5/2/12

Αυτοί μας κυβερνούν

Πίσσα και πούπουλα

του Κ. Μπετινάκη

http://www.styx.gr/ 


Είχαμε που λέτε, τον GAP τον ελάσσονα να μας εξηγεί τις απεγνωσμένες προσπάθειες που έκανε, γυρνώντας πέρα δώθε στον πλανήτη για να ενημερώσει στους σοσιαλιστές υπηκόους του, (κυρίως αμφιβόλου δημοκρατικής ιδεολογίας) που τον εξέλεξαν κι αυτοί ως μεγάλη προσωπικότητα –όπως όλοι οι κοψοχέρηδες που τον ψήφισαν το '09- τι σπουδαίο έργο προσέφερε στην πατρίδα η οποία του χορήγησε την ιθαγένεια, για να έχει κι αυτός διπλά διαβατήρια. Επειδή ποιος ξέρει ίσως κάποτε χρειαστεί να φύγει κρυφίως...
Κόντεψα να σπάσω την τηλεόραση χτες βράδυ, με την προστατευόμενή του, την κυρία ασήμαντη, που την προώθησε λες και ήταν η μόνη με τα προσόντα, σε θέσεις στην ΕΕ και κατόπιν αβέρτα υπουργεία, να υπερασπίζεται το θεάρεστο έργο όλων αυτών που μας έχουν φέρει στην δυσμενέστερη κατάσταση που θα μπορούσε κάποιος να σκεφτεί, σε εκπομπή της ΕΡΤ3 χτες βράδυ. Πολυβόλο πήγαινε η γλώσσα της χωρίς να αφήνει καν τον δημοσιογράφο να την ρωτήσει.
Καπάκι ήρθε το απόγευμα έκτακτο δελτίο που παρακολούθησα - έτυχε στον ΑΝΤ1- (προφανώς εσείς σε κάποιο άλλο κανάλι ΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, όπου ο φιλημένος δελφίνος μας καθησύχασε πως κάνει απεγνωσμένες προσπάθειες για το γενικό ξεπούλημα της χώρας, που θα γίνει ως αργά αύριο το βράδυ. Μην ανησυχείτε λοιπόν. Έχει αναλάβει αυτός τώρα να μας σώσει. Από σωτήρες άλλο τίποτα αυτός ο τόπος.
Τρομοκρατημένοι κι εξαπατημένο σδελφοί, έχω αρχίσει να ανησυχώ, μπας και βρεθούν έστω ελάχιστοι ετερόφωτοι υπάκουοι στους βαρόνους των Μέσων Αποβλάκωσης και ξαναψηφίσουν κάποιους από εκείνους, που είτε διάβασαν είτε δεν διάβασαν είτε έκαναν κωλοτούμπα και στήριξαν μνημόνια και τον ξενόπεμπτο τραπεζίτη, μετά από τον ξενόφερτο πρωθυπουργό που τα είχε κάνει πλακάκια με τον καημένο Στρος Καν, που δεν πρόσεξε που έβαλε την… υπογραφή του !
Όλοι αυτοί οι πατερούληδες που κληρονομικώ δικαιώματι κυβερνούν τον τόπο, μέλη δυναστείας ή οικογενειών από τζάκι, πρέπει κάποτε να πάρουν ένα ηχηρό μήνυμα λαϊκής αγανάκτησης.


Λαϊκή επιταγή, είναι να επιτέλους παταχθεί:
# Η πολυνομία που επιτρέπει το σαθρό δημόσιο να κάνει τη ζωή μας δύσκολη.
# ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΟΣ φορολογικός νόμος
# Περιορισμένη επαναληπτική εκλογική θητεία των βουλευτών
# Κατάργηση των ευνοϊκών νόμων που κατατάσσουν τους εθνοπατέρες στο απυρόβλητο
# Επαναφορά θανατικής ποινής για την διαφθορά


Ποιος όμως από τους 300 δεσμεύεται στα παραπάνω;
Πίσα και πούπουλα λοιπόν…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ας μην στεναχωριόμαστε ,ύπαρχει λύσις, τα γερόντια του ΕΛΑΔΑ (Μίκης,Μανώλης και Γιώργης) ή ο ΤΣΥΠΡΙΖΑ των λαθροεισβόλεων ,των junkies και των gay!

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...