13/5/11

Το πραγματικό σχέδιο των λαθροεισαγωγέων. Μην πέφτετε στην παγίδα!

πηγή http://kostasxan.blogspot.com/2011/05/blog-post_2289.html

Γράφει η Αθηνά

Μετά τη  φρικιαστική δολοφονία του 44χρονου ο κόσμος ξαφνικά «ξύπνησε». Και δεν εννοώ μόνο τις «ακροδεξιές» οργανώσεις, αλλά τον απλό κοσμάκη, τον αγανακτισμένο πολίτη, υποκινούμενο μονάχα από το φόβο και την οργή του. Βγήκε στους δρόμους, φώναξε, διαμαρτυρήθηκε, έσπασε και τα ‘κανε όλα γυαλιά καρφιά! Αυτό περιμέναμε όλοι, την τελευταία σταγόνα που θα ξεχείλιζε το ποτήρι και την έκρηξη του μεγάλου μπαμ, την πολυπόθητη επανάσταση και, ενδεχομένως, ανάσταση της χώρας!




Μέσα στο χαμό κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να πάρουν στο κυνήγι όποιον άσχετο αλλοδαπό περνούσε από το σημείο. Όλοι οργισμένοι ουρλιάζουν «έξω οι ξένοι» και «το αίμα πληρώνεται με αίμα». Αντίποινα για τον άδικο χαμό του συμπολίτη μας, αλλά και για όλα τα εγκλήματα πριν απ’ αυτό. Και ρωτάω τώρα εγώ, η άσχετη σκεπτικίστρια: είμαστε σίγουροι ότι ξυπνήσαμε κι ότι επαναστατούμε;




Προσωπικά, ως γνωστή συνωμοσιολόγα, θα εκθέσω το δικό μου σενάριο. Πείτε με τρελή, δε θα είναι η πρώτη φορά, ωστόσο καθίστε να το σκεφτείτε πριν το απορρίψετε. Κρατείστε το έστω στο πίσω μέρος του μυαλού σας. Λέω, λοιπόν, εγώ η τρελή, ότι όλο αυτό ήταν στημένο! Αυτό που ήθελαν κάποιοι το πέτυχαν: εδώ ήθελαν από την αρχή να μας οδηγήσουν, αυτός ήταν ο σκοπός τους: μια βίαιη εξέγερση εναντίον όλων των αλλοδαπών συλλογικά, ένα νέο κύμα αλόγιστης κι αδιάκριτης βιαιοπραγίας.




Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή όμως. Κατ’ αρχάς, είναι κοινό μυστικό, ότι τα λαθροόρκς (οι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ αλλοδαποί) δεν ήρθαν μόνοι τους στην Ελλάδα, αλλά ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ! Η ίδια η πολιτεία τους κουβάλησε εδώ και μάλιστα με δικά της έξοδα! Πληρωμένοι δολοφόνοι, που θα εξυπηρετούσαν τα σχέδια των εθνοπροδοτών που μας κυβερνούν, αλλά και όσων βρίσκονται πίσω από αυτούς. Δεν είναι τίποτε άλλο από μαριονέτες στα χέρια μαριονετοπαιχτών. Το όπλο στα χέρια του δολοφόνου.




Εκτός από τα λαθροόρκς, ωστόσο, υπάρχουν και κάποιοι λίγοι κακομοίρηδες, που έκαναν το λάθος να έρθουν παράνομα στη χώρα μας, προς αναζήτηση μιας καλύτερης ζωής, επειδή βρήκαν τα σύνορα ανοιχτά. Ένα 20% ας πούμε όλων των λαθραίων. Οικογενειάρχες, δουλευταράδες, διάγουν έναν εντιμότατο βίο και δεν πειράζουν ούτε έχουν σκοπό να πειράξουν κανέναν. Θύματα όπως εμείς. Εντάξει, ήταν έγκλημα η παράνομη είσοδος στη χώρα, αλλά δεν είναι και για σκότωμα. Εξ’ άλλου, δε μπορούμε να τους κρίνουμε εάν δεν έλθουμε στη θέση τους. Ξέρει κανείς μας πώς είναι να πεινάει το παιδί σου, να σου ζητάει ένα ποτήρι γάλα και να μην έχεις να του το δώσεις;


Πολύς κόσμος παραπονιέται κατά των αλλοδαπών για διάφορους λόγους, όπως για την ανεργία, για τα επιδόματα και δικαιώματα που έχουν οι ξένοι κι όχι εμείς και φυσικά – πρώτα και κύρια – για την εγκληματικότητα. Για το πρώτο, λοιπόν, δε φταίει ο ξένος, αλλά ο καρμοίρης Έλληνας, που αντί να δώσει δουλειά στο συνέλληνά του, ψάχνει φτηνά εργατικά χέρια. Για το δεύτερο δε φταίει ο ξένος, αλλά η σάπια πολιτεία μας, που έχει θεσπίσει τέτοιους ηλίθιους, παράλογους κι ανθελληνικούς νόμους. Για το τρίτο, φταίει ο ξένος. Αλλά δε γίνεται να την πληρώσουν ΟΛΟΙ οι ξένοι αδιακρίτως. Για τους φταίχτες, λοιπόν, ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ! Για τους υπόλοιπους απλή απέλαση, για να ησυχάσει επιτέλους το κεφάλι μας. Δώστε τους χαρτιά να φύγουν κι ας πάνε όπου τους φωτίσει ο Θεός. Η Ελλάδα απλώς ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ!


Μετά τα χθεσινά επεισόδια κανείς δεν κάθησε να σκεφτεί και να κάνει το διαχωρισμό μεταξύ ορκς κι απλών λαθρομεταναστών. Ξαφνικά άρχισαν όλοι να καταφέρονται εναντίον ΟΛΩΝ των αλλοδαπών συλλήβδην με διαθέσεις άγριες, παρακινώντας σε βία. Μα δεν καταλαβαίνει κανείς πως αυτό είναι που προσπαθούν όσοι μας κουβάλησαν τα λαθροόρκς και οι βλαμμένοι αναρχοαλληλέγγυοί τους; Να προβούμε σε βάναυσες πράξεις, σε βαρβαρότητες συλλογικές, ώστε να στραφεί η κοινή γνώμη εναντίον μας και να έχουν λόγο να εισβάλλουν στην Ελλάδα για να μας αποτελειώσουν, να ολοκληρώσουν το σχέδιό τους! Αυτό θέλουν! Μην τους κάνετε το χατήρι, μην πέφτετε στην παγίδα! Έλληνες, για όνομα του Θεού, ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ!


Ξεσηκωμένοι όλοι από την – όχι άδικη – οργή τους, ξέχασαν τη διαφορά μεταξύ της Αθηνάς και του Άρη. Και οι δύο ήταν θεοί πολεμιστές, αήττητοι στη μάχη. Η μια όμως μαχόταν για το δίκαιο, με σύνεση και σοφία, ενώ ο άλλος ήταν πολεμοχαρής και η προσωποποίηση των άγριων ενστίκτων. Έλληνες, η οργή είναι κακός σύμβουλος! Σκεφτείτε σαν Έλληνες! Ψύχραιμα, με στρατηγική και σύνεση! Αν θέλουμε να έχουμε αποτέλεσμα, οι κινήσεις μας πρέπει να είναι μεθοδικές, όχι βιαστικές και εν βρασμώ ψυχής. Ακόμα και κάποιοι ψευτοπατριώτες, που καλούν σε βίαια ξεσπάσματα, έχουν άλλους, δόλιους σκοπούς. Προσέξτε, γιατί πολλοί είναι λύκοι ντυμένοι πρόβατα!




Όλοι είμαστε αγανακτισμένοι και εξαγριωμένοι με την κατάσταση που επικρατεί, αλλά ας μη χάσουμε τις αρετές του Έλληνα: τη λογική, τη σύνεση, τη δικαιοσύνη και την ανθρωπιά. Η χθεσινή άσκοπη επίθεση σε μεμονωμένους περαστικούς αλλοδαπούς δεν ταιριάζει στον Έλληνα. Προσοχή, συνέλληνες, μη χύσετε αθώο αίμα πάνω στην οργή σας! Μη γίνετε αυτό που σιχαίνεστε και καταδικάζετε: δυνάστες και φονιάδες! Και το τονίζω αυτό, γιατί αν κοιτάξετε πίσω στην ιστορία, σχεδόν όλες οι επαναστάσεις κατέληξαν να εκφυλιστούν κι ο καταπιεσμένος να γίνει ο δυνάστης. Αυτή είναι η αντίδραση του όχλου και της μάζας, που παρασύρεται από τα αισθήματα και τα ένστικτά του. Εμείς όμως είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ και ουδέποτε υπήρξαμε μάζα ή βάρβαροι! Μην αφήσετε τα σχέδια των υποκινητών να αμαυρώσουν τον αγώνα μας και μη δώσετε λόγο σε κανέναν να πει πως οι Έλληνες είναι κτήνη! Την οργή μας θα την στρέψουμε μονάχα εκεί που πρέπει κι όχι εναντίον αθώων. Πρώτος στόχος τα 300 γουρούνια που μας κυβερνούν και κατόπιν τα αλλοδαπά μιάσματα των γκέτο του κέντρου της Αθήνας. Οι υπόλοιποι… απλώς ΕΞΩ!!!



10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

From HEIL GAP

Κύρια μου την καλησπέρα μου , δυστυχώς , διαφωνούμε στο σκεπτικό για την αντιμετώπισης της κατάστασης .
Αλλά και σίγουρα εάν και εσείς , μένατε δίπλα σε λαθρο , εργαζόσασταν και χάνατε την επιχείρηση σας λογω της εισβολής των λαθρο στην περιοχή που δραστηριοποιούσασταν , είχατε ταξιδέψει για χρόνια , στις βρωμο-πατρίδες των με το έτσι θέλω καταληψιών της πατρίδας και είχατε δει την συμπεριφορά των ισλαμοφασιστων προς τον λευκό άνθρωπο , προσπαθούσατε και αγωνιζόσασταν για μια καλύτερη πατρίδα μέχρι να τα καταστραφούν όλα με την εισβολή των βαρβάρων , είχατε φιλαράκια άνεργα εξ αίτιας των λαθρο κομπογιαννιτών , εάν αντέχατε να βλέπετε εξω από τα ελληνικά σχολεία τις ορδές των κανιβάλων υποτιθέμενων μαθητών , των απολαμβανόντων την δωρεάν παιδεία , μιλώντας τις αλαμπουρνέζικες γλώσσες τους και να μην έχουν μαζί τους όχι βιβλίο , όχι τετράδιο αλλα ούτε εαν μολυβί ( άντε κανένας σουγιάς , εντάξει θα τους βρίσκεται) ,…. Ε, τότε και εσείς δεν θα ομιλούσατε περί πολιτισμού η περί ελλοχευόντων ακροδεξιών και δεν θα λεγάτε τα λόγια τα μεγάλα περί αυτοσυγκρατήσεως , αλλα απεναντίας …. ΘΑ ΚΡΑΥΓΑΖΑΤΕ . ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΠΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ .

HEIL GAP ( or mind the GAP )
ΥΓ . Δεν αναφέρω τις παραπάνω παρατηρήσεις μου λογω αγένειας προς το πρόσωπο σας , κάθε άλλο μάλιστα , αλλά μόνο διότι διαφωνώ ως προς το ότι θα πρέπει να συνεχίσω να κάνω υπομονή , χωρίς να υπάρχει και καμία λογική εξήγηση για το γιατί και το πρέπει .

Ανώνυμος είπε...

ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΓΙΑΤΡΟΣ. Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
Αυτοί οι δυο από την Βουλγαρία έπιασαν θέση στο δημόσιο μόνιμη
Και ο Έλληνας γιατρός είναι άνεργος
Ποιος ήταν ο υπουργός υγείας που το όνομα του αρχίζει από Α ..
Που τους διόρισε;;;;;;;; ποιος ήταν τότε διοικητής του ΙΚΑ που το όνομα του αρχίζει από Β …;;;;;;
Σε λίγο όλοι οι απομαγνητοφωνημένοι ερωτικοί διάλογοι και τα σεξουαλικά όργια που έγιναν μέσα στο γραφείο πριν την νομιμοποίηση αυτών στον αέρα .

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή Αθηνά,καλά όλα αυτά, αλλά εν τω μεταξύ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ συμπολίτες μας!!! Αν δηλ τους αφήσουμε να μας σκοτώνουν, οι εξουσιαστές δεν θα βρουν άλλοθι να κάνουν ότι θέλουν;; Θα τους φάμε πριν μας φάνε κ τα άλλα είναι εκ του πονηρού, εκτός κ αν σταματήσουμε να πληρώνουμε την αστυνομία κ οργανώσουμε ομάδες περιφρούρησης επι πληρωμή, με αρχηγό έναν σεκιουριτά επαγγελματία!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 90% ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ-ΕΠΟΙΚΟΥΣ!
ΕΠΙ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟ-ΕΠΟΙΚΟΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΣΦΑΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ,
ΕΠΕΣΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΙΠΟ ΠΡΟΔΟΤΟ-ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ!
ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΝΤΑΒΑΤΖΟ-ΚΑΝΑΛΑ ΤΙ ΑΝΤΙΕΝΘΝΙΚΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΧΥΝΟΥΝ...

ΦΙΛΩΝ είπε...

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΠΟΥΤΣΗΣ...

ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ...

OgreMage81 είπε...

Kala ola ayta,alla opws swsta eipe xtes o Spyros Xatzaras sthn ekpomph toy,to shmeio xwris epistrofh to exoyme perasei.

Ανώνυμος είπε...

Ποιοί είναι αλλοδαποί κυρία μου; Αυτοί που μπούκαραν στην χώρα στις αρχές του '90 και μας έκατσαν στο σβέρκο; Τίμιοι και δουλευταράδες; Αφού δουλεύουν παράνομα τόσα χρόνια και απολαμβάνουν όλες τις ανέσεις του κράτους δηλ. το κορόιδο ο Ελληνας τους πληρώνει το σχολείο που πηγαίνουν, το νοσοκομείο που νοσηλεύονται κλπ.
Ποιός έφερε το βαρύ έγκλημα στην Ελλαδα; Οι Αλβανοί και τα άλλα φυντάνια που εισέβαλλαν στη χώρα μας.
Χρειαζόταν η Ελλάδα εργατικά χέρια; Οχι βέβαια!!! Ο αλλοδαπός που ήρθε εδώ και πληρωνόταν φθηνά και ΜΑΥΡΑ, έπαιρνε τη δουλειά του Έλληνα εργάτη που έπρεπε να πληρώνει φόρους και ασφαλιστικές εισφορές για να ζήσει!!
Τι θα πεί "δεν φταίει ο κακόμοιρος Αλβανός αλλά το τρισάθλιο κράτος που αυτός μπούκαρε"; Του είπε κανένας να μπουκάρει; Με αύτην τη λογική ούτε ο διαρρηκτης φταίει, αλλά εσύ που δεν είχες πορτα ασφαλειας, χρήματα στο σπίτι κλπ. Ουτε οι δολοφόνοι φταίνε αλλά ο ανθρωπάκος ο οποίος περπατούσε στο δρόμο με μια κάμερα στο χέρι.
Για να σοβαρευτούμε λιγο!!!
Μια τελευταία είδηση που θα στενοχωρήσει την υπογράφουσα του αρθρου και τους αριστεροκουλτουριάρηδες: Τον Μπαγκαλατεσιανό τον φαγανε δικοί του σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών!
Ξερετε τι ήταν αυτός ο "αθώος" κε Χατζάρα; Σεσημασμενος έμπορος ναρκωτικών.

Ανώνυμος είπε...

From HEIL GAP

Τελικά αυτό που φάνηκε από χθες , , αφού περάσαμε το σημείο χωρίς επιστροφή , όπως χαρακτηριστικά είπε και ο κύριος χατζάρας , είναι ότι όποιος έχει μια κάποια διασύνδεση και κάποια ευκαιρία προβολής του , ακόμη και εδώ στην μπλογκοσφαιρα , άρχισε από χθες , να παίζει το παιχνίδι των ανθελλήνων , οι όποιοι βλέποντας ότι ο κόσμος ξεσηκώνεται ενάντια στην προδοσία του μνημονίου , αλλά μαζί με αυτό γίνεται πια φανερό , ότι θα ρίξει και τις κλωτσιές που χρειάζονται στους χαϊδεμένους της νέας τάξης πραγμάτων εισαγόμενους λαθρο-κανίβαλους , προσπαθούν να γλυκάνουν την οργή του κόσμου ( τουλάχιστον αυτής της Ελληνίδας και του Έλληνα και που έχει ιδία αντίληψη της πραγματικότητας και δεν υποβάλλεται ούτε και υπνωτίζεται από τα σκουπίδια της τηλεόρασης - κοινωνίας - πολίτικης ) , ΩΣΤΕ να μπορέσουν να κρατήσουν αλώβητους στην Ελλάδα αρκετούς χαχόλους εν δυνάμει αντικαταστάτες των ελλήνων , και να συνεχιζουν να κανουν την δουλεία τους , αφήνοντας τους συμπατριώτες μας και πάλι « στην απέξω ».

HEIL GAP (or mind the GAP)
Υ.Γ .
Σήμερα το πρωί ανόητοι έλληνες με την συνοδια περιπολικού της αστυνομίας , που προπορευόταν , οργάνωσαν και έκαναν πορεία στους δρόμους της Καλλιθέας , απαιτώντας την ανέγερση ενός τζαμιού , ενώ προφανώς κάνουν πως δεν γνωρίζουν ότι η οικοδόμηση ενός τεμένους δεν είναι μόνο ένας χώρος θρησκευτικής λατρείας αλλά και ένας χώρος διδασκαλίας του μίσους και στρατολόγησης της τρομοκρατίας ,
Προχθές δε την παρασκευή , κατεβαίνοντας και πάλι στην Καλλιθέα είδα τους τοίχους και τις κολώνες της πόλης αυτής να εχουν ξεχειλίσει από αφίσες ΜΚΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΛΗΤΗΡΙΩΝ που χαρακτήριζαν τους έλληνες ρατσιστές και απειλούσαν να τους διώξουν από την πόλη ( προφανέστατα για να την μεταβάλουν σε εμιράτο η και κολχόζ των λαθρομεταναστών , λαθρο-ελληνοποιηθεντων η μη ).
Και για όποιον αμφιβάλει , πιστεύω ότι μια και μόνο βόλτα στην οδό Δαβάκη , θα τον πείσει .

Ανώνυμος είπε...

Ὑπάρχει μία ἀρχή είς τοὺς κανόνες… τῆς «μαύρης προπαγάνδας» παγκοσμίως, τήν οποίαν τηρούν απαρέγκλιτα… οί «επαγγελματίες διαμορφωτές κοινής γνώμης»:
Ὅταν θέλῃς νὰ περάσῃς ἕνα μήνυμα κάπου, πὲς ἐννέα ἀλήθειες κι ἕνα ψέμμα!!! Τὰ κατάφερες!!! Ἀρκεῖ βέβαια τὸ ψέμμα νὰ εἶναι καλό!

Ανώνυμος είπε...

Ὑπάρχει μία ἀρχή είς τοὺς κανόνες… τῆς «μαύρης προπαγάνδας» παγκοσμίως, τήν οποίαν τηρούν απαρέγκλιτα… οί «επαγγελματίες διαμορφωτές κοινής γνώμης»:
Ὅταν θέλῃς νὰ περάσῃς ἕνα μήνυμα κάπου, πὲς ἐννέα ἀλήθειες κι ἕνα ψέμμα!!! Τὰ κατάφερες!!! Ἀρκεῖ βέβαια τὸ ψέμμα νὰ εἶναι καλό!

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...