29/10/11

ΚΟΝΤΡΑ ΤΣΑΝΕΛ: ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Η «ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΟ» δεν θα συνεχιστεί τη ΔΕΥΤΕΡΑ.
Θα συνεχίσω να συνεργάζομαι με τον σταθμό στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων, με τον Τέρενς Κουίκ.

XATZAΡΑΣ

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΓΕ ΣΠΥΡΟ

Νικολάου Γρηγόρης είπε...

Αρχίσαμε ....!!!!

Δηλαδή σαν δίδυμο με τον Κουίκ ; Όπως ήταν η κα Ιακωβίδου με τον κ. Τάσο Παπαδόπουλο;
Και πάνω που λέγαμε να ανεβάζαμε την εκπομπή σας στο You Tube...

PANTELIS είπε...

ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝΕ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΠΥΡΟ

Ανώνυμος είπε...

Αντι για σας θα βλεπουμε την ηλιθια ξανθια?
Μεταφερετε στο καναλι οτι θα βουτηξει η τηλεθεαση οπως και οταν εφυγε ο Κουικ!
Η κυρια αυτη εχει μεγαλα μεσα φαινεται...
ΚΡΙΜΑ!!!

529 είπε...

Κατάλαβα, τους έπεσες "βαρύς". Κατά τα άλλα "κόντρα σε όλους" ε, όχι και σε όλους...

Ανώνυμος είπε...

να υποθέσω ότι κάποιος έβαλε το χεράκι του; μήπως ο γνωστός άγνωστος του "πρατηρίου του Κέιπ τάουν";

nina είπε...

Μας έβαλαν την Ξανθιά νεοδημοκράτισα που δεν έχει αφήσει κουτσομπολίστικη μεσημεριανή εκπομπή ! Αίσχος . Εύχομαι Σπύρο στο κεντρικό δελτίο να έχεις βήμα αν και μου δείχνει δύσκολο !

Ανώνυμος είπε...

Όπως ήταν αναμενώμενο, ο χρόνος που μπορούσε να μιλήσει ήταν ελάχιστος! :(

Ανώνυμος είπε...

Έτσι κι αλλιώς δεν μπορούμε να έχουμε καμμία εμπιστοσύνη στον κύριο Κουρρή. Ο χρόνος που έχει ο Σπύρος στο δελτίο του Kontra είναι πολύ λίγος και τον διακόπτουν συνεχώς. Κρίμα.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΑΡΑ, ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΑΛΛΟ ΔΙΑΥΛΟ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΛΑΣΤΡΑ ΤΟΥ ΚΟΥΙΚ. ΑΣ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΚΤΙΑ, ΟΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΛΕΠΩΛΗΣΕΙΣ Ή ΡΟΖ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα συγκρίνουμε τώρα και τον κ Χατζάρα με τον Κουίκ γιατί αυτό ειναι...παραείναι...ουτε με ξανθιές/μελαγχρινές.
Κύριε Χατζάρα δεν ειμαστε απογοητευμένοι με σας που ΔΕΝ μπορείται να μιλήσεται απο τον σταθμό αλλά ειμαστε εκνευρισμένοι με τον ιδιο τον σταθμό και συγχαρητήρια για την λεβέντικη σιωπή στο προχθεσινό με τον Κουίκ για τον Παπούλια που σας ειπε οτι ειναι κάτω απο την ζώνη και σας διέκοψε.Δεν μειωθήκατε κύριε Χατζάρα «καταλάβαμε»......
Υπάρχουν τηλεθεατές που μπορεί να μην σας «θυμούνται» αλλά απο οτι εχω δεί οταν σας βλέπουν «δεν ξεκολάνε» και διαμαρτύρονται που σας διακόπτουν για να μιλάνε τηλεθεατές. Και σας το εγραψα αυτό οτι εχεται «στήσει» κόσμο σε αυτή την σιγκηρία και απο την μακρυνή Ταυλάνδη που σας εβλεπαν στο προηγούμενο κανάλι και δεν σας αφήνουν.
Υπο –του ομοίου νού λοιπόν υπομονή γιατί ειμαστε και «εμείς» εδώ ενα γελάκι να «σκάτε» οταν σας διακόπτουν και μην απογοητεύεσται.....»ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΟΥΜΕ»....
Χωρίς να θέλω να προσβάλλω τους αλλους δημοσιογράφους του σταθμού αλλά ΔΕΝ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ με την «Τάνια –Τάσο –Τέρενς κλπ κλπ.
Εχεται «επιπεδο» και σας φοβούνται οι πολιτικάντηδες –εγκληματο-οικονομολόγοι απλά του σταθμού του δόθηκε η ευκαιρία να «τυπήσει» ακροαματικότητες με σας και το αρνιούνται επιμένοντας σε εκπομπές με τα .....λαλάρια του Καραισκάκη του Χίου παρά να την «ακούνε» με τα νέα που περνάνε σατ τυφλά και μας αφορούν ολους.
ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ CONTRA CHANNEL MHN ΠΗΓΑΙΝΕΤΑΙ CONTRA ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΑΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΕ ΤΑ ΩΡΟΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ.
COΝTRA CHANNEL ΣΥΝΕΛΘΕΤΑΙ.....ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΧΑΣΕΤΑΙ.
Κλείνοντας κύριε Χατζάρα «κάντε» ενα πείραμα αν και δεν ξέρω αν ειναι εφικτό απο το www.deltio11blogspot.com και αρχίστε ακουστικές εκπομές να «ενημερώνονται « και οι ιδιοι που σας διακόπτουν κιόλας καθώς και να βλέπουν τα view - επισκέψεις του site γιατί η κοιμούνται πραγματικά η σίγουρα αυτό που σκέφτονται ολοι που σας ξέρουν συμβαίνει και ειναι ντροπή τους.
Νάστε πάντα καλά και ευχαριστούμε που μας «ανοίγεται» τα μάτια γιατι μας θέλουν να κοιμόμαστε ορθιοι.

Νικολάου Γρηγόρης είπε...

..και τώρα τι; που ;
Απαράδεκτοι όλοι τους.

Να εξετάσουμε την περίπτωση δημιουργίας καναλιού στο You Tube?
Κατανοώ την δυσκολία και την ενδεχόμενη αδυναμία των γεροντότερων στη παρακολούθησή του αλλά πρέπει να βρούμε έναν δίαυλο επικοινωνίας..
Να βοηθήσουμε όλοι μας έμπρακτα και να μην τα περιμένουμε όλα από εσάς.

Νικολάου Γρηγόρης είπε...

Είναι τυχαίο που "εμπλουτίσθηκαν" οι διαφημίσεις του ΚΟΝΤΡΑ πριν το δελτίο των 22.00 και μετά το "διώξιμο" του Κου Χατζάρα;

Που είσαστε κύριε Χατζάρα ; Τι θα γίνει ;

Ανώνυμος είπε...

ΣΠΥΡΟ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ-ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ. ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΕ. ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΤΗ ΛΕΕΙ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΡΑΒΑΣ ΟΤΙ ΤΡΑΒΑΣ. ΤΟ ΗΘΟΣ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ Κ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΛΟΙ ΔΗΜΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ Κ ΕΚΔΟΤΕΣ-ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΑΔΡΟ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΛΑΙ ΣΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ. ΠΕΣ ΤΟΥΣ Η ΕΛΛΑΔΑ Κ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ, ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΟΧΙ. ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ. ΣΠΥΡΟ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΑΝΤΑΜΕΙΨΕΙ, ΠΑΡΕΜΕΙΝΕΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΝΕΟΥΝ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ. ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ, Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ. ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΛΛΗΝΑ, Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ.

Η Προδοσία του 1897 ήταν η μητέρα εκείνης του 1922

 Ο Λαός ήταν εξαλος με την ξένη Ακρίδα και τους Αυλικούς  Ο Δημήτριος Ράλλης ήταν γιος του Γεωργίου Ράλλη, νομικού, πολιτικού και μέλους της...