15/10/11

Θεός φυλάξει ! Nα χάσει λεφτά το MEGA...

Από το Ριζοσπάστη του Μανιαδάκη στην ΕΣΗΕΑ του Μόσσιαλου που εκπέμπει στη συχνότητα της Τρόικας.


Εξαιρείται Διαπλοκή και ΓΑΠ από την απεργία της ΕΣΗΕΑ (KEΔ)

Πηγή http://www.styx.gr/



Την ώρα της μεγάλης σφαγής, εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων από την Κυβέρνηση, οι κινητοποιήσεις των δημοσιογράφων υπονομεύονται εκ των έσω.Αυτό τονίζει με ανακοίνωση της η Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων (ΚΕΔ), επισημαίνοντας τις ευθύνες του Προεδρείου του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ και συγκεκριμένα:


-Την «υπόγεια» συμφωνία Τρίμη με την διοίκηση της ΕΡΤ, ώστε ομάδα τηλεοπτικής παραγωγής της ΝΕΤ (δημοσιογράφοι και τεχνικοί) συμμετέχουν στην δημοσιογραφική κάλυψη της επίσκεψης Παπανδρέου στις Βρυξέλλες. Το κόλπο που εφευρέθηκε ήταν ότι πρόκειται για προσωπικό ασφαλείας (όπως δικαιολογήθηκε όταν ζητήθηκαν εξηγήσεις ο διευθυντής ειδήσεων Γ. Κογιάννης). Προσωπικό ασφαλείας όμως, εφ όσον ορίζεται μένει στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ. Στην περίπτωση αυτή είχε αποφασισθεί και ενοικίαση εξωτερικού συνεργείου, λόγω της απεργίας.


-Την αυθαιρεσία Τρίμη, που καταργώντας την ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, από την περασμένη εβδομάδα, επιτρέπει ως…..διασωματειακό (άτυπη επιτροπή) να μεταδοθούν και μάλιστα με περιγραφή αθλητικών συντακτών, οι αγώνες Ρεάλ –Λιόν, Νάπολι -Μπάγερν για να μην χάσει λεφτά το ΜΕGΑ, ενώ στο παρελθόν ένα τέτοιο ενδεχόμενο (πχ ΑΝΤ1 ΣΚΑΙ κλπ) αντιμετωπιζόταν διαφορετικά από την ίδια παρέα.Το παρασκήνιο αποκαλύφθηκε από mail που έστειλε ο Ν. Στραβελάκης στο Τρίμη και αναφέρεται σε τηλεφωνική συνεννόηση του, με την Νταουντάκη να μεταδοθούν κατ’ εξαίρεση οι αγώνες. .


- Την κάλυψη της απεργοσπαστικής κίνησης στο Ρ/Σ 9,84 από την διεύθυνση και την διοίκηση του σταθμού καθώς και τα παρατράγουδα που ακολούθησαν.


Δικαιούνται, καταλήγει η ΚΕΔ, να ρωτήσει ο καθένας: Aυτό το Προεδρείο της ΕΣΗΕΑ και η πλειοψηφία που το στηρίζει τάχουν χαμένα ή βάζουν ακόμη και τώρα πλάτη στην Κυβέρνηση και την διαπλοκή; Τελικά μήπως εκπέμπουν όλοι μαζί στη συχνότητα της Τρόικας;


ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ



Η διαπλοκή

ΠΡΟΣ Δ.Σ ΕΣΗΕΑ
ΥΠΟΨΗ: Προέδρου κ.Δ.Τρίμη
ΚΟΙΝ. :Μέλη Δ.Σ.


Κύριε πρόεδρε,


Μετα την τηλεφωνική επικοινωνία, μαζί σας και με την κ. Νταουτακη,σας ενημερώνω και γραπτώς για τα κρόουλ που θα περνούν απο την οθόνη κατα τη διάρκεια της μετάδοσης των δυο αγωνων του champions league απο το mega την Τρίτη 18 Οκτωβρίου.Οι αγωνες ειναι : Ρεάλ - Λιον, σε περιγραφή Χ.Σωτηρακοπουλου και Νάπολι - Μπαγερν, σε περιγραφή Α.Σπυροπούλου.


ΛΟΓΩ ΤΗΣ 24ΩΡΗΣ ΑΠΕΡΓΊΑΣ ΤΩΝ ΕΝΏΣΕΩΝ ΤΎΠΟΥ ΚΑΙ ΜΜΕ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΌΣ
ΑΓΏΝΑΣ ΜΕΤΑΔΊΔΕΤΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ, ΚΑΤΌΠΙΝ ΆΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟΥ.Η ΕΚΠΟΜΠΉ ΣΟΎΠΕΡ ΜΠΆΛΑ LIVE ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΊ.


Παρακαλώ να επιβεβαιωσετε, ότι αυτό καλύπτει την απόφαση σας.


Ευχαριστώ θερμα.
ΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΒΕΛΑΚΗΣ
Από το iPad μου

-----

Σημείωση στυξ: Το ίδιο τέχνασμα είχε προσπαθήσει να εφαρμοστεί επί ηγεσίας Στάγκου στην ΕΡΤ, σε σύνοδο της ΕΕ με τον Σημίτη στις Βρυξέλλες, αλλά τότε, οι τρεις της περιφρούρησης από την ΕΣΗΕΑ και ΠΟΕΣΥ, μπήκαν στο στούντιο των ειδήσεων και υποχρέωσαν τον απεργοσπαστικό μηχανισμό με δύο "εθελοντές" δημοσιογράφους εδώ και έναν στις Βρυξέλες να ... χάσουν τη φωνή τους.


Οι τρεις απεργοσπάστες ουδέποτε τιμωρήθηκαν από το πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ και απολαμβάνουν παχυλούς μισθούς, σε περίοπτες θέσεις στην ΕΡΤ και το Μέγκα. Και οι τρείς συνδικαλιστές, βρίσκονται σπίτια τους.


Η ντροπή είναι ότι τώρα ο απεργοσπαστικός μηχανισμός στήνεται με την άδεια του προέδρου της ΕΣΗΕΑ. Τόσο απλά

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αθήνα: Περιήγηση στα ..."απαγορευμένα» μέρη"

Γράφει ο Μανόλης Καλαμπόκας
Μια βόλτα στο κέντρο και στις γειτονιές της Αθήνας, από το Μοναστηράκι και το Θησείο, έως το Πολύγωνο, τον Άγιο Παντελεήμονα και την Πλατεία Βικτωρίας, αρκεί σε όλους εμάς τους μόνιμους – και όχι περιστασιακούς ή «μεταδημοτεύσαντες» - κατοίκους της πόλης, για να καταλάβουμε ότι οι Κυριακάτικες βόλτες με την οικογένεια στα μέρη αυτά αποτελούν μακρινό παρελθόν.
Τα τελευταία χρόνια είχαμε το φαινόμενο των παράνομων μεταναστών που γέμιζαν κάθε γωνιά της πόλης αποτελώντας πηγή...εγκληματικής δραστηριότητας.
Τώρα πια, οι σύγχρονοι αυτοί «κατακτητές»- καταπατητές της κοινωνικής μας γαλήνης, ασκούν και δράσεις «προστατών» (με την κακή βέβαια έννοια του όρου) των γειτονιών αυτών, συμμαχώντας με άλλες ομάδες του περιθωρίου έναντι της ευρυθμίας της καθημερινής ζωής.
Περιουσίες καταστρέφονται, σπίτια ερημώνουν, κάτοικοι απομακρύνονται βίαια (άμεσα, κάτι που φαίνεται εύκολα κοιτάζοντας τα αστυνομικά δελτία, ή/και έμμεσα, αφού η υποβάθμιση της ποιότητας ζωής είναι πια ανυπόφορη) από τις περιοχές που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν.
Στα πλαίσια αυτά, για να μη φθάσουμε σε ακόμα πιο ακραία περιστατικά αυτοδικίας, είναι πιο απαραίτητη από ποτέ η υιοθέτηση ενός κοινού πλαισίου δράσης όλων των εμπλεκόμενων φορέων: Δήμου Αθηναίων, Υπουργείου Δημόσιας Τάξης (και «Προστασίας του Πολίτη»- πόσο ειρωνικό ακούγεται και γράφεται!), ομάδων πολιτών σε κάθε διαμέρισμα της πόλης μας, υπό το συντονισμό κάποιου- όποιου υπευθύνου, π.χ. του Δημάρχου.
Κι αν αυτός δε μπορεί, ε, 5.000.000 κάτοικοι ζούμε στην πόλη, ας βρεθεί επιτέλους κάποιος που μπορεί!!!

http://gianniotis.blogspot.com/2011/10/blog-post_9552.html

Ανώνυμος είπε...

Δωράκι για τους επενδυτές του Δελτίου 11.

Γνωρίζοντας όσο δεν φαντάζεστε του παίκτες του Κραχ αναμένεται :

Ο πανικός λόγω αδιεξόδου που γέννησε ο γουρουνίσιος καλομαθημένος - εδώ και δεκαετίες - χαρακτήρας τους - θα ενταθεί στο άπειρο.

ΕΚΕΙ, θα χαθεί και το τελευταίο ίχνος οργανωμένης προσπάθειας. Σαν στρατός που πανικοβάλλεται ένα πράγμα, και τρέχει στο πουθενά.

Μετά θα αρχίσουν δύο πράγματα ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΗΤΑΝ ΠΆΝΤΑ ΕΝΑ.

Α.Ο σώζον εαυτόν σωθήτω.
Β.Monsieur Cannibal..pam, pam, pararam...(Αθάνατε Βέγγο...). Μόνο που αυτοί δεν θα το χορεύουν με ριαδιοφωνάκι στο χέρι αλλά θα το βιώνουν....μεταξύ τους.

Φυσικά όλα αυτά θα επιταχύνουν το βύθισμα....

Επίσης , κάτι τριτοκοσμικοί ανά τον πλανήτη, θα εκμεταλλευτούν τον βύθισμα της Δύσης.....αυτό για σαλτσούλα....

Συνεπώς, φίλοι του Δελτίου, απομακρυνθείτε ΕΓΚΑΙΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟΚΑΡΑΒΟ....


ΦΙΛΙΚΑ

Βιογράφος Ναυαγών..

Υ.Γ.
Ηδη αρκετοί εκ των Πανηλίθιων Αφεντικών ( εδώ γελάνε...) του Κόσμου...ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΑΚΡΩΣ ΜΥΣΤΙΚΑ, σε διάφορες αστείες - κατά βάθος ανώφελες - κινήσεις.


Καλά Χριστούγεννα σε όλους, τρέχω να πάρω το σωσίβιό μου.

Ανώνυμος είπε...

Χωρίς την έγκριση του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, που το έχουν βάλει στο... ψυγείο
Το νέο σχολείο και ο εθνικός «απολογοτεχνισμός»
Αποφασίζουν φίλες και ομογάλακτες της Δραγώνα και της Ρεπούση


Η εφευρετικότητα κάποιων επώνυμων κύκλων προκειμένου να αλλοιώσουν την ιστορική φυσιογνωμία του λαού μας δεν έχει προηγούμενο τον τελευταίο καιρό.




http://www.paron.gr/v3/categorie.php?catid=33&dt=2011-10-16 0:0:0

Ανώνυμος είπε...

KANTO OΠΩΣ ΣΤΗ ΝΑΠΟΛΗ...

Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΛΠΑΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΣΣΕΙ ΤΑ... ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ... ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ...



Ένα περιπολικό για κάθε ιδιωτικό απορριμματοφόρο της Αλβανικής Μαφίας!!! Ένας αστυνομικός για κάθε Πακιστανό, Μπαγκλαντεσιανό και Αφγανό ιδιωτικό σκουπιδιάρη!!! Και η αποκομιδή των σκουπιδιών από τους Δήμους, θα περάσει στον ιδιωτικό τομέα για να κοστίζουν λιγότερο οι αποκομιδές και να βρεθεί δουλειά για τους λαθραίους ώστε να μην εγκληματούν! Οι Έλληνες σκουπιδιάρηδες στην ανεργία γιατί θα πρέπει να πεθάνουν. Πλέον είναι άχρηστοι!!!! Τώρα θα κάνουν την δουλειά τους πολύ φθηνότερα και με μόλις 5 με 10 ευρώ οι λαθρομετανάστες και θα είναι και πολύ ευχαριστημένοι γιατί στις χώρες τους 10 ευρώ βγάζουν σε ένα μήνα και περισσότερο!!! Εξάλλου γιαυτό τους έφεραν, μεταξύ άλλων πολύ χειρότερων βέβαια... Επειδή μπούκαραν λοιπόν φθηνά εργατικά χέρια, θα πρέπει να γίνει η Ελλάδα Μπαγκλαντές και οι μισθοί, μπαγκλαντεσιανοί!! Οι Έλληνες δεν είναι χρήσιμοι πλέον, συνεπώς θα πεθάνουν, θέλουν δε θέλουν. Το σχέδιο της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, πάει περίφημα..

http://ygro-pyr.blogspot.com/2011/10/blog-post_16.html

κυρ-Μητσος είπε...

Μου αρεσε η ατακα του Ψωμιαδη:

αν στον "κ.παπανδρεου" (εννοει το γνωστο ηλιθιο βλακογιοργο) δωσεις 10 προβατα να τα φυλαει τα 9 θα του φυγουν!!

Ευγε!!

(με ξενισε λιγακι το "κ.παπανδρεου" ειναι αληθεια, ολη η Ελλαδα τον ξερει σαν βλακογιοργο αλλα δεν πειραζει . Για αρχη καλο ειναι.. )

Tamis είπε...

επειδη το σχολιο μου ειναι μεγαλυτερο απο 4.096 χαρακτηρες και απορριπτεται, αν θελετε δημοσιευστε το απο το blog μου:

Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ:
απο: http://tamgr.blogspot.com/

ευχαριστω