27/1/15

«Χοντρή» διπλωματική προβοκάτσια των απερχόμενων στις Βρυξέλλες

Η κοινή δήλωση των 28 για τις νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας δεν είχε την έγκριση της Αθήνας αλλά είχε την έγκριση των ανθρώπων του απερχόμενου χοντρού στην Μόνιμη αντιπροσωπεία στις Βρυξέλλες. Θα δούμε τι θα κάνει το παιδί με την υποτροφία του Χάρβαρντ, και τέως συνεργάτης του Αβάπτιστου που θα πάει την Πέμπτη στις Βρυξέλλες. Στην Κοινή τους δήλωση οι 28 ηγέτες της ΕΕ κάλεσαν τους υποουργούς εξωτερικών της Ένωσης εξετάσουν πρόσθετες κυρώσεις κατά της Ρωσίας «in view of the worsening situation we ask the upcoming Foreign Affairs Council to assess the situation and to consider any appropriate action, in particular on further restrictive measures», αναφέρεται στην δήλωση στην οποία προστίθεται ότι οι ηγέτες «had noted evidence of growing support by Moscow for the pro-Russia forces, “which underlines Russia’s responsibility», και ότι εκφράζουν «concern about the deteriorating security and humanitarian situation in eastern Ukraine» και καταδικάζουν τον βομβαρδισμό της Μαριούπολης.
Στην Αθήνα ο Γενικός Γραμματέας του υπουργικού Συμβουλίου , Δημήτρης Τζανακόπουλος , ανακοίνωσε ότι ,«η δήλωση των «Αρχηγών Κρατών και Κυβερνήσεων της ΕΕ» που δημοσιεύθηκε σήμερα, κυκλοφόρησε χωρίς να έχει ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία για την εξασφάλιση συναίνεσης των κρατών-μελών και ειδικότερα χωρίς να εξασφαλισθεί η συναίνεση της Ελλάδας», ενώ ο ALEXIS επικοινώνησε με την επίτροπο Εξωτερικών Υποθέσεων κ. Μογκερίνι, και της τόνισε ότι η Ελλάδα δεν συναινεί στην ανακοίνωση περί νέων κυρώσεων κατά της Ρωσίας και σε επόμενη ανακοίνωση της ΕΕ για το θέμα αυτό και για άλλα εξωτερικά ζητήματα θα πρέπει να ερωτάται ξεχωριστά και ειδικά η Αθήνα πριν ανακοινωθεί κάτι εξ ονόματος της Ελλάδος»!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

βρε μπας;
βρε λες;
ακουν καλα τα αυτια κ βλεπουν καλα τα ματια μου;
λες να μας κανουν υπερηφανους τα τσυριζακια;
Μακαρι !!!!!!!!!!!
Νικος πειραιας

Ανώνυμος είπε...

Λες ;;;
Η μήπως είναι παρόμοιο με τα όμορφα λόγια τα μεγάλα του παρελθόντος :
"ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο"
"έξω οι βάσεις του θανάτου" κ.α...
Λέω μήπως !!!

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...