20/2/15

Ο Αφεντουλίδης "αφεντικό" στο Ντεμπάλτσεβο

Ο νέος δημάρχος του απελευθερωμένου Ντεμπάλτσεβο, στην Ανατολική Ουκρανία, Αλεξάνδρος Αφέντικωφ εμφανίστηκε σε συνέντευξη Τύπου, έχοντας στο αριστερό μπράτσο του την ελληνική σημαία. Όταν ρωτήθηκε, απάντησε ότι , Έλληνας έκτης γενιάς.
Η κύρια αποστολή του Αφέντικωφ είναι τωρα να ανοικοδομηθεί η πόλη, η οποία έχει υποστεί μεγάλη καταστροφή, έχει πολλά θύματα, ενώ εκτιμάται ότι το 50% του πληθυσμού έφυγε για να γλυτώσει από τις μάχες.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΣΚ@Τ@ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΑΦΕΝΤΟΥΛΙΕΦ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

Την νύχτα των αμερικανικών εκλογών, ολόκληρος ο κόσμος είδε τα αποτελέσματα να εμφανίζονται σε πραγματικό χρόνο στο κτίριο Rockefeller, που ανήκει στους ... Ροκφέλερ. Μεταξύ των ράβδων που εκπροσωπούν το Δημοκρατικό και το Ρεπουμπλικανικό κόμμα βρίσκεται ένα έργο τέχνης που απεικονίζει έναν Δημιουργού να "διαμορφώνει" τον κόσμο με μια μασονική πυξίδα - ένα σημαντικό σύμβολο των Γνωστικών στις μυστικές εταιρείες. Ο συμβολισμός αυτής της σκηνής είναι αρκετά αποκαλυπτικός και κατάφωρος: Δεν έχει σημασία ποιος κερδίζει, είναι η μασονική πυξίδα που θα διαμορφώσει τελικά τον κόσμο ... Και αυτό είναι λίγο πολύ όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για την πολιτική.

http://ermionh.blogspot.gr/

Ανώνυμος είπε...

http://www.tribune.gr/wp-content/uploads/2015/02/debaltseve-2.jpg
Αυτοι ειναι οι ουκρανοι!!