10/10/11

Αμερικανός πατριώτης (ρεπορτάζ στυξ)

Επιβεβαιώνεται πως ο αυτόκλητος σωτήρ είναι απεσταλμένος

http://www.styx.gr/

Zoύμε την απόλυτη παράνοια. Ο Σκάiiiii, υποστηρίζει τους Αμερικανούς αγανακτισμένους και «τα αιτήματα του αμερικανικού 99% έναντι της ολιγαρχίας του 1% που νέμεται τον πλούτο) της χώρας εκείνης και όχι μόνον.
Το ίδιο και ο υποστηρικτής του απεσταλμένου Τζέφρι που έχει στρογγυλοκαθίσει στο σβέρκο μας, καθηγητής του Μπερκλεϋ Τζέφρι Σακς, μόνο που δεν γνωρίζει ίσως πως οι δικοί μας δυσαρεστημένοι δεν ήταν υπέρ του ΓΑΠ, αλλά τουναντίον. Ούτε Φυσικά ο ΓΑΠ είχε σπεύσει να υιοθετήσει τα αιτήματά τους όπως έκανε ο Ομπάμα στις ΗΠΑ, για τους καταληψίες της Γουόλ Στρητ, καθώ ςείδε το κίνημα να φουντώνει.
Ο Σκάiiiiiiι λοιπόν, μετέδωσες συνέντευξη του καθηγητή Τζέφρι Σακς ο οποίος μας είπε «πόσο υποστηρίζει τις σωτήριες προσπάθειες» του συνονόματού του ΓΑΠ του ελάσσονα…
Η σαπουνόφουσκα αυτή του Σκάiiiiι, έσκασε λίγο καιρό μετά από δημοσίευμα του Brookings Institution, το οποίο σε μία ανάλυσή του και μάλιστα του διευθύνοντος συμβούλου του, Γουίλιαμ Αντόλις, περιγράφει με γλαφυρό τρόπο τις ομοιότητες μεταξύ του ΓΑΠ και του προέδρου Ομπάμα, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο εσωτερικό των χωρών τους, σε συνδυασμό με την επιρροή και τις συνέπειες της κρίσης στην Ελλάδα στην αμερικανική οικονομία.
Το άρθρο τιτλοφορείται «ο συνέταιρος του Ομπάμα στην Αθήνα», και ο συγγραφέας του, λαμβάνει υπόψη του όλα όσα λέγονται στην Ελλάδα περί της καταγωγής του ΓΑΠ, τονίζοντας πως μεγάλο ποσοστό των ελλήνων τον αποκαλεί «αμερικανάκι».
«Ούτως ή άλλως, ο Γιώργος Παπανδρέου γεννήθηκε στη Μινεσότα από αμερικανίδα μητέρα» όπως αναφέρει, προσθέτοντας ότι ο έλληνας πρωθυπουργός «μιλάει στον ενικό με τα πλέον υψηλόβαθμα στελέχη στη σημερινή αμερικανική κυβέρνηση, έχοντας συνεργαστεί στενά μαζί τους κατά τη διάρκεια των πολέμων στα Βαλκάνια τη δεκαετία του 1990, όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών» και συμπληρώνει, λέγοντας πως όταν ο κ. Ομπάμα σηκώνει το ακουστικό του τηλεφώνου του για να μιλήσει με τον ΓΠΑ ακούει κάποιον να του μιλά σε άπταιστα αγγλικά, με αμερικανική προφορά.
«Ο Ομπάμα και ο Παπανδρέου χρειάζονται ο ένας τον άλλο», υπογραμμίζει με έμφαση ο κ. Αντόλις. «Ο Ομπάμα έχει ανάγκη ο Παπανδρέου να ηρεμήσει τις διεθνείς χρηματαγορές παρουσιάζοντας ένα βιώσιμο πλάνο για τα δημοσιονομικά της Ελλάδας. Δεν μπορεί να υπάρξει βιώσιμη ανάπτυξη για τις ΗΠΑ όσο οι αγορές παραμένουν μέσα στην αβεβαιότητα για την τύχη του δεύτερου ισχυρότερου νομίσματος διεθνώς. Και ο Παπανδρέου χρειάζεται τον Ομπάμα επειδή η αμερικανική υποστήριξη - και ορισμένες φορές η πίεση - είναι απαραίτητη για την στήριξη της ΕΕ και του ΔΝΤ, ώστε να ξεπεράσει την κρίση.
Όλα αυτά μου ήρθαν στο νου διαβάζοντας τις αποκαλύψεις του περιοδικού «Επίκαιρα»:
«Όλα δείχνουν ότι το ΠΑΣΟΚ κερδίζει τις εκλογές» σημείωνε με ανακούφιση στο ενημερωτικό σημείωμά του προς την Ουάσιγκτον, μία εβδομάδα πριν από τη διεξαγωγή των εκλογών του Οκτωβρίου του 2009, ο τότε πρέσβης των ΗΠΑ Ντάνιελ Σπέκχαρντ, συμπληρώνοντας ότι ο Γιώργος Παπανδρέου ως πρωθυπουργός θα επανεξετάσει τον αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη και τη συμφωνία για τον SouthStream. Δύο χρόνια η αμερικανική πλευρά είχε ζήσει με την ανησυχία της ελληνορωσικής προσέγγισης, η οποία έθετε εν αμφιβόλω τα οικονομικά και στρατηγικά συμφέροντα της υπερδύναμης στην περιοχή και απειλούσε να βάλει τέλος σε ένα έργο ζωτικής σημασίας για εκείνη, την ενεργειακή εξάρτηση της Ευρώπης από έναν απολύτως ελεγχόμενο δρόμο, αυτόν του αγωγού TGI.
Τα «Επίκαιρα» αποκαλύπτουν σειρά τηλεγραφημάτων της αμερικανικής πρεσβείας προς το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, τα οποία αποδεικνύουν το πώς εργάστηκαν οι Αμερικανοί για την ανατροπή της κυβέρνησης Καραμανλή, πραγματοποιώντας ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά ζητήματα φίλης και συμμάχου χώρας και εμποδίζοντας τη χάραξη εθνικής πολιτικής βάσει των ελληνικών συμφερόντων.


Ο αντικαγκελάριος
Στην χώρα της παράνοιας, και της κοντής μνήμης, το είδαμε κι αυτό:Εξοφλήστε αυτούς που σας έκλεψαν: HDW, Siemens κλπ.
Όλα τα γερμανικά «καλοπαιδα» που ευθύνονται με δεκάδες οικονομικά σκάνδαλα στην Ελλάδα, η Siemens, η HDW/ThyssenKrupp, η ΜΑΝΝ, ο όμιλος Daimler κλπ, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του Μνημονίου Κατανόησης (κάλυψης σκανδάλων το πιο σωστό) που υπέγραψαν Ελλάδα και Γερμανία δια του Γερμανού αντικαγκελάριου και υπουργού Οικονομίας και Καινοτομίας Φίλιπ Ρέσλερ και του υπουργού Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.
Το Μνημόνιο αυτό, προβλέπει εκτός των άλλων και την ... οικονομική τακτοποίηση των οφειλών του δημοσίου ή καλύτερα αυτά που οι Γερμανοί θεωρούν οφειλές, προς τους ίδιους, τους γνωστούς απατεώνες που είχαν διαφθείρει πάρα πολλά μέλη ελληνικών κυβερνήσεων και όχι μόνο.
Επίσης το μνημόνιο περιλαμβάνει συμβουλευτική και διοικητική βοήθεια (σ.σ.: Πως να διαφθείρετε και να "λαδώνετε" τους σωστούς ανθρώπους για να παίρνετε υποβρύχια, δίκτυα κλπ;), και περιλαμβάνει κάτι για βοήθεια από το νέο "μακρύ χέρι" της Γερμανίας στην Ελλάδα, την "τράπεζα επενδύσεων" KFW κλπ.


Ο αντικαγκελάριος, ήρθε, μας έδωσε μερικά μαθήματα υποδειγματικής γερμανικής πολιτικής διαχείρισης, και έφυγε με κάτω από τη μασχάλη του άλλο ένα κατάπτυστο μνημόνιο. Οι Γερμανοί έφυγαν ατιμώρητοι και περιστερές από το σκάνδαλο των υποβρυχίων Type 214, έφυγαν ατιμώρητοι για την Siemens, για τα Unimog, τη ΜΑΝ, κλπ. και τώρα βγαίνουν κι από πάνω ζητώντας και τα ρέστα!
Οι αξιώσεις τους από το ελληνικό Δημόσιο, υπολογίζονται σε αρκετές εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. Τα οποία θα κληθούμε να πληρώσουμε εκτός των κονδυλίων που προβλέπει ότι τους χρωστάμε από το προηγούμενο μνημόνιο.
Όπως ήταν φυσικό (;) ο υπουργός έκανε γαργάρα και δεν είπε κουβέντα για όσα μας χρωστάνε οι Γερμανοί με τις πολεμικές αποζημιώσεις κλπ κλπ. Πως κατορθώνουμε και μόνο εμείς χρωστάμε…
Το πιο ανατριχιαστικό είναι πως ο υπουργός Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δικαιολόγησε την υπογραφή του λέγοντας ότι "Η Γερμανία είναι η πρώτη επενδυτική δύναμη της Ελλάδας, αφού τα επενδεδυμένα γερμανικά κεφάλαια καλύπτουν το 12% του ΑΕΠ της χώρας μας".


Άρα μπορούν να αλωνίζουν το δημόσιο ταμείο με την άνεσή τους!
Και να δίνουν και καμμιά μίζα - άμα λάχει να πούμ’ .


Και λίγα για το πετρέλαιο (που δεν έχουμε) αλλά απλώς υπάρχει:
(Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr)
Ο "θησαυρός" του Β.Αιγαίου: Επιβεβαιωμένα 5,5 δισ. βαρέλια πετρελαίου!
Τεράστια κοιτάσματα πετρελαίου στην λεκάνη του Βόρειου Αιγαίου, αποκαλύπτουν τα αρχεία του ΙΓΜΕ και των ΕΛΠΕ που τόσα χρόνια έμεναν κρυμμένα, για την ακρίβει, θαμμένα! Oπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες του defencenet.gr στη μεν λεκάνη του βόρειου Αιγαίου, τόσο ανατολικά του πεδίου του Πρίνου, περί τη νησίδα Μπάμπουρας (και γύρω τοποθεσίες) όσο και δυτικά, πρός τα νότια του κόλπου του Στρυμώνα και το Άγιο Όρος, τα εικαζόμενα δυνητικά κοιτάσματα επαρκούν για να καλύψουν το 1/3 των ενεργειακών αναγκών της χώρας.
Δηλαδή, περίπου 5,5 δισ. απολήψιμων (και όχι ΟΟΙΡ !) βαρελιών, με δυνατότητα παραγωγής πάνω από 100.000 βαρέλια/ημέρα. Και αυτές είναι ενδείξεις μόνο από τη βόρεια περιοχή του Αιγαίου. Κατά ένα περίεργο τρόπο περιήλθαν σε γνώση και της Τουρκίας οι ανακαλύψεις αυτές και αυτή ήταν η αφορμή για τις κρίσεις του 1987, αλλά και την πρόσφατη έξοδο, πέρσι το καλοκαίρι ερευνητικών σκαφών της Τουρκίας σητν περιοχή.
Παλαιότερες, προ του 2000, μελέτες του ΙΓΜΕ και των ΕΛΠΕ κάνουν λογο για όγκο Πρωτογενούς Υφιστάμενου Πετρελαίου (ΟΟΙΡ) που συντηρητικά εκτιμάτο σε άνω των 4 δισ. βαρέλια ανεπιβεβαίωτα αποθέματα στο Αιγαίο (Λεκάνες Θεσσαλονίκης και Βορείου Αιγαίου) και γύρω σε άλλα 2 δισ. βαρέλια στη ζώνη της Λεκάνης Ιονίου.
Με βάση αυτές τις εκτιμήσεις και λαμβάνοντας υπόψη τη μέση αναλογία που διέπει τη σχέση μεταξύ ΟΟΙΡ και ωφέλιμες απολήψιμες ποσότητες, θα μπορούσαμε συντηρητικά να υπολογίσουμε ότι το σύνολο ανεπιβεβαίωτων και δυνητικώς εκμεταλλεύσιμων υδρογονανθράκων στην Ελλάδα είναι της τάξεως των 1,2 δισ. ισόποσων βαρελιών. Δηλαδή μια αύξηση τουλάχιστον κατά 120 φορές του σημερινού αποθέματος των 10 εκατ. βαρέλιων!
Πράγματι, και εντελώς περιληπτικά, μπορεί πλεον να υποστηριχθεί ότι το ΟΟΙΡ, και επομένως, οι δυνητικά απολήψιμοι όγκοι, σχεδόν σε όλους τους ελληνικούς ταμιευτήρες, κυρίως αυτών του Ιονίου και του βόρειου Αιγαίου, είναι κατά πολυ μεγαλύτεροι απ’ ό,τι αρχικώς θεωρείτο.
Το ερώτημα είναι γιατί λίγα μίλια από τα ελληνικά νησιά η κυβέρνηση δεν αποφασίζει να προχωρήσει σε γεωτρήσεις και επιλέγει μόνο το Ιόνιο. Όπου πάντως, τα ίδια αρχεία δίνουν σημαντικά κοιτάσματα και πάντως πολύ περισσότερα από τα 250.000.000 εκατομμύρια βαρέλια που ανακοίνωση η κυβέρνηση.
Στη λεκάνη του Ιονίου, ιδιαίτερα στη μέση των Στενών του Οτράντο μεταξυ της νήσου Οθώνοι και Ιταλίας υπάρχει η πεποίθηση ότι το υπέδαφος κάτω από τον πυθμένα της θαλάσσης είνα πλούσια κοιτασματοφόρος. Κάποιοι μάλιστα ομιλούν, ίσως με κάποια υπερβολή, για πραγματικό «Ελ Ντοράντο της Αδριατικής» με ανεπιβεβαίωτες ποσότητες απολήψιμων αποθεμάτων που υπερβαίνουν τα 2 δισ. βαρέλια πετρελαίου και ΦΑ.
Συνάμα, περαιτέρω γεωλογική ανάλυση διάφορων γεωτρήσεων που διεξήγαγαν ορισμένες ξένες εταιρείες (Enterprise Oil, Union Texas, κ.ά) το 1997-2000 σε περιοχές νότια της Κέρκυρας (Πατραϊκό, Κατάκολο, Αιτωλο/νία), έχει οδηγήσει τους υπευθύνους του ΥΠΑΝ το 2004 στο συμπέρασμα ότι τα πεδία στην ευρύτερη νότια αυτή περιοχή περιέχουν απολήψιμες ποσότητες που ξεπερνούν τα 2.5 δισ. βαρέλια. Με άλλα λόγια μιλάμε για ποσότητα δυνητικώς απολήψιμων ισόποσων βαρελιών στη Λεκάνη του Ιονίου της τάξεως των 4-5 δισ., χωρίς να υπολογίζονται ενδείξεις απο τη στεριά στη βορειοδυτική Ελλάδα.
Εχουμε, λοιπόν, ως καρπό των νεότερων εργασιών, μια αύξηση των εκτιμήσεων του όγκου και της ποσότητος στα βασικά ταμιευτήρια υδρογονανθράκων της Ελλάδος κατά περίπου 50% από τις παλαιότερες εκτιμήσεις, από 6 δισ. σε 9-10+ δισ. ισόποσα βαρέλια. Το γεγονός αυτό, οδηγεί σε δυνατότητα παραγωγής άνω των 200.000 βαρέλια την ημέρα, σχεδόν δηλαδή το μισό της ημερήσιας ενεργειακής κατανάλωσης. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ενεργειακή μας αυτονομία και την εθνική μας ασφάλεια.


Έτσι πολύ γρήγορα διαψεύστηκαν και ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου που δήλωνε στις αρχές Δεκεμβρίου του 2009 ότι «Στην Ελλάδα δεν έχουμε πετρέλαιο ή το πετρέλαιο που έχουμε είναι πολύ λίγο», αλλά και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος που μιλώντας στη Βουλή είπε πάνω κάτω τα ίδια: «Δεν υπάρχει πετρέλαιο στην Ελλάδα». Αλλά κάπως έπρεπε να δικαιολογηθεί η προσφυγή στο ΔΝΤ, η είσοδος στον Μηχανισμό Στήριξης κλπ...


-----


Σημείωση στυξ: Μπορεί τις δηλώσεις τους αυτές να μην τις θυμούνται πολλοί, όπως θα μείνουν στην ιστορία οι φράσεις τους "λεφτά υπάρχουν" και "μαζί τα φάγαμε"!!!



7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Now Paul....

there is also another melody...for the funeral of the criminals , this time.

"Rosa"....ask it from Vangelis. He knows it, even he never understand it...


There is a line...Paul

"Pos i anagki ginetai Istoria..."

And there is only one necessity Paul, only one.

Hellas must survive .... at any cost...

PS.
Did you see the fear at Merckel's eyes Paul, last night;

Did you see that Paul;


Send my greetings to your Master, Paul...

Προμηθευτής φτερών για ζύγισμα πράξεων και καρδιάς.

Ανώνυμος είπε...

k. χατζαρα

βλεπουμε μια εξαρση της δρασης των εποικων συμμοριτων,που λαμβανει χαρακτητα αστικης ασυμμετρης τρομοκρατιας.

προσεξτε μια παραμετρο επιβαρυντικη για την οικονομια μας γενοκοτερα απο τους εποικους.

απο το 2001 που αποκτησαμε το ευρω,τα εμβασματα τους φευγουν και μας στερουν πολυτιμη ρευστοτητα ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΘΕΙ καθοσον δεν ΤΥΠΩΝΟΥΜΕ ευρω ουτε το μπορουμε για να αναπληρωθει η ρευστοτητα που χανεται,οπως δηλαδη συνεβαινε με την δραχμη ΜΑΣ.

το προβλημα δηλ. γινεται εκτοτε σοβαρο και μετατρεπεται σε ρευστοτητας.

περαν φυσικα που δεν φορολογειται αυτος ο πακτωλος εκροων ,ουτε ασφαλως το σδοε ελεγχει την πηγη προελευσης των ποσων,που συχνα ειναι προιον βρωμοδουλειων και κακοποιου δρασεως.

ενα μεγαλο ποσο ρευστοτητας θα εμενε στη χωρα αν φορολογειτο το (ημι)νομιμο εισοδημα τους και αν κατασχετο απο το σδοε το τμημα του που ειναι βρωμικο χρημα...

δηλαδη μια σοβαρη ενισχυση της ρευστοτητας που ελλειπει,της φορολογιας εισοδηματος καθως και της καταπολεμησης του βρωμικου χρηματος που εκρεει απο τη χωρα μεσω βιτρινας ναυτιλιακες εταιριες που χρησιμοποιει η μαφια εκμεταλλευομενη τα προνομια στην κινηση κεφαλαιων της ναυτιλιας,καθως και τα μανει τρανσφερ που ουδεις γνωριζει απο τι κανονες διεπονται και αν ελεγχονται απο σδοε,αγνοειται επιδεικτικα απο την πολιτεια.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΤΑΙΓΙΔΑ,ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΞΑΙΡΕΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΕΙΣΠΡΑΞΙΜΑ(ΛΙΣΤΑ ΚΟΥΣΕΛΑ,ΦΟΡΟΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΥΠΟΡΟΥΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΑΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΗ ΤΑΞΗ) ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΑ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ...

αυτονοητα για καθε χωρα που λειτουργει ειναι αυτα,οχι ομως για μια χωρα που εχει επισημο στοχο να εποικιστει παση θυσια και να καταστει πολυεθνικη χωρα για πολιτικες ιδεοληψιες νεοφιλελευθερου παροξυσμου...

οπως αυτονοητο θα ηταν αν δεν υπηρχε ο ανωτερω στοχος,οτι οποιος αλλοδαπος συλλαμβανεται για κακοποιο δραση ,για ποινικα η οικονομικα αδικηματα,αυτοματως απελαυνεται (μετα την εκτιση της ποινης αν τυχον του επιβληθει η αμεσως αν παρει αναστολη)ανεξαρτητως του καθεστωτος που ευρισκεται εδω,παρανομα, με χαρτια προσωρινα,με ασυλο η ακομη και ελληνικη υπηκοοτητα αποκτημενη που θα πρεπει να αφαιρειται σε σοβαρα αδικηματα εφοσον απεδειχθη αναξιος αυτης..



και να μπαινει σε ηλεκτρονικη βαση δεδομενων με ντιενει αποτυπωματα και ιριδα,σε μαυρη λιστα που απαγορευεται να επανεισελθει καθοιονδηποτε τροπο στη χωρα εφορου ζωης,με αμεση απελαση αν το κανει εντος 24 ωρων απο τον εντοπισμο του.

ετσι θα ξεχωριζε η ηρα απο το σταρι των αλλοφυλων,θα επεφτε χαμηλα η εγκληματικοτητα και θα εμειουτο και η οργη των ελληνων για τους εποικιστες,θα καταλαγιαζαν και τα μιση.

ειναι τοσο δυσκολο αυτο?

ειναι γιατι το κρατος εχει στοχο να φοβισει την κοινωνια να κλειστει στο καβουκι της να μην διεκδικει και η τρομοκρατια των εισαγομενων συμμοριτων ειναι εργαλειο...

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΦΘΕΙ Η ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥ ΔΡΑΣΗΣ.
ΙΔΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΕΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΠΟΥ Θ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΑΝΗΛΙΚΟΙ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΦΘΕΙ Η ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ 15 Λ.Χ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΗ ΤΟΥΣ.

ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΙΩΣΗ ΜΙΑΣ ΓΕΝΕΙΑΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΜΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΠΛΕΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΩΣ ΗΜΕΔΑΠΗ ΠΛΕΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ,ΜΕ ΤΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΙΩΣΗ ΤΟΥ ΥΨΟΥΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΩΣ ΜΟΝΙΜΟ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΟΧΙ ΠΙΑ ΩΣ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΤΑΧΘΕΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΟΥΛΗΣΗ ΑΠΕΛΑΣΕΩΝ.

ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΧΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΟ ΔΡΑΣΗ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΓΕΝΕΑΣ?ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΣΕ ΧΩΡΑ ΥΨΗΛΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΙΜΗ ΜΕ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ ΕΦΟΣΟΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΒΟΥΛΗΣΗ ...ΑΥΡΙΟ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΗ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΓΕΝΕΑΣ,ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΞΟΥΝ..

Ανώνυμος είπε...

H απατη των τραπεζικων κρατικοποιησεων. Τους χαριζουν τα χρεη απο τις σπαταλες και την κακη διαχειρηση, φορτωνουν το κοστος της κρατικοποιησης στον φορορολογουμενο, για να δωσουν μετα απο 1-2 χρονια παλι την τραπεζα καθαρη και χωρις χρεη και υποχρεωσεις στον απατεωνα που χρεοκοπησε την τραπεζα και σωθηκε απο τα λεφτα του φορολογουμενου:

http://tolimeri.blogspot.com/2011/10/blog-post_6645.html

Tamis είπε...

Την ποινική δίωξη Παπανδρέου ζητά ο Βασίλης Κόκκινος!

Την ποινική δίωξη του Πρωθυπουργού, ζητά ο πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Βασίλης Κόκκινος, με βαρυσήμαντο άρθρο του στην εφημερίδα "Αξία". Αφού περιγράφει και εξηγεί τις ευθύνες του Γιώργου Παπανδρέου γιά την οικονομική κρίση, με κομβικό σημείο ότι μας οδήγησε προμελετημένα στην μέγγενη του Δ.Ν.Τ., δεδομένου ότι «εκτός των άλλων» αρνήθηκε και το δάνειο Πούτιν 20 δις ευρώ, με την αδιαμφισβήτητη νομική του κατάρτιση παραπέμπει σε διατάξεις του Ποινικού Κώδικα και άρθρων του Συντάγματος πού στοιχειοθετούν το αδίκημα της Εξαπάτησης του Ελληνικού Λαού.
Για δε την παραπομπή του, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, δεν απαιτείται τίποτα παραπάνω από 30 υπογραφές Βουλευτών της αντιπολίτευσης πού μπορούν να ζητήσουν την άσκηση ποινικής δίωξης!

Ανώνυμος είπε...

Special message to the Guards of Philadelphia.

"We hold these truths to be self-evident, that all men are created equal, that they are endowed by their Creator with certain unalienable Rights, that among these are Life, Liberty and the pursuit of Happiness."



HELLAS A.E.K. Fun Club

P.S.

Wake up.

ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ είπε...

απο: http://mikromesea.blogspot.com/

Φιλη, μου ειπε την εξης ιστορια:
Το 2004, προσωπικά ήμουν 27 ετών, νιόπαντρη και εργαζόμουνα.
Ονειρευόμουνα να αποκτήσω παιδιά και το έκανα.
Ο σύζυγός μου, κατασκευαστης επιπλων, δεν προλάβαινε να δέχεται παραγγελίες για τις νεόκτιστες κατοικίες που ξεφύτρωναν σε κάθε άκρη της χώρας. Το 2004, δουλεύαμε και οι δύο τουλαχιστον 10 ώρες την ημέρα και τα έσοδά μας, μας έδιναν ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να πάρουμε με στεγαστικό δάνειο το δικό μας σπίτι. Στο συμβόλαιο εμφανιζόταν μόνο η αντικειμενική των 85.000 ευρώ , αλλά η τράπεζα δεν είχε κανένα πρόβλημα να μας δώσει κρυφά τα υπόλοιπα χρήματα! Συμμετείχε δηλαδή απολύτως στην φοροδιαφυγή- μόνο που κανείς ποτέ δεν θα της ζητήσει νομικές ευθύνες γι αυτό! Το 2004, είχα “φάει” το παραμύθι του ΠΑΣΟΚ αρχικά, της ΝΔ στην συνέχεια, ότι η διοργάνωση της Ολυμπιάδας, θα εκανε μία νέα αρχή για την χώρα μου! Νέες θέσεις εργασίας, έργα υποδομής που θα έφερναν επενδύσεις. και μπλα-μπλα-μπλα.
Τοτε, είχα την ψευδαίσθηση ότι μία νέα γενιά πολιτικών, θα αναλάμβανε την τύχη της χώρας, ανεξάρτητα από κομματικές ταυτότητες και θα αφήναμε για πάντα πίσω μας τα σκάνδαλα του Χρηματιστηρίου, τους Μητσοτάκηδες και τους Σημίτηδες.
Το 2004, μπορούσα να πάω ένα Σαββατοκύριακο εκδρομή και δεν καταλαβαίνω γιατί τώρα πρέπει να απολογηθώ γι αυτο! Ηταν λεφτά που τα έβγαζα τίμια και με σκληρή δουλειά! Το 2004, και για όλη μου τη ζωή, πλήρωνα κανονικά τις υποχρεώσεις μου προς το κράτος, αφού μέσα από αυτές θα εξασφαλίζονταν η δημόσια παιδεία, η δημόσια υγεία, η σύνταξη και το μέλλον της οικογένειας που ονειρευόμουνα να αποκτήσω! Πείτε μου: θυμάμαι λάθος;
Εσείς ζούσατε το 2004, όπως σήμερα;