25/2/12

Η ιδρυτική διακήρυξη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Σημεία που συμφωνώ
-Αδιαπραγμάτευτες αρχές η Εθνική Ανεξαρτησία και η Λαϊκή Κυριαρχία
- Ναι στο Έθνος-Κράτος.
-Προστασία της Ελληνικής οικογένειας και του πολίτη από την επίθεση των
Αγορών.

Θα περιμένω και τις προγραμματικές θέσεις.

Σπύρος Χατζάρας

5 σχόλια:

Πιπεράτος είπε...

Για να δουμε τι θα δούμε....Τον πιστεύω...Θα προλάβει όμως το παληκάρι...?Πολλές περίεργες κινήσεις ακούγονται περι Στρατού...
Εσύ Σπύρο τι λες?

Ανώνυμος είπε...

http://en.wikipedia.org/wiki/National-Anarchism

http://en.wikipedia.org/wiki/National_conservatism

http://en.wikipedia.org/wiki/Strasserism

Αιθεροβάμων είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ! ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΦΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥ Ή ΑΛΛΙΩΣ "ΔΟΥΡΕΙΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ" ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ, ΒΛΕΠΕ: ΚΚΕ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΑΝΤΡΕΑΣ. ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ!
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ);;;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΤΙΠΟΤΑ!!!!

Ο κος ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ κου ΚΑΜΜΕΝΟΥ! Ο κος ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΙΔΡΥΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΟΜΜΑ (ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ).
ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΡΟΒΑΛΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ, ΤΩΡΑ ΠΟΛΙΤΕΥΕΤΑΙ.
ΕΡΩΤΗΣΗ:ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑΞΕ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΗ ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΣΞΗ ΜΙΑΣ ΚΑΛΑ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΟΜΗΜΕΝΗΣ ΜΥΝΗΣΕΩΣ ΚΛΠ ΚΛΠ (ΟΤΑΝ Ο κος ΣΑΚΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ, ΕΙΧΕ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΠΩΣ ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ);;;
ΠΟΣΟΥΣ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ" ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ κου ΚΑΜΜΕΝΟΥ Ο κος ΑΝΤΩΝΙΟΥ;
Ή π.χ. Ο κος ΚΑΖΑΚΗΣ;
ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΣΩΤΗΡΕΣ";

ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Mουγκα για τους λαθρομετανάστες ο Καμμένος.
Αλήθεια γιατί το κάνει; Περιμένει συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ; Τόσο ανόητος είναι;

Ιορδάνης

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Χατζαρα, σας παρακολουθω καιρο και θεωρω οτι ειστε η πιο εντιμη και σωστα ενημερωμενη πατριωτικη φωνη στην Ελλαδα σημερα, και ο μοναδικος που προσφερε χρησιμες πηροφοριες και αναλυσεις, αντιθετα με τον υστερικο και το λαικιστικο τονο καποιοων και καλα ¨αντιμνημονιακων" στους οποιους προφανως χαλαγατε την πιατσα, γι'αυτο και σας εκοψαν.

Mην μασατε απο τον Καμμενο ο οποιος δεν ειναι τιποτε αλλο απο δεξια εκδοχη του Κουβελη του ΚΙΣ προκεμενου να μαζεψει τα δεξια προβατα στο (Ισουδαικο) μαντρι και αβανταρεται οπως ο Κουβελης αβανταρεται απο τα μεσα των Ιουδαιων ως η "αξιοπιστη εναλλακτικη λυση" (αληθεια ποτε προλαβε να φτασει το 18 τις εκατο ο ΕβραιοΚουβελης?)

Καποιος σαν τον Καμμενο που βγαινει και λεει οτι λιγο πολυ η αηδιαστικη Χιλαρυ, ο σοδομισμενος ως αιχαμλωτος πολεμου εξισου σιχαμερος ΜακΚαιην και λοιποι πρακτορες των Ροθτσιλντ/Σορος εχουν "κοινα" συμφεροντα με την Ελλαδα αλλα και τη Ρωσια (εξισωνοντας τους με τον Μεγα Βλαδιμηρο - αν ειναι δυνατον!) σημαινει οτι ειναι ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ και ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ. Δεν λειπει φυσικα και η γνωστη αναφορα σε "προσεγγιση με το Ισραηλ" οπως κανουν ολοι οι καλοι ρουφιανοι δοσιλογοι που υπηρετουν το καρκινωμα που δημιουργησε ο Ροθτσιλντ στη Μεση Ανατολη.

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού AKTOR για τη χθεσινή διαιτησία: «Γίναμε μάρτυρες μιας καταδρομικής επιχείρησης»

Ο Παναθηναϊκός έχει 116 χρόνια ιστορίας, μεγαλύτερη ίσως και από κάποια κράτη. Δείξτε επιτέλους τον απαιτούμενο σεβασμό     Ανακοίνωση κ...