17/1/15

Δημοσκοπήσεων συνέχεια

Μπήκαμε στην τελευταία βδομάδα και οι τάσεις στις κυλιόμενες δημοσκοπήσεις που γίνονται για λογαριασμό των κομμάτων έχουν παγιοποιηθεί. Ο πρώτος είναι πρώτος, ο δεύτερος είναι δεύτερος και ο τρίτος είναι τρίτος. ΣΥΡΙΖΑ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Τα ποσοστά και οι διαφορές παίζουν, ενώ το «Παρασκήνιο» ανησυχεί για πιθανή κατάρρευση της φούσκας του τηλε-αποκόμματος που διεκδικεί την τέταρτη θέση από το ΚΚΕ. Η ΝΔ εμφανίζει τις ίδιες τάσεις αποσυσπείρωσης που εμφανίζονται πάντα λίγο πριν το τέλος και λίγο πριν το νήμα ο charismatic Alexis ξεπέρασε τον καταλληλότερο στην καταλληλότητα! Στη Β Αθηνών η ΝΔ είναι 10 -11 μονάδες πίσω από το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κρατάει κάπου στο 22%. Αν πέσει κάτω από 20% θα μπουν σίγουρα οι ΑΝΕΛ και θα έχει ελπίδες και ο ΛΑΟΣ.
Σε ποσοστά, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μεταξύ 32,5% και 36%. Η ΝΔ είναι μεταξύ 26-28,5%, αλλά είναι πτωτική. Η Χρυσή Αυγή κινείται στο 7-8%, το ΠΟΤΑΜΙ και το ΚΚΕ είναι γύρω στο 5%, οι ΑΝΕΛ, ΚΙΔΗΣΟ, ΠΑΣΟΚ βρίσκονται περί το 3%, ο ΛΑΟΣ γύρω στο 1,7 % και γύρω στο 1%, ο κυρ-Φώτης.
Σε αυτές τις τελευταίες μέρες θα κριθούν η «αυτοδυναμία», η τύχη της Φούσκας, και η τύχη του τριολέ ΑΝΕΛ, ΚΙΔΗΣΟ, ΠΑΣΟΚ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

15/01/2015 o τηλεπορδαs στο ΣΚΑΙ στουs κυριουs πορτοσαλτε μπογδανο.....o κυριοs μπογδανοs ρωτα τον προεδρο του ΛΑΟΣ ποσο χρονων ειστε κυριε προεδρε;;;;;;o καρατζαφερηs απαντα ευθυs αμεσωs!!!!!!!!!!!!!!!Σε 12 κανω τα 100!!!!!!!!!!!Oταν ο ανηρ βαφει το μαλλι και κρυβει την ηλικια ειναι για την χρεια....και στιs 25 θα παρει τα @ρχιδια μαs τα τρια....

Κωνσταντόπουλος Γιάννης είπε...

"Σε ποσοστά, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μεταξύ 32,5% και 36%. Η ΝΔ είναι μεταξύ 26-28,5%...."

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟ-ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΛΕΜΕ!

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...