17/1/15

Δημοσκοπήσεων συνέχεια

Μπήκαμε στην τελευταία βδομάδα και οι τάσεις στις κυλιόμενες δημοσκοπήσεις που γίνονται για λογαριασμό των κομμάτων έχουν παγιοποιηθεί. Ο πρώτος είναι πρώτος, ο δεύτερος είναι δεύτερος και ο τρίτος είναι τρίτος. ΣΥΡΙΖΑ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Τα ποσοστά και οι διαφορές παίζουν, ενώ το «Παρασκήνιο» ανησυχεί για πιθανή κατάρρευση της φούσκας του τηλε-αποκόμματος που διεκδικεί την τέταρτη θέση από το ΚΚΕ. Η ΝΔ εμφανίζει τις ίδιες τάσεις αποσυσπείρωσης που εμφανίζονται πάντα λίγο πριν το τέλος και λίγο πριν το νήμα ο charismatic Alexis ξεπέρασε τον καταλληλότερο στην καταλληλότητα! Στη Β Αθηνών η ΝΔ είναι 10 -11 μονάδες πίσω από το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κρατάει κάπου στο 22%. Αν πέσει κάτω από 20% θα μπουν σίγουρα οι ΑΝΕΛ και θα έχει ελπίδες και ο ΛΑΟΣ.
Σε ποσοστά, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μεταξύ 32,5% και 36%. Η ΝΔ είναι μεταξύ 26-28,5%, αλλά είναι πτωτική. Η Χρυσή Αυγή κινείται στο 7-8%, το ΠΟΤΑΜΙ και το ΚΚΕ είναι γύρω στο 5%, οι ΑΝΕΛ, ΚΙΔΗΣΟ, ΠΑΣΟΚ βρίσκονται περί το 3%, ο ΛΑΟΣ γύρω στο 1,7 % και γύρω στο 1%, ο κυρ-Φώτης.
Σε αυτές τις τελευταίες μέρες θα κριθούν η «αυτοδυναμία», η τύχη της Φούσκας, και η τύχη του τριολέ ΑΝΕΛ, ΚΙΔΗΣΟ, ΠΑΣΟΚ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

15/01/2015 o τηλεπορδαs στο ΣΚΑΙ στουs κυριουs πορτοσαλτε μπογδανο.....o κυριοs μπογδανοs ρωτα τον προεδρο του ΛΑΟΣ ποσο χρονων ειστε κυριε προεδρε;;;;;;o καρατζαφερηs απαντα ευθυs αμεσωs!!!!!!!!!!!!!!!Σε 12 κανω τα 100!!!!!!!!!!!Oταν ο ανηρ βαφει το μαλλι και κρυβει την ηλικια ειναι για την χρεια....και στιs 25 θα παρει τα @ρχιδια μαs τα τρια....

Κωνσταντόπουλος Γιάννης είπε...

"Σε ποσοστά, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μεταξύ 32,5% και 36%. Η ΝΔ είναι μεταξύ 26-28,5%...."

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟ-ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΛΕΜΕ!