2/10/11

Η αριστερή τρόικα στην ΕΣΗΕΑ

Έτοιμοι να υπογράψουν τώρα ΣΣΕ με μειώσεις μισθών κατά
25 %,που προτείνουν από το τις αρχές του 2011 οι βαρόνοι του Τύπου,  είναι οι 7 πρόθυμοι της πλειοψηφίας στο  ΔΣ  της ΕΣΗΕΑ.

  Πρώτα έκαναν το κορόιδο για να φτιαχτεί κλίμα αφήνοντας να περάσουν οι απολύσεις  στο Έθνος, στον Πήγασο στο  ΔΟΛ και κλείνοντας τα μάτια σ΄όσα συμβαίνουν στην Ελευθεροτυπία  στην ΕΡΤ  το ΑΠΕ καθώς και τον 902.

  Τώρα ετοιμάζονται να υιοθετήσουν  με κάποιες αλλαγές για ξεκάρφωμα,  το non paper που έχουν στείλει  οι εκδότες και ζητούν κατάργηση ΣΣΕ , καθιέρωση κυλιόμενου ωαρίου με υποχρεωτική αλλά τζάμπα απασχόληση  Κυριακές- αργίες και άλλες αθλιότητες.

  Άλλωστε ο Τρίμης στη διάρκεια του προχθεσινού ΔΣ της  ΕΣΗΕΑ, υποχρεώθηκε  να παραδεχτεί τα σχετικά που ειπώθηκαν στις κατ΄ιδίαν συνομιλίες  και επαφές με τον Μπόμπολα και τον Ψυχάρη, ανακοινώνοντας ότι «έκλεισε» εθιμοτυπική συνάντηση με την ΕΙΗΕΑ τη Τρίτη.

  Αυτό καταγγέλλει με ανακοίνωση της  η Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων αποκαλύπτοντας ότι   με βάση την Έκθεση της Επιθεώρησης Εργασίας (14-9-2011) η επιβολή  από την εργοδοσία μειώσεων μισθών και υπογραφή ατομικών συμβάσεων στην ουσία  ήδη νομιμοποιείται με τους χειρισμούς του εκπροσώπου της πλειοψηφίας .

  Στο μεταξύ ενδεικτική της αγανάκτησης που επικρατεί στον κλάδο είναι …..η  υποδοχή που επιφύλαξαν στην τρόικα της πλειοψηφίας του ΔΣ (Τρίμη Ράμμο, Νταουντάκη) οι  συντάκτες του  Έθνους στη συνέλευση που οργάνωσε  η  ΕΣΗΕΑ Πέμπτη . στον Πήγασο. Κάποιοι μάλιστα αντιμετώπησαν τον…. Πρόεδρο  με του στίχους του Σαββόπουλου « Τα θέλεις  και τα λες  ή σου ξεφεύγουν. Και δεν κοιτάς τα μούτρα  σου, μόνο μας κοροίδεύεις….»

  Στην Ελευθεροτυπία την Τετάρτη υπήρξε επεισοδιακό φινάλε , όταν ο υπεύθυνος του Ιού, χάνοντας με 112 όχι στην ψηφοφορία για απεργία, πήρε το σακίδιο στον ώμο κι έφυγε.  

(πηγή: To Παρόν της Κυριακής)

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

KAΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΙΚΕΣ ΓΙΑΦΚΕΣ (ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΚΑΝΑΝ... ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ ΔΕΗΣΗ,ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΙΔΡΩΤΑ ΟΙ ΠΡΟΚΟΜΜΕΝΟΙ ... "ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ"...)

ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΣ,ΤΙ ΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΡΕΠΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ...ΠΑΡΤΙΔΑ ΤΩΝ ΕΛΙΤ!


ΔΗΛΩΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΥΡΡΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΣ!ΟΥΤΕ ΝΟΜΟΣ ΟΥΤΕ ΦΟΡΟΣ ΣΕ ΑΚΟΥΜΠΑ!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ;


Ωράριο λειτουργίας των μαγαζιών υπάρχει αλλά αν είσαι αλλοδαπός μπορείς να λειτουργείς το μαγαζί σου 24 ώρες το 24ωρο.... αφού η αστυνομία, ο δήμος και η πολιτεία δεν πειράζουν τους λάθρο. Όχι μόνο δεν τους ελέγχουν για το ωράριο αλλά ούτε καν αν έχουν ΑΦΜ, ταμειακή, και άδεια λειτουργίας. Το να είσαι σήμερα στην Ελλάδα λάθρο, αποτελεί μοναδικό προνόμιο.


Διαβάστε τώρα μία αστεία ανάρτηση στη Ζούγκλα που αποδεικνύει τα ανωτέρω:

Εισέβαλαν σε καφενείο με καλάσνικοφ
Με καλάσνικοφ εισέβαλαν δύο άγνωστοι, στις 05:00 τα ξημερώματα σε καφενείο που βρίσκεται επί της οδού Ηρακλέους 185 στην Καλλιθέα.

Οι δράστες αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό, κινητά τηλέφωνα από θαμώνες και στη συνέχεια έγιναν καπνός.

Καφενείο λειτουργεί στις 5 τα ξημερώματα και έχει και θαμώνες που τους λήστεψαν με καλάσνικοφ προφανώς συμπατριώτες τους....! Μια ομορφιά...! Τι πιο όμορφο;

http://ygro-pyr.blogspot.com/2011/10/blog-post_02.html

Ανώνυμος είπε...

Ενδιαφέροντα όλα αυτά, αλλά έχω την αίσθηση ότι αρκετοί δημοσιογράφοι ίσως θα έπρεπε να ασχοληθούν με σοβαρότερα ζητήματα της ζωής τους, όπως να εξασφαλίσουν ΕΓΚΑΙΡΩΣ μία θεσούλα στα μέσα φυγής, των πολιτικών συνεταίρων τους. Εγκαιρώς...


Οι περισσότεροι θα έλεγα από τον ευγενή αυτόν κλάδο....


Οδηγός αμαξοστοιχίας Αθήνα-Βιέννη.

Ανώνυμος είπε...

Κ. ΧΑΤΖΑΡΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...