9/2/12

Όμοιος ομοίω αεί πελάζει

Ο πνευματικός υπόκοσμος που κατέχει το  Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών  τίμησε σήμερα  τον πράκτορα της CIA στην  φοιτητική εξέγερση τον Μάιο του 68 ,κατά του Ντε Γκώλ, και  αρχιρουφιάνο της  παγκόσμιας διακυβέρνησης,  και πράσινο ευρωβουλευτή, ιουδαίο   Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ  ,«για τις υπηρεσίες που έχει προσφέρει τα τελευταία έτη», στους ντόπιους ρουφιάνους.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://diktionews.gr/koinonia/643-2012-02-08-12-56-27

Στρατηγείο» στην Νομική εγκαθιστούν ομάδες φοιτητών και άλλων πολιτών ενόψει των κινητοποιήσεων κατά του μνημονίου το επόμενο τετραήμερο όταν το νέο δεσμευτικό κείμενο για τον ελληνικό λαό θα περάσει από ψηφοφορία στην Βουλή.

Στο κτήριο της Νομικής έχουν παράλληλα εγκατασταθεί και άτομα από τον αντιεξουσιαστικό χώρο, της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, άνεργοι και άστεγοι. Οι καταληψίες έχουν ήδη ανακοινώσει ότι η Νομική θα είναι το «κέντρο δράσεων, στα πλαίσια του θερμού τετραημέρου και της γενικής απεργίας που θα γίνει».
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=33842&Itemid=86

Ανώνυμος είπε...

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=119845&catid=4

Μαρτύρησε στα χέρια του ο 89χρονος. Ο Γεωργιανός όχι απλά δεν σεβάστηκε την ηλικία του, αλλά προκειμένου να φτάσει στη λεία του δεν δίστασε

να τον χτυπήσει βάναυσα στο πρόσωπο και το σώμα και στη συνέχεια να τον δέσει χειροπόδαρα, να τον φημώσει και να τον αφήσει να πεθάνει από ασφυξία.
Όπως ομολόγησε ο 32χρονος Γεωργιανός μπήκε στο σπίτι του άτυχου ηλικιωμένου παραβιάζοντας την πόρτα με μια τηλεκάρτα. Ο άτυχος 89χρονος δεν είχε κλειδώσει και έτσι μπήκε με όλη του την άνεση.
Την ώρα που άδειαζε το σπίτι από χρήματα και ό,τι άλλο είχε αξία ο 89χρονος τον αντιλήφθηκε. Χωρίς δισταγμό ο ληστής του επιτέθηκε με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος άνδρας να βρει μαρτυρικό θάνατο.
Το φρικτό έγκλημα στην οδό Αριστοτέλους αποκαλύφθηκε στις 15 Ιανουαρίου, οι αστυνομικοί χρειάστηκαν δύο εβδομάδες όμως βρήκαν την άκρη.

Ανώνυμος είπε...

http://www.greeklish.org/blog/_archives/2008/1/15/3467772.html

Ανώνυμος είπε...

και φυσικα την επομενη τον εβγαλαν εξω ελεω καστανίδη

Ανώνυμος είπε...

Και ας μη ξεχναμε να αναφερουμε οτι προκειται για καταδικασμενο παιδεραστη. Ενας ανθρωπος που επρεπε να εχει εκτελεστει δηλαδη για πιο απεχθες εγκλημα μονο απο μια χωρα που εχει σαπισει και βιωνει την απολυτη παρακμη θα μπορουσε να βραβευτει.

Ανώνυμος είπε...

όταν ήρθε στην Ελλάδα για διακοπές ο Λε Πεν μαζί με την ελληνίδα σύζυγό του,ο οποίος ήταν απο τους λίγους ευρωβουλευτές που υποστήριζε το '90 τις ελληνικές θέσεις για το σκοπιανό ,και απ'τους λίγους που καταδίκασαν τις αμερικανικές επεμβάσεις στην πρώην Γιουγκοσλαυία ,μαζεύτηκαν οι γνωστοί παρακρατικοί απαιτώντας να φύγει απ'τη χώρα μας διότι ο Λε Πέν ήταν "φασίστας"! Για τον καλό ,όμως δημοκράτη που πανηγύριζε όταν οι νατοϊκοι χασάπαροι βομβάρδιζαν την Σερβία ,και ζητάει επίμονα την αποποινηκοποίηση της παιδοφιλίας μούγκα ις την στρούγκα!