19/2/11

Η ΤΡΥΠΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΦΟΥΣΚΑ ΣΤΑ ΑΝΙΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ

Στο παρασκήνιο μιας καθ όλα φαιδρής χορογραφίας, εκείνοι που γνωρίζουν ως και την τελευταία του λεπτομέρεια, είναι μονάχα οι εμπνευστές και οι αδιαμφισβήτητοι πρωταγωνιστές του.


του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Εκείνο όμως που έχει σημασία για όλους εμάς, είναι να επιχειρήσουμε να αντισταθούμε στη γενικευμένη προσπάθεια αποβλακοποίησης στην οποία επιχειρούν να εντάξουν ομαδικά το σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας.

Όχι γιατί έχουμε κάποιο λόγο να αμφισβητήσουμε πως τα σχέδια των ισχυρών αποσκοπούν στην απόπειρα της περαιτέρω συγκεντροποίησης των κεφαλαίων, με συνεπακόλουθο την ενδυνάμωση της δυνατότητας τους στην πολιτική χειραγώγηση των εξελίξεων και την καθολική υποταγή του πολιτικού συστήματος στις ιδιαίτερες στοχεύσεις τους.

Αλλά γιατί η αποκρουστική μπόχα των στρατηγικών τους επιδιώξεων, υπερτερεί - και εν πολλοίς επικαλύπτει - τον πιθανολογούμενο ρεαλισμό που ενσωματώνεται στα επικοινωνιακά τους τερτίπια.

Ας συνοψίσουμε:
1.Η διοίκηση της Alpha Bank απέρριψε την συγχωνευτική επίθεση «φιλίας» που αίφνης θυμήθηκε να επαναφέρει η διοίκηση της «ΕΘΝΙΚΗΣ».
2.Ετσι η «μη αιτηθείσα» (unsolicited) έγγραφη πρόταση της "Εθνικής Τραπέζης της Ελλάδος Α.Ε. αφού πυροτεχνούργησε κάμποσο στον μαύρο ουρανό της χρηματαγοράς, έσβησε «άδοξα» στη λασπουριά της παγιωμένης οικονομικής αβεβαιότητας, που έφερε στον τόπο την καθολική κοινωνική μελαγχολία.
3.Οι δικαιολογίες καθ όλα βολικές, νομότυπες και το σημαντικότερο διαχρονικές και παντός καιρού αφού αρκούνται στην επίκληση των οικονομικών συγκυριών και την ανάγκη διαφύλαξης των συμφερόντων των «μετόχων»...
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ>>> http://ellinikoforum.blogspot.com/2011/02/blog-post_7678.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η 19η Απριλίου στην Ιστορία

Η 19η Απριλίου είναι η 110η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατα το Γρηγοριανό ημερολόγιο . Απομένουν 256 ημέρες πριν από το τέλος του έτους.   531....