26/5/11

Οι «πορτοκαλί» «αγανακτισμένοι» και ο ανώνυμος έλληνας

Άλλο το κόλπο των «αγανακτισμένων» και άλλος ο δικός μας αγώνας

Οι «αγανακτισμένοι» του Facebook, φυσικά είναι επαγγελματίες της soft power, των«πορτοκαλί» κινημάτων της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Είναι οι ίδιοι επαγγελματίες που το έπαιζαν η «γενιά των 700 ευρώ».


Ο κόσμος όμως που μαζεύτηκε στο Σύνταγμα, δεν είναι πορτοκαλί.Ειναι απλά οργισμένος. Οι επαγγελματίες μπόρεσαν να συμπαρασύρουν χιλιάδες απλούς ανώνυμους Έλληνες, σε μια χύμα συγκέντρωση καπελωμένων θυμωμένων.


Καθήκον μας είναι να πάμε στο Σύνταγμα για να κερδίσουμε τον κόσμο.
Το "Σύνταγμα" θα γίνει ένα πεδίο πολιτικής και ιδεολογικής μάχης με τους πορτοκαλί.Καί αυτή τη μάχη πρέπει να την κερδίσουμε εάν θέλουμε να απελευθερώσουμε την πατρίδα μας.


Περισσότερα απόψε στο δελτίο των 11.


Σπύρος Χατζάρας

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προς εξεγερμενους παρτε ελληνικες σημαιες μαζι σας
ΜΗΝ ξεχνατε ειστε ΕΛΛΗΝΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Προς κατάλληλο παραλήπτην.

Καταρχάς χαιρετισμούς και εύχομαι τα καλλίτερα για την υγεία σας.

Όπως ενημερωθήκατε αγαπητέ, αν μπορέσατε να διακρίνατε μία λογική μέσα στον πανικό τους, ουδείς αντέχει τo αναπόφευτκο.... Η σύνεσή σας, είμαι βέβαιος, ότι θα σας οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι δια-κηδεύονται πολλά περισσότερα απ' αυτά που ακούγονται, γενικώς...

Πλέον , υπάρχουν δύο εκδοχές.

Ή ενθυμίστε την παλαιά αποφασιστικότητά σας, εσείς και ο συμπαθητικός συνεταιρός σας - χαιρετισμούς επίσης και περαστικά - και επιβάλλετε με συνοπτική ΜΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ πειθώ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ στο βαθμό που η αλήθεια των αριθμών και της ζωής υποδυκνεύει. Μια αλήθεια , που στις κρίσιμες στιγμές δεν αγνοήσατε ποτέ.

Η άλλη εκδόχη , και αυτή ΜΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ , την γνωρίζετε ήδη αγαπητέ. Έχετε μνήμη και γνώση.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ Η ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΗ, όπως συμβαίνει πάντα άλλωστε.


Βγάλτε Το Ξίφος των Πράξεων. Επιβάλλετε την Τάξη της Λογικής.

Η Κατάχρηση του Λόγου είναι εξίσου μοιραία με την Απουσία του.

Μετά Τιμής

Φαντασιόπληκτος Έμπορός Κλεψύδρων.

ΥΓ.
Προς Σπυρίδων Χατζάρα.
Σας ευχαριστώ , ειλικρινώς μέσα από την καρδιά μου , για την ανοχή και την υπομονή που δείξατε σε ότι έγραψα στο μπλόγκ σας.

Καλή σας τύχη.

ΥΓ.2
Δεν χρειάζεται καν να αναρτήσετε το παρόν σχόλιο.

Ανώνυμος είπε...

Kάνατε φάουλ κ.ΧΑΤΖΑΡΑ, θα κατέβουμε στους δρόμους μόνο με συγκεκριμένα αιτήμα, το βασικότερο είναι η κάθαρση της χώρας απο τους ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ.

Η δήλωσή σας "δεν πειράζει που δεν υπάρχουν τοποθετήσεις -απο τους αγνωστους αόρατους διοργανωτές- για τους λαθρομετανάστες...θα τα βρούμε μετά αυτά" μας σόκαρε.

Η δήλωση της ανάρτησης να πλησιάσουμε τους λίγους, 20.000 και αν, απολιτίκ που κατέβηκαν στυς δρόμους χωρίς να ξέρουν ποιός του καλεί μας σοκάρει ακόμη περισσότερο.

Παρακολουθούμε άναυδοι εδώ και δύο μέρες όλους τους καθεστωτικούς στυλοβάτες να προπαγανδίζουν υπερ της στημένης μάζωξης...μέχρι και η ΛΑΘΡΟΤΑΤΙΑΝΑ έκανε αφιέρωμα...

Είστε το τελευταίο πρόσωπο που περιμέναμε να συστραυτεί με την Τατιάνα, το Φώτη/μαρία, τον Ραδιο Αρβύλα Κανάκη και όλα τα νεοταξικά αποβράσματα.

Δε σας ακούσαμε ποτέ να λέτε κάτι για τη μεγαλειώδη διαδήλωση πριν λίγο καιρό κατά της κάρτας του πολίτη στην οποία συμμετείχαν πάνω απο 50.000 άτομα.

Δυστυχώς θα συμφωνήσουμε με άλλο σχόλιο που σας χαρακτήρισε "δούρειο ίππο".

Τώρα είναι αργά για να μαζέψετε τα ασυμάζευτα...Λυπόμαστε αφάνταστα γιατί σας είχαμε εκτίμηση

Ανώνυμος είπε...

Κύριε χατζάρα ξεκαθαρίστε τη θέση σας. Εσείς δεν καταγγέλατε τους εργατοπατέρες και τα μολότωφ πάρτυ και τώρα που εμφανίστηκε ένα ακομμάτιστο, ειρηνικό κίνημα το υπονομεύετε με 'πορτοκαλί επαναστάσεις' και πράσσειν άλογα; Πορτοκαλί ήταν και η επανάσταση του Γκάντι που γκρέμισε την αγγλική αποικιοκρατία. Και τι εννοείτε πως πρέπει να 'κερδίσετε' τον κόσμο; Μήπως μας περνάτε για πρόβατα που έχουμε ανάγκη την καθοδήγησή σας; Προσέξτε γιατί κινδυνεύτε πράγματι να χάσετε κάθε εκτίμηση και αξιοπίστία στις απόψεις σας.

Σ.Κ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ 1000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ : ΝΟΣΟΚΟΜΙΑΚΑ ΕΞΟΔΑ . ΦΑΡΜΑΚΑ , ΤΡΟΦΗ , ΣΤΕΓΗ ,
ΕΞΟΔΑ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ,ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ , ΕΞΟΔΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΕΣ , ΦΥΛΑΚΕΣ , ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ,ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ , ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΠΙΔΟΜΑ ΜΟΝΑΞΙΑΣ 410 ΕΥΡΩ Κ.Λ.Π
ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ
ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΕΟΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ .
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΟΙΝΟΝΙΚΩΝ ΠΑΡΩΧΩΝ
ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ 10.000.000 ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ .

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΑΜΕ 50000 ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΙΣ 27/3/2011 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ... ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΘΑΨΕΣ ! ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΑΨΕΣ ΚΑΙ ΓΩ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ...Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΟΥ ΗΤΑΝΕ ΣΤΙΣ 22/10/2010 ...ΕΚΤΟΤΕ ...ΜΑΣΗΣΕΣ!
....
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ...ΕΝΤΑΞΕΙ ....ΕΙΝΑΙ ΟΚ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ....ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ...ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ......ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΗΤΕΥΣΕΣ!
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΝΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΝΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ;;; ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΜΕ SMS ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΓΙΑΤΟΝ ΑLEXIS ΘΥΜΑΣΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΨΙΝΑΚΗΣ ΠΗΓΕ ΕΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!!ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ..

Ανώνυμος είπε...

ουτε ελληνικεσ σημαιες δεν εχουν την ανάγκη να πάρουν μαζι τους ...
μονο κατσαρόλες ....ουτε εχουν καταλάβει τι υπερασπίζονται.....ΕΣΥ ΔΕΝ ΛΕΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ..ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ...ΟΥΤΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ..

Ανώνυμος είπε...

Σωστα τα λετε κυριε Χατζαρα. Ενα κινημα της πλακας με γενικολογα και αοριστα αιτηματα, που δεν αγγιζουν καν την καρδια του προβληματος το οποιο ειναι η διεθνης των τραπεζιτων. Ουτε κουβεντα γι'αυτους. Εχει σα σκοπο να αποπροσανατολισει την κοινη γνωμη πονταροντας στο γεγονος οτι ειναι απληροφορητη και δεν γνωριζει τι πραγματικα συμβαινει:

http://www.thedailybell.com/2399/Why-Arent-EU-Protests-Aimed-at-Central-Banks.html

Ανώνυμος είπε...

Ο φανατισμός είναι πολύ κακός σύμβουλος. ΈΧΟΥΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Αλλά αν δε μπορεί κανείς να καταλάβει ότι σε τέτοιο ξεκίνημα που απαρτίζεται από ετερόκλητες τάσεις οι ισοροπίες είναι λεπτές, είναι δικό του πρόβλημα. Όχι, εγώ δεν είμαι από εκέίνους που κατέβηκαν μεσω sms για τον Alexis, ούτε φαντάζομαι οι οικογένειες με τα παιδάκια και οι μεσήλικες που συμμετέχουν. Το δικό μου συμπέρασμα είναι το εξής: επιτέλους συναντήθηκαν οι ηγεσίες Χρυσαυγιτών και υποτιθέμενων αντιεξουσιαστών ( στην απαξίωση των συγκεντρώσεων ) αλλά και οι γνήσιοι πατριώτες με τους ιδεολόγους αναρχικούς ( στο χώρο των συγκεντρώσεων ). Οι υπόλοιποι καθήστε στην ησυχία του καναπέ σας, σίγουροι πως Καααααποτε, θα ξεκινήσει η επανάσταση που περιμένετε.

Σ.Κ.

Ανώνυμος είπε...

Λέτε:"Καθήκον μας είναι να πάμε στο Σύνταγμα κ να κερδίσουμε τον κόσμο" απο τους πορτοκαλί επαναστάτες, γιατί ο κόσμος δεν ξέρει ποιοί είναι αυτοί που τον κάλεσαν. Ξέρετε εσείς κε Χατζάρα;; Και αν ξέρετε, γιατί δεν φέρνετε τα στοιχεία σας στη δημοσιότητα;; Εδώ, εξαπολύετε απλά κατηγορίες, χωρίς αποδείξεις!!Αυτό λέγεται τεχνική της λάσπης, κ για ποιό λόγο;; Επειδή δεν "καπελώσατε" εσείς την αντίδραση;; Ο κόσμος αυτός δεν καπελώνεται κε Χατζάρα!! Τον υποτιμάτε;;; Θα σας υποτιμήσει κι αυτός....

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα συμφωνώ με αυτά που λέτε για τους Αγανακτισμένους. Αυτοί που σας κατακρίνουν πρέπει να σταματήσουν να είναι τόσο αρνητικοί απέναντι στη νεολαία. Έλεος με τους φανατισμένους ορθόδοξους,τόσες μέρες πετάνε τόνους λάσπης στον απλό λαό! O Xριστόδουλος θα είχε πιο ανθρώπινη στάση. Εγώ πήγα στο Σύνταγμα και θα ξαναπάω! Είμαι 35χρονών μητέρα τεσσάρων παιδιών και σας εκτιμώ πολύ!