8/2/11

Ο ισλαμικός «πολιτισμός» και η «ανεκτικότητα» που «μεταναστεύουν» και στην Ελλάδα μας

Η Ελλάδα του ισλαμικού μας αύριο έρχεται από την Ιάβα

Πλήθος μουσουλμάνων πυρπόλησε δύο εκκλησίες και λεηλάτησε μια τρίτη στη διάρκεια συγκρούσεων με την αστυνομία στην Ιάβα της Ινδονησίας, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.
Το πλήθος, περίπου 1.500 άτομα διαμαρτυρόταν για την καταδίκη σε φυλάκιση μόνο πέντε ετών, του 58χρονου Αντόνιους Μπαουενγκάν, ο οποίος δικάσθηκε επειδή μοίραζε προκηρύξεις «προσβλητικές» για το Ισλάμ. Η ποινή που του επιβλήθηκε ήταν η μέγιστη για το εν λόγω αδίκημα. Το «πλήθος» ζητούσε να επιβληθεί η ποινή του θανάτου, στον «βλάσφημο», και φώναζε πως ο κατηγορούμενος έπρεπε να καταδικαστεί στην ποινή του θανάτου ή να παραδοθεί στο λαό».
Το πλήθος, του ισλαμικού «πολιτισμός» και της «ανεκτικότητας»
φώναζε, «θάνατος, θάνατος» μπροστά στο δικαστήριο και «να καούν, να καούν», κατευθυνόμενοι προς τις εκκλησίες», είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.
.Οι 1.500 διαδηλωτές πέταξαν πέτρες στους αστυνομικούς, οι οποίοι απάντησαν με δακρυγόνα και πυροβολισμούς στον αέρα. Ένα αυτοκίνητο της αστυνομίας πυρπολήθηκε, σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Antara, ενώ η ηρεμία αποκαταστάθηκε το μεσημέρι.

Την Κυριακή, και πάλι στην Ιάβα, περίπου 1.000 άνθρωποι, μερικοί από τους οποίους ήταν οπλισμένοι με ματσέτες, επενέβησαν έπειτα από έκκληση ισλαμιστικών οργανώσεων για να εμποδίσουν μια συγκέντρωση της ισλαμιστικής αίρεσης Αχμαντίγια σε ιδιωτική κατοικία, ενώ οι αστυνομικοί που ήταν παρόντες παρέμειναν απαθείς.Τρία μέλη της αίρεσης αυτής, τα δύο από τα οποία ήταν αδέλφια, σκοτώθηκαν, σύμφωνα με την αστυνομία.
Ο πρόεδρος της Ινδονησίας δήλωσε χθες ότι «ανησυχεί βαθιά» για την επίθεση αυτή, η οποία πραγματοποιήθηκε την παραμονή της έναρξης της «εβδομάδας για την αρμονία μεταξύ των θρησκειών».

με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Oι πρτατευόμενοι του ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΓάζωσαν ιδιοκτήτη περιπτέρου στο Ανω Λιόσια

Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου 2011

Νεκρός από πυρά αγνώστων έπεσε τη νύχτα ιδιοκτήτης περιπτέρου στα ʼνω Λιόσια, ενώ ένοπλη αιματηρή ληστεία σημειώθηκε και σε φαρμακείο στο Μαρούσι.

Στις 1.30 μετά τα μεσάνυχτα άγνωστοι γάζωσαν με καλάσνικοφ τον 45χρονο ιδιοκτήτη του περιπτέρου στη διασταύρωση των οδών Πίνδου και Αλιάκμονος, όταν στην προσπάθειά τους να τον ληστέψουν, αυτός αντιστάθηκε και πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο.

Αμέσως μετά, σύμφωνα με μαρτυρίες, διέφυγαν με αυτοκίνητο μπλε χρώματος, το οποίο εντοπίστηκε τις πρωινές ώρες και καταδιώχθηκε από περιπολικά και μοτοσικλετιστές της ΕΛΑΣ. Οι δράστες ωστόσο κατάφεραν να διαφύγουν και εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο στη οδό Μενελάου στο Ίλιον.

Στον τόπο του εγκλήματος εκτός από το όπλο του θύματος βρέθηκαν 9 κάλυκες από καλάσνικοφ και τρεις βολίδες πιστολιού. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από την Ασφάλεια ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Εξάλλου, αιματηρή ληστεία σημειώθηκε χθες στις 10 το βράδυ σε φαρμακείο της οδού Αγίου Κωνσταντίνου στο Μαρούσι, όταν δύο άγνωστοι άρπαξαν από το ταμείο 60 ευρώ και κατά τη διαφυγή τους πυροβόλησαν δύο φορές τον φαρμακοποιό, που επιχείρησε να τους καταδιώξει, τραυματίζοντάς τον ελαφρά στον ώμο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είναι ζωτικής σημασίας η αντικατάσταση της υπάρχουσας κυβέρνησης.

Αποστρατεία του Γ.Παπανδρέου. Το πανάκριβο project δεν "έβγαλε ποτέ τα λεφτά του".

Είναι απαραίτητη η ανάδειξη μίας ισχυρής εθνικής ηγεσίας , μακρυά από αυτοκαταστροφικούς παραλογισμούς (Αιγαίο, μεταναστευτικό...κτλ..κτλ)

Στην επερχόμενη σύγκρουση μεταξύ Γαλάζιων και Κόκκινων , η Ελλάδα δεν μπορεί να έχει την πολυτέλεια να ανέχεται ένα την ανεπάρκεια ενός Γ.Παπανδρέου, μίας Ντόρα Μητσοτάκη Μπακογιάννη και άλλων πολιτικών δυνάμεων.

Ούτε η Γαλάζια Ομάδα έχει την πολυτέλεια την διατήρηση της σημερινής Ελληνικής πολιτικο-οικονομικής ελίτ.

Κοστίζουν ακριβά, είναι παντελώς ανίκανοί, είναι δειλοί δεν έχουν κανένα όραμα για τίποτα.

Με μια λέξη. ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ

Η δε εκθεμελίωσή τους, δεν είναι και τόσο δύσκολη όσο φαντάζει. Έχουν τόσο λερωμένες τις φωλιές τους , που μερικά τηλεφωνήματα θα εξασφάλιζαν την αποστρατεία τους.

Δεδομένης της πίεσης του χρόνου εναπόκειται , στον Αντώνη Σαμαρά , στις δυνάμεις του Παλαιού ΠΑΣΟΚ, όχι να πείσουν , ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ την καταλληλότητά τους στην περίοδο αυτή.

Η προγραμματισμένη κρίση στην Τουρκία και στην Κατεχόμενη Κύπρο, η κρίση στην Αλβανία και στα Σκόπια , δίνουν μία μικρή χρονική δυνατότητα, για να προχωρήσει η Γαλάζια Ομάδα στην αντικατάστασή τους.


Το σημερινό ΠΑΣΟΚ θα καθαρισθεί από τους Σημιτικούς λεκέδες-βαρίδια και τους λεκέδες της σημερινής ηγεσίας του, αν αφεθούν ελεύθερα να πέσουν στον βυθό.

Η Ελλάδα με μία ισχυρή ηγεσία , πιστή στην ιδέα της Ελλάδας και της Δύσης, θα αποτελέσει έναν ισχυρό παίκτη στην επερχόμενη και μάλλον αναπόφευκτης, λόγω βλακείας, σύγκρουσης μεταξύ Ισλάμ και Δύσης.


Η Δύση, και κυρίως οι Αμερικανικά Κέντρα εξουσίας, θα πρέπει να αντιληφθούν ότι η άμμος στην κλεψύδρα έχει λιγοστέψει αρκετά.

Οι παράνοιες σχετικές με τις επιβαλλόμενες εκ των άνω Ανοικτές Κοινωνίες και η επιβαλλόμενη πάλι εκ των άνω διάλυση-ευνουχισμός των Εθνών, οι φρικαλεότητες των Νεοφιλελευθερισμού και της Ασύδοτης Αγοράς , οδηγούν στον αφανισμό μας.




Και αυτό δεν είναι αποδεκτό από κανέναν........


Υ.Γ.
100 χρόνια περίπου , είναι αρκετά για πιθήκους (κυρίως λόγω αντίληψης, προθέσεων, οραμάτων, πράξεων) - τύπου Ροκφέλερ, Ρότσλιντ και λοιπών

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΛΛΑΖΑΝ ΕΚ ΤΩΝ ΑΝΩ ΠΕΡΑΣΕ
ΟΡΙΣΤΙΚΑ.

Όσο πιο ήσυχα το καταλάβουν τόσο το καλύτερο για αυτούς και φυσικά για όλους τους ανθρώπους.