σε καθεστώς παρανοµίας, κάτι που θα δηµιουργούσε επιπλέον προβλήµατα µε δεδοµένο το αγκάθι των λαθροµεταναστών το οποίο ήδη αντιµετωπίζει η χώρα.


Δικαίωμα εργασίας σε λαθρομετανάστες βάσει του "Καθεστώτος ανοχής"

Παράλληλα, στο τραπέζι των συζητήσεων που έχει ξεκινήσει η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας µε συνδικαλιστικούς φορείς, κοινωνικές οργανώσεις και εκπροσώπους µεταναστών, είναι και η ενδεχόµενη πρόβλεψη να αποκτούν δικαίωµα εργασίας όσοι παράνοµοι µετανάστες υπαχθούν στο λεγόµενο "καθεστώς ανοχής", που συνεπάγεται πως δεν µπορούν να απελαθούν άµεσα από την Ελλάδα.

Για όσους δεν έχουν αντιληφθεί ακόμη τη νέα τρικλοποδιά της κυβέρνησης, το σχέδιο προβλέπει με την ελάχιστη καταβολή τις μέγιστες απολαβές. Οι αλλοδαποί εργαζόμενοι θα μπορούν να παρουσιάζουν 50 ένσημα παραδείγματος χάριν , το χρόνο, θα απολαμβάνουν ιατρικής περίθαλψης, ενώ θα μπορούν να εργάζονται παράνομα τους υπόλοιπους 10 μήνες το χρόνο.. και τα έσοδα τους δεν θα τα λαμβάνει φυσικά το ελληνικό κράτος, αλλά οι χώρες καταγωγής τους, στις οποίες και στέλνουν σωρηδόν τα εμβάσματα.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗΝ ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ,ΧΤΥΠΗΘΗΚΑΝ 3 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΚΑΛΑΖΝΙΚΩΦ...ΑΛΛΑ, ΣΙΓΑ ΚΑΛΕ ,ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?? ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΙΔΡΩΚΟΠΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ...ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ. ΒΡΕ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΧΑΣΚΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΚΑ, ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΣΙΡΙΑΛ, ΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΑΔΙΚΑ, ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΤΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ . ΦΤΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ. -ΕΛΛΗΝΙΔΑ
1 Μαρτίου 2011 7:36 μ.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος
1 Μαρτίου 2011 11:14 μ.μ.

Μήπως-λεω εγω η καχυποπτη-μηπως τα ατυχα παιδια της ΔΙΑΣ ηταν μια ωραια λυση για να περασει σε δευτερη μοιρα ο σημερινος ξεσηκωμος διαφορων ομαδων στο κεντρο της Αθηνας (ΚΕΠΥΟ, ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ) ? ??..... Από αυτα τα διεστραμμενα καθαρματα που κατσικωθηκανε στο σβερκο μας ολα να τα περιμενετε. -ΕΛΛΗΝΙΔΑ- ( ΣΠΥΡΟ, το βλεπεις πολυ τρελλο? Αυτοι ειναι ικανοι για καθε ειδους πουστια,αρκει να μας στραβωνουνε καθημερινα ,να μας αποχαυνωνουνε.-ΤΕΤΗ)

Ανώνυμος είπε...

O EΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟ ΔΙΩΞΗ ΣΤΗΝ...ΕΛΛΑΔΑ!ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΑ ΙΔΙΩΝΥΜΑ ΤΟΥ 1932 ΕΚ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟΥ!!!ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟ ΕΞΩΣΙΝ!

Μπουτάρη ήθελαν στη Θεσσαλονίκη και άρχισαν οι ΣΤΑΛΙΝΙΚΕΣ διώξεις κατά δημοσιογράφων, οι οποίοι απλά έκαναν τη δουλειά τους. Λογοκρισία χειρίστου είδους! Διαβάστε και φρίξτε: η δημοσιογράφος του δημοτικού ραδιοφώνου της Θεσσαλονίκης (FM 100), Δέσποινα Μηλιάδου, κλήθηκε σε απολογία από την αντιπρόεδρο της ΔΕΠΘΕ Σοφία Ασλανίδου, διότι σε εκπομπή την 24η Φεβρουαρίου 2011 και αναφερόμενη στο θέμα που προέκυψε με τις αλβανικές φωνασκίες κατά του Έλληνα Προξένου Κορυτσάς και στην ανάκλησή του, χρησιμοποίησε τον όρο «Βόρειος Ήπειρος»! Ήδη, έχει ειπωθεί στην εμβρόντητη δημοσιογράφο, ότι «η χρήση του όρου δεν είναι παραδεκτή γιατί προκαλεί»!

Φυσικά, αυτά μαθεύτηκαν στη Θεσσαλονίκη και έγινε θόρυβος. Ο Μπουτάρης κάνει τα πάντα για μετατρέψει τη Θεσσαλονίκη σε «πολυπολιτισμικό» και «κοσμοπολίτικο» κέντρο, αλλά διώκει όσους μιλάνε για «Βόρειο Ήπειρο». Για να δούμε τι λέει όμως η ΕΣΗΕΜΘ για το θέμα της δίωξης κατά της κ. Μηλιάδου και της ΣΤΑΛΙΝΙΚΗΣ λογοκρισίας σε βάρος της. Πάντως, στην ιστοσελίδα της δεν είδαμε κάτι...
ΣΕ ΠΛΑΙΣΙΟ

Ποια είναι αυτή που τολμά και διώκει δημοσιογράφους, θέτοντας σε κίνδυνο το ψωμί τους; Ας δούμε το βιογραφικό της, όπως έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο, για να μάθουμε μερικά για το «κυκλωματάκι» των εθνομηδενιστών που διοικούν το Δήμο Θεσσαλονίκης: «Η Σοφία Ασλανίδου είναι απόφοιτος της Θεολογικής σχολής του ΑΠΘ, αλλά και της σχολής Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Παρισίων. Εργάστηκε ως καθηγήτρια στην Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης και από το 1988 είναι Πρωτοβάθμια Καθηγήτρια στην Ανώτατη Σχολή Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ). Είναι μέλος του συλλόγου εθελοντριών του δημοτικού βρεφοκομείου Αγ Στυλιανός καθώς και μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Νέων Κατοίκων Παρθενώνα Χαλκιδικής». Μια απορία: τι σχέση έχει αυτή με τα δημοσιογραφικά και τα media;

http://www.elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id
=7030:2011-02-28-08-26-21&catid=89:2008-10-10
-10-48-18&Itemid=281

Ανώνυμος είπε...

O EΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟ ΔΙΩΞΗ ΣΤΗΝ...ΕΛΛΑΔΑ!ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΑ ΙΔΙΩΝΥΜΑ ΤΟΥ 1932 ΕΚ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟΥ!!!ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟ ΕΞΩΣΙΝ!

Μπουτάρη ήθελαν στη Θεσσαλονίκη και άρχισαν οι ΣΤΑΛΙΝΙΚΕΣ διώξεις κατά δημοσιογράφων, οι οποίοι απλά έκαναν τη δουλειά τους. Λογοκρισία χειρίστου είδους! Διαβάστε και φρίξτε: η δημοσιογράφος του δημοτικού ραδιοφώνου της Θεσσαλονίκης (FM 100), Δέσποινα Μηλιάδου, κλήθηκε σε απολογία από την αντιπρόεδρο της ΔΕΠΘΕ Σοφία Ασλανίδου, διότι σε εκπομπή την 24η Φεβρουαρίου 2011 και αναφερόμενη στο θέμα που προέκυψε με τις αλβανικές φωνασκίες κατά του Έλληνα Προξένου Κορυτσάς και στην ανάκλησή του, χρησιμοποίησε τον όρο «Βόρειος Ήπειρος»! Ήδη, έχει ειπωθεί στην εμβρόντητη δημοσιογράφο, ότι «η χρήση του όρου δεν είναι παραδεκτή γιατί προκαλεί»!

Φυσικά, αυτά μαθεύτηκαν στη Θεσσαλονίκη και έγινε θόρυβος. Ο Μπουτάρης κάνει τα πάντα για μετατρέψει τη Θεσσαλονίκη σε «πολυπολιτισμικό» και «κοσμοπολίτικο» κέντρο, αλλά διώκει όσους μιλάνε για «Βόρειο Ήπειρο». Για να δούμε τι λέει όμως η ΕΣΗΕΜΘ για το θέμα της δίωξης κατά της κ. Μηλιάδου και της ΣΤΑΛΙΝΙΚΗΣ λογοκρισίας σε βάρος της. Πάντως, στην ιστοσελίδα της δεν είδαμε κάτι...
ΣΕ ΠΛΑΙΣΙΟ

Ποια είναι αυτή που τολμά και διώκει δημοσιογράφους, θέτοντας σε κίνδυνο το ψωμί τους; Ας δούμε το βιογραφικό της, όπως έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο, για να μάθουμε μερικά για το «κυκλωματάκι» των εθνομηδενιστών που διοικούν το Δήμο Θεσσαλονίκης: «Η Σοφία Ασλανίδου είναι απόφοιτος της Θεολογικής σχολής του ΑΠΘ, αλλά και της σχολής Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Παρισίων. Εργάστηκε ως καθηγήτρια στην Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης και από το 1988 είναι Πρωτοβάθμια Καθηγήτρια στην Ανώτατη Σχολή Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ). Είναι μέλος του συλλόγου εθελοντριών του δημοτικού βρεφοκομείου Αγ Στυλιανός καθώς και μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Νέων Κατοίκων Παρθενώνα Χαλκιδικής». Μια απορία: τι σχέση έχει αυτή με τα δημοσιογραφικά και τα media;

http://www.elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id
=7030:2011-02-28-08-26-21&catid=89:
2008-10-10
-10-48-18&Itemid=281

Ανώνυμος είπε...

Η EΒΡΑΙΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΑΝΑΚΑΜΠΤΕΙ...
O EΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟ ΔΙΩΞΗ ΣΤΗΝ...ΕΛΛΑΔΑ!ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΩΝΥΜΑ ΤΟΥ 1932 ΕΚ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟΥ!!!ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟ ΕΞΩΣΙΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΩΝ!

Μπουτάρη ήθελαν στη Θεσσαλονίκη και άρχισαν οι ΣΤΑΛΙΝΙΚΕΣ διώξεις κατά δημοσιογράφων, οι οποίοι απλά έκαναν τη δουλειά τους. Λογοκρισία χειρίστου είδους! Διαβάστε και φρίξτε: η δημοσιογράφος του δημοτικού ραδιοφώνου της Θεσσαλονίκης (FM 100), Δέσποινα Μηλιάδου, κλήθηκε σε απολογία από την αντιπρόεδρο της ΔΕΠΘΕ Σοφία Ασλανίδου, διότι σε εκπομπή την 24η Φεβρουαρίου 2011 και αναφερόμενη στο θέμα που προέκυψε με τις αλβανικές φωνασκίες κατά του Έλληνα Προξένου Κορυτσάς και στην ανάκλησή του, χρησιμοποίησε τον όρο «Βόρειος Ήπειρος»! Ήδη, έχει ειπωθεί στην εμβρόντητη δημοσιογράφο, ότι «η χρήση του όρου δεν είναι παραδεκτή γιατί προκαλεί»!

Φυσικά, αυτά μαθεύτηκαν στη Θεσσαλονίκη και έγινε θόρυβος. Ο Μπουτάρης κάνει τα πάντα για μετατρέψει τη Θεσσαλονίκη σε «πολυπολιτισμικό» και «κοσμοπολίτικο» κέντρο, αλλά διώκει όσους μιλάνε για «Βόρειο Ήπειρο». Για να δούμε τι λέει όμως η ΕΣΗΕΜΘ για το θέμα της δίωξης κατά της κ. Μηλιάδου και της ΣΤΑΛΙΝΙΚΗΣ λογοκρισίας σε βάρος της. Πάντως, στην ιστοσελίδα της δεν είδαμε κάτι...
ΣΕ ΠΛΑΙΣΙΟ

Ποια είναι αυτή που τολμά και διώκει δημοσιογράφους, θέτοντας σε κίνδυνο το ψωμί τους; Ας δούμε το βιογραφικό της, όπως έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο, για να μάθουμε μερικά για το «κυκλωματάκι» των εθνομηδενιστών που διοικούν το Δήμο Θεσσαλονίκης: «Η Σοφία Ασλανίδου είναι απόφοιτος της Θεολογικής σχολής του ΑΠΘ, αλλά και της σχολής Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Παρισίων. Εργάστηκε ως καθηγήτρια στην Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης και από το 1988 είναι Πρωτοβάθμια Καθηγήτρια στην Ανώτατη Σχολή Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ). Είναι μέλος του συλλόγου εθελοντριών του δημοτικού βρεφοκομείου Αγ Στυλιανός καθώς και μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Νέων Κατοίκων Παρθενώνα Χαλκιδικής». Μια απορία: τι σχέση έχει αυτή με τα δημοσιογραφικά και τα media;

http://www.elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id
=7030:2011-02-28-08-26-21&catid=89:
2008-10-10
-10-48-18&Itemid=281

Ανώνυμος είπε...

Πού είναι η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας; Πού είναι όλο αυτό το θετικό ρεύμα που σηκώσαμε πριν λίγους μήνες και έκανε αρκετό κόσμο να ελπίσει για κάτι καλύτερο; Τί συμβαίνει; Γιατί αυτή η σιγή, άκρα του τάφου σιωπή. Έχω την εντύπωση πως έληξε άδοξα μία καλή προσπάθεια. Γιατί; Ποιός ο λόγος;

Ανώνυμος είπε...

Το κίτρινο σπίτι, εμπορία οργάνων στον πόλεμο του Κοσσόβου

Το Κόσσοβο είναι το αποτέλεσμα ενός πολέμου, το 1999 και ενός έρωτα. Του πολιτικού έρωτα των ΗΠΑ και των συμμάχων της προς τους Αλβανούς του Κοσσόβου.

Το Κόσσοβο παρά τις αντιδράσεις αυτονομήθηκε. Η πολιτική ηγεσία του Κοσσόβου, είναι οι παλιοί πολέμαρχου του UCK. Ακόμη και στις ΝΑΤΟικές εκθέσεις, εμφανίζονται ως μια ομάδα με άνομες ενέργειες. Εγκλήματα πολέμου, εμπόριο όπλων και ναρκωτικών.

Στη διάρκεια του πολέμου το 1999, ομάδες του UCK σκότωναν αμάχους στο Κόσσοβο τους αφαιρούσαν τα όργανα και τα πουλούσαν. Το «κίτρινο σπίτι», το σύμβολο της φρίκης, ανοίγει την πόρτα του στην αλήθεια.

Ο αρχηγός του UCK και νυν πρωθυπουργός του Κοσσόβου απαντά στις κατηγορίες που τον θέλουν αρχηγό μιας εγκληματικής ομάδας που εμπορευόταν ανθρώπινα όργανα.

Το ένοχο μυστικό του ΟΗΕ αποκαλύπτεται. Οι απόρρητες εκθέσεις που αποδεικνύουν πως ο ΟΗΕ ήξερε, βγαίνουν από το «Κουτί της Πανδώρας».

Το «Κουτί της Πανδώρας» ανοίγει για ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα των σύγχρονων πολέμων

Πέμπτη 3 Μαρτίου στις 23:00 μμ στη ΝΕΤ

«Επειδή τίποτα δεν είναι, όπως φαίνεται»

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...