12/2/12

Ήθελαν να κάνουν την κρίση ευκαιρία

Άκουσαν τον Αβάπτιστο , τον πίστεψαν και προσπάθησαν να κάνουν την κρίση ευκαιρία. 346 νέο-ηλίθια ερπετά. Και βρέθηκε μια μαγκιόρα «διαβολική κοκκινομάλλα» και τους «νοικοκύρεψε». Καλά τους έκανε και καλά να πάθουν. Όλη η ψωροελίτ  της διεφθαρμένης νεοελληνικής κοινωνίας βρέθηκε στον ιστό της «γυναίκας αράχνης». Η  «κοκκινομάλλα» παρουσιαζόταν ως δικηγόρος νομικού τμήματος κορυφαίου τραπεζικού οργανισμού της χώρας μας και υποσχόταν στα θύματά της ότι μπορεί να τους εξασφαλίσει ακίνητα, αλλά και ονειρικά Ι.Χ. σε πολύ χαμηλές τιμές από τα κατασχεμένα της τράπεζας. Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να μετατρέψει σε κόλαση τη ζωή εκατοντάδων κυνηγών της ευκαιρίας, που της έδωσαν τα χρήματα που τους ζήτησε προκειμένου να αποκτήσουν το αυτοκίνητο που ονειρεύονταν ή να «επενδύσουν» με την αγορά ακινήτου….
Κάποια από τα θύματά της οδηγήθηκαν στην οικονομική καταστροφή, καθώς αναγκάστηκαν να πάρουν δάνεια προκειμένου να την πληρώσουν. «Οικογενειάρχες» έμειναν στον άσο, ενώ επιχειρηματίες κινδυνεύουν πλέουν να βάλουν λουκέτο στις εταιρείες τους.

Ανάμεσα στους ανθρώπους που στοχοποίησε ήταν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η σύντροφός του Ζέτα Μακρυπούλια, οι οποίοι συζητούσαν μαζί της για μια υπερπολυτελή εξοχική κατοικία.
Ανάμεσα στα θύματά της ήταν και νεαρός επιχειρηματίας από τη Χαλκίδα, ο οποίος για να αγοράσει σε χαμηλότερη τιμή πέντε αυτοκίνητα μάρκας Smart και μία Porsche της έδωσε χωρίς δισταγμούς τις οικονομίες μιας ολόκληρης ζωής, που ανέρχονται στα 65.000 ευρώ. Ο Δήμητρης Νερούτσος, όπως αποκαλύπτει στην «Espresso», έχει καταθέσει μήνυση εναντίον της 38χρονης εδώ και ένα χρόνο, αλλά ακόμα δεν έχει οριστεί ημερομηνία εκδίκασής της.

Η 38χρονη γυναίκα-αράχνη κατάφερε να βάλει  στο χέρι γρήγορα και έναν ισχυρό παράγοντα  από το Ηράκλειο της Κρήτης. Δόλωμά της αυτή τη φορά, όσο κι αν ακούγεται παράξενο, ένα από τα πιο in στέκια της νεολαίας. Ένα εστιατόριο-καφέ στην περιοχή της Γλυφάδας, που καθημερινά γεμίζει κόσμο αλλά και πολλούς επωνύμους.«Οταν έμαθα από εκείνη την τιμή πώλησης του μαγαζιού, θεώρησα πραγματικά ότι ήταν μια καλή ευκαιρία. Αποφάσισα με αυτή την αγορά να εξασφαλίσω το μέλλον των παιδιών μου. Ήταν τόσο πειστική που δεν μπορούσες με τίποτα να καταλάβεις την παγίδα που ήταν έτοιμη να σου στήσει. Εγώ μόνο έδωσα 100.000 ευρώ. Επίσης ο συνέταιρός μου της έδωσε άλλα 30.000 ευρώ, ενώ, αν θυμάμαι καλά»

Πηγή  espresso.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ 1941 ! ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΟΣ, ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ

Στη δίκη των δωσιλόγων τον Απρίλιο του 1945,        οι Τσολάκογλου και  Δεμέστιχας   μίλησαν για μια σύσκεψη των Σωματαρχών που έγινε στην...