30/5/11

Πάμε μια βόλτα στην επανάσταση

 Πάει κι αυτή η Κυριακή κι ας καρτερούμε μια άλλη


 του Σπύρου Χατζάρα

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση στο «πανευρωπαϊκό ραντεβού» των «αγανακτισμένων» στο Σύνταγμα, που υποστηρίζει και ο "Φώτης" .
Μαζεύτηκαν 70-100.000, μπορεί και παραπάνω, για να ρίξουν τις μούντζες τους, και να παραπονεθούν με «αγανάκτησή» για τα μέτρα λιτότητας, την ανεργία και την ακολουθούμενη πολιτική για την αντιμετώπιση της κρίσης. Ήταν δηλαδή κάτι καλύτερο από πλευράς συμμετοχής από τις άπαξ διαδηλώσεις ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ-ΠΑΜΕ.

Το κύριο σύνθημα της συγκέντρωσης των αγανακτισμένων υπνοβατών, δεν ήταν, το «Κάτω η Χούντα του ΔΝΤ», δεν ήταν, το «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», ούτε το «Λαός ενωμένος ποτέ νικημένος», και φυσικά δεν ήταν το βασικό. «Εδώ και τώρα εκλογές», αφού το 53% των «αγανακτισμένων» τάσσεται κατά των πρόωρων εκλογών, το 23,5% θα ψηφίσει λευκό άκυρο, είτε θα απέχει από τις επόμενες εκλογές, ενώ το 44,4% επιλέγει ως καλύτερη λύση την Οικουμενική κυβέρνηση .
Την πορτοκαλί «γραμμή», την πέρασαν τα εγγονάκια της Ρόζας Λούξεμπουργκ.
«Η πιο μεγάλη βία είναι η φτώχεια». Μια παραλλαγή, του «Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα». Οι «πορτοκαλί» βαθειά στην ψυχή τους είναι «κόκκινοι», όπως και η «πράσινη» τραπεζιτική Χούντα.

Οι περιπατητές «υπνοβάτες», που τους έπεισαν ότι ξύπνησαν , σε ποσοστό 46% πιστεύουν πως οι αποκρατικοποιήσεις θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη της οικονομίας , το 79,8% συμφωνεί να γίνει η κρίση ευκαιρία με την «αξιοποίηση» της περιουσίας του Ελληνικού Δημοσίου, το 74% πιστεύει ότι η Ελλάδα πρέπει να προχωρήσει σε «επαναδιαπραγμάτευση των όρων του Μνημονίου», ενώ το 53% ψηφίζει μείωση της φορολογίας.

Όπως γράφουν, ανακουφισμένοι, οι παπαγάλοι των εργοδοτών, «κάποιες απόπειρες» να δοθεί συγκεκριμένο πολιτικό περιεχόμενο στη συγκέντρωση , «έπεσαν στο κενό». Τα συνθήματα ενάντια στα κόμματα και τους αχυράνθρωπους και κλέφτες πολιτικούς, ήταν, η εκτόνωση. Συνθήματα κατά της παγκόσμιας τραπεζιτικής Χούντας δεν υπήρχαν.

Οι «αγανακτισμένοι», κοιμούνται ακόμα πολύ βαθειά, και αφού πήγαν μια βόλτα στην επανάσταση, και αφού συζήτησαν και αποφάσισαν ότι κάτι πρέπει να κάνουνε, πήγανε να κοιμηθούνε. Στην πλατεία Συντάγματος, παραμένουν οι επαγγελματίες άγρυπνοι κατασκηνωτές, που ακλουθούν την μαρξιστική διαταγή, «Ρουφιάνοι όλου του κόσμου ενωθείτε».
Όπως έλεγε ο «καλός άνθρωπος Θανάσης», των Πρακτόρων η σχολή είναι χρήσιμη πολύ, και η σχολή λειτουργεί στην Σερβία. Το πανευρωπαϊκό ραντεβού ανανεώθηκε για την Κυριακή 5 Ιουνίου. Δηλαδή, πάει κι αυτή η Κυριακή κι ας καρτερούμε μια άλλη.

Το ζητούμενο αυτή τη στιγμή είναι ότι αυτή η κυβέρνηση των πρακτόρων και προδοτών πρέπει να φύγει και να απαλλαγεί η χώρα και ο λαός από τις δεσμεύσεις που μας επέβαλαν. Οι «αγανακτισμένοι», αντίθετα, δεν ζητούν εκλογές, αλλά πατρονάρουν την αποχή και το λευκό. Ψηφίζουν δηλαδή Τζέφρι και Cia. Ο στόχος των «πορτοκαλί αγανακτισμένων», δεν είναι να πάρουν στα χέρια τους την κυβέρνηση. Δεν είναι η πολιτική αλλαγή. Αναρωτιέται κανείς ποιος είναι ο επιδιωκόμενος στόχος και το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα από μια τέτοια «αγωνιστική» εκδήλωση του τύπου, «Πάμε μια βόλτα στην επανάσταση ».

Το πολιτικό μήνυμα των « ευρωπαίων πορτοκαλί αγανακτισμένων», το εξήγησε ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών Αλέν Ζιπέ.

«υπάρχουν διδάγματα, που αντλεί ο καθένας από την κινητοποίηση αυτή. Πρώτον, το αίσθημα της αδικίας μπροστά στην απληστία των πλουσιοτέρων. Αναλογιζόμενοι τη δύναμη των κοινωνικών δικτύων, λοιπόν, «πρέπει να εφεύρουμε τη διαρκή δημοκρατία, δηλαδή να συνδέσουμε όλους αυτούς τους άντρες και τις γυναίκες, με τις αποφάσεις που τους αφορούν».

Με απλά λόγια το «μνημόνιο» δεν θα το ψηφίζουν οι πανάκριβοι 300 διεφθαρμένοι βουλευτές, αλλά οι πορτοκαλί ρουφιάνοι στα σκαλάκια της πλατείας Συντάγματος. Οβερ.

Πίσω από την πανευρωπαϊκή «σοσιαλιστική εξέγερση» των «πορτοκαλί» κατά της «αδικίας» και της «απληστίας», βρίσκεται η «δημοκρατική παγκόσμια Διακυβέρνηση», του Παπανδρέου. Το νέο « Μανιφέστο» έχει τη υπογραφή ενός 93χρονου ιουδαίου , πρώην διπλωμάτη, του Στεφάν Εσέλ, και έχει τον τίτλο, «Αγανακτήστε!», («Ιndignez-vous!»), και γι αυτό στην Ισπανία οι αγανακτισμένοι ονομάστικαν «Los Indignados» (Αγανακτισμένοι).

Το Μανιφέστο των αγανακτισμένων έχει όλα τα καλά υλικά. Ζητάει να υπερασπιστούμε δυναμικά τις κοινωνικές αξίες της σύγχρονης δημοκρατίας. Να απορρίψουμε την «εγωιστική» δύναμη του χρήματος. Να πουμε «όχι» στην παντοδυναμία των αγορών. Με το σύνθημα , «Εξοργιστείτε! Εξεγερθείτε! Αγανακτήστε!» το Μανιφέστο καταγγέλλει τη διαπλοκή της πολιτικής με τις «αγορές» , αφού , «η δύναμη του χρήματος… δεν ήταν ποτέ τόσο μεγάλη ή τόσο αυθάδης ή τόσο εγωιστική» και οι υπηρέτες του βρίσκονται στα πιο υψηλά κλιμάκια της πολιτικής εξουσίας», και προτείνει μια κοινωνία , όπου δεν θα θίγονται οι συντάξεις και οι κατακτήσεις της κοινωνικής ασφάλισης, και όπου τα ΜΜΕ θα είναι στην υπηρεσία των αδυνάτων».

Η «λύση» των αγανακτισμένων, είναι η «Δημοκρατική Παγκόσμια Διακυβέρνηση», της Ιουδαϊκής Σοσιαλιστικής Διεθνούς του Τζέφρι.
«Πολιτικοί, και οικονομικοί ηγέτες πειθαρχήστε! Εγκαταλείψτε τα εθνικά σύνορα και δρομολογήστε μια παγκόσμια στρατηγική, για παράδειγμα στο πλαίσιο ενός συμβουλίου των Ηνωμένων Εθνων για την οικονομική και κοινωνική ασφάλεια», γράφει ο Εσέλ, τονίζοντας ότι αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει ως προπομπός μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.
Για τον Στεφάν Εσέλ μόνον τα ΗΕ είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τις μεγάλες «προκλήσεις»του παρόντος και του μέλλοντος: τη βία, την περιβαλλοντική καταστροφή, την κατάπτωση των ηθών, και την επιχειρηματική δραστηριότητα που δεν σέβεται τον άνθρωπο. Λόγια, λόγια, λόγια, και στο βάθος η Φιλάνθρωπος Παγκόσμια Ιουδαϊκή Τραπεζιτική Χούντα.

Επομένως, οι «πορτοκαλί» και ο Παπανδρέου, με την κουκούλα του αγανακτισμένου, έφεραν τους υπνοβάτες μια βόλτα στην Επανάσταση για να διαδηλώσουν υπέρ μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης. Ας μη εκπλαγούμε , αν ο Τζέφρι κάνει την εμφάνισή του στις «επάλξεις» .Δική του προεκλογική συγκέντρωση είναι το «Σύνταγμα».
Παράλληλα το καθεστώς οργανώνει αύριο και άλλη βόλτα στην επανάσταση, με τον λαθρο-Πελεγκρίνι, στα προπύλαια, και τους στυλοβάτες του καθεστώτος, Μπέη και Κασιμάτη,μαζί με τους ιρανούς ομοφυλόφιλους που ζητούν άσυλο.

ΥΓ1. Ολοι στα Προπύλαια, με αυγά ντομάτες και γιαούρτια της ομάδας  "δέλτα".

ΥΓ2. Δύο Ιρανοί που είχαν καταδικαστεί σε θάνατο για το βιασμό ενός παιδιού απαγχονίστηκαν δημοσίως στην πόλη Κερμανσάχ, στο δυτικό Ιράν, σύμφωνα με το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Irna.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χατζαρα διαβασε τις αναρτησεις
των τελευταιων ημερων εδω


http://hellas-orthodoxy.blogspot.com

θα δεις οτι δυστυχως το πανηγυρι αυτο ειναι στημενο,ειναι οπως η ημερα που τα κοροιδα σβηνουν τα φωτα.

για να ξερετε κατι,

η πολιτεια θα φροντισει να κατασκευασει ακομη και την αντιδραση στα μετρα της.

αφελεις οσοι συμμετεχουν σε ενα πανηγυρακι που προωθει την εκχωρηση της κυριαρχιας μας σε σωτηρες της παγκοσμιου διακυβερνησεως.

βαζουν τον λαο να ζητα ο ιδιος να πεσουν τα συνορα και οι πατριδες,να ερθουν σωτηρες οι παγκοσμιοι.

δες στο ιστολογιο αυτο τυπου να δερνουν ελληνες με σημαιες,να παρουσιαζουν λαθροεποικους ως πρωτοπορους της στασης κλπ.

Ανώνυμος είπε...

Δε λέω κ.Χατζάρα, γράφετε πολύ ωραία...αυτό μαζί με τα άλλα σας προσόντα εξηγούν τις πολλές σας φιλίες...

Σημαντικοί οι φίλοι στη ζωή, μας προειδοποιούν ταχύτατα και παρεμποδίζουν κάθε όχληση...το αποτέλεσμα δεν έχει σημασία μιάς και οι οχληροί δεν νοιάζονται γί'αυτό διόλου...μόνο γιά το ηθικό τους χρέος μεριμνούν...

Πολύ ενδιαφέρον κείμενο...εμφαίνει αλήθειες, ετεροχρονισμένα όμως...όταν η εμπιστοσύνη καθιζάνει γεννιέται η αμφιβολία.

Μικρό το κακό θα πείτε...δεν έχει σημασία η αιθεροβάμονα μειοψηφία...αλλά η μάζα που ποδηγετείται. Προς το παρον οι λιγοστές μονάδες θα αναμένουν εως τη μέρα που θα ευνοήσει την ενδογονία. Θα έρθει κάποτε...

Ο/Η Πραγματικά Αγνωστος/η στο Κοινό

Ανώνυμος είπε...

Αν το υποστηρίζει ο Φωτάκης το υποστηρίζει και το Μέγαρο της οδού Ερεσού -το Φιλοσοφικό ντε, του Ταξιθετάρχου Ραφηλά Ντε Λιγουρά. Απαιτώ να μας και ο Κουτσοτσανακαλέας την άποψή του, όταν τελειώσει με την υπεράσπιση του εν Χιράμ Αδελφού και Φιλέλληνος Δομούνικου Στράους-Καβλοέν.

'Εγινε Πατριώτισσα Μεγάλη η Στοά, Χατζάρα! Της δικιάς μας της Πατρίδες ρε μισαλλόδοξε, όχι του Ιούδα.

Ανώνυμος είπε...

Ούτος (ο Φώτιος ) Εστί ο Μασ-'Ον!

Ανώνυμος είπε...

Κάνεις λάθος πατριώτη Σπ. Χατζάρα...και όταν λέω πατριώτη το εννοώ.
Ήμουν μαζί σου στην 1η συγκέντρωση της Ε.Ε.Σ. εκείνο το κρύο βράδυ του χειμώνα..κατάλαβες.

Ο κόσμος φωνάζει συνθήματα όπως το : "Ελλάς-Ελλάς", "Ψωμί -Παιδεία-Ελεύθερία η χούντα δεν τελείωσε το 73", "η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες","και α και ου γ..ώ το ΔΝΤ"
ψάλλουμε τον Εθνικό Ύμνο, φέρνουμε Ελληνικές σημαίες.
Μπορεί κάποιοι εκεί να πορτοκαλίζουν όμως το κυρίαρχο χρώμα είναι Γαλανόλευκο. Μην αρχίσουμε πάλι τα ίδια όπως τότε με τα ΟΥΚ, δηλαδή φωνάξανε τα ΟΥΚ το σύνθημα, όχι δεν το φώναξαν ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ.

Θερμότατη παράκληση να επανεξετάσεις τους ισχυρισμούς σου.