23/2/11

ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ «ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ»

Ας τολμήσουμε να πούμε τα πράγματα με τα όνομά τους.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
http://ellinikoforum.blogspot.com/2011/02/blog-post_5184.html


Η πρωτοφανής ιστορικά υπερσυσσώρευση αυξημένου λαθρομεταναστευτικού φορτίου στην ελληνική επικράτεια, δεν είναι ούτε προϊόν ανέχειας, ούτε αποτέλεσμα κοινωνικής δυστυχίας όπως τεχνηέντως επιχειρούν να μας πείσουν οι ψευδεπίγραφοι ανθρωπιστές και οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές» των αμφιλεγόμενων και καλά χρηματοδοτούμενων ΜΚΟ και λοιπών γιαλατζή «προοδευτικών» και παρατρεχάμενων. Είναι πρωτίστως και κυρίως αποτέλεσμα κατευθυνόμενου και καλά οργανωμένου σχεδίου, με ενορχηστρωτή τον τουρκικό μεγαλοϊδεατισμό και εκτελεστικά όργανα την ισλαμική μαφία του οργανωμένου δουλεμπορίου.
Ως πολιτική πρακτική, είναι πλήρως εναρμονισμένη με την τουρκική εθνική στρατηγική του «στρατηγικού βάθους» και υπηρετεί αταλάντευτα την επιδίωξη περαιτέρω διεύρυνσης του «ισλαμικού τόξου» που αποσκοπεί στην πολιτισμική και εθνική αλλοίωση της Ευρώπης συνολικά.
Στη βάση αυτού ακριβώς του στρατηγικού σχεδιασμού, οφείλουμε να καταδείξουμε τρεις πολύ σημαντικές παραμέτρους που συνθέτουν τη χορογραφία στο σύνολό της:
Α) Οι «δυστυχισμένοι» δεν επιλέγουν τη Σαουδική Αραβία και τον παράδεισο του Κατάρ που θα μπορούσε να αποτελεί τη γη της επαγγελίας για κατατρεγμένους ανθρώπους που αναζητούν δουλειά και μεροκάματο επιβίωσης, και οι οποίες χώρες επιπροσθέτως είναι και Ισλαμικές, αλλά τη Χριστιανική Ελλάδα. Τυχαίο;;;

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ>>> http://ellinikoforum.blogspot.com/2011/02/blog-post_5184.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Στέβο διαμαρτύρεται για ρητορική μίσους εναντιον του

   ΣΚΌΠΙΑ 18.04.2024  Ο απερχόμενος Πρόεδρος της Σεβερνοματσεντόν και υποψήφιος για δεύτερη θητεία Στεβο Πεντάροφσκι  θα υποβάλει καταγγελία...