22/2/15

Προς το αριστερό «Μνημόνιο ΙΙΙ» με λαϊκό ενθουσιασμό

Τα ακροδεξιά ορφανά της Μέρκελ, ο Κυριάκος, ο Άδωνις, ο Βορίδης, ο φον Αντωνάκης, ναυάγησαν. Σύμφωνα με τους δημοσκόπους το 64% των τηλεθεατών θεωρεί σωστή την κατεύθυνση της χώρας και μόνο το 20% λάθος.
Θετικά αξιολογεί την κυβέρνηση το 69%. Το 49% έχει την άποψη ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα και μόνο το 15% χειρότερα και μόνο το 13% (που ήταν αισιόδοξο επί κοινοπραξίας των Σαμαρέλων), φοβάται ότι θα χειροτερεύσει η οικονομική του κατάσταση. Είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που καταγράφεται πλειοψηφικό ρεύμα αισιοδοξίας.
Η θετική εντύπωση για την κυβέρνηση φτάνει στο 81%, ενώ για την «αντιπολίτευση» θετική γνώμη έχει μόλις το 16%. Οι αρνητικές γνώμες για την κυβέρνηση, είναι μόλις στο 11% και για την αντιπολίτευση στο 74%. Η έγκριση των χειρισμών της κυβέρνησης φτάνει το 80% . Το 86% των ερωτηθέντων αισθάνονται εθνικά υπερήφανοι και μόνο το 13% δεν αισθάνεται υπερηφάνεια Στο 87%, βρίσκεται η δημοτικότητα του Alexis που θεωρείται ο πλέον κατάλληλος για πρωθυπουργός από το 73%.
Ο φον Αντωνάκης, θεωρείται κατάλληλος για πρωθυπουργός από το 12%. Η δημοτικότητα του Βενιζέλου έπεσε στο 17%.
 Ο κυβερνητικός Ρεαλισμός νίκησε τον αριστερό βερμπαλισμό. Επομένως η μολότοφ που έριξε στους προεδρικούς ο αδιάλλακτος «σύντροφος» Μανώλης έπεσε μόνο για να ικανοποιηθεί το αριστερό ακροατήριο. 
 Ο Γλέζος εξέφρασε τον κομματικό σκεπτικισμό και υπογράμμισε ότι, «δεν μπορεί να υπάρξει συμβιβασμός ανάμεσα σε καταπιεστή και καταπιεζόμενο, όπως ακριβώς ανάμεσα στον σκλάβο και στον κατακτητή, λύση είναι μόνο η Λευτεριά. Αλλά κι αν δεχτούμε αυτό τον παραλογισμό, ήδη οι παραχωρήσεις που έκαναν οι προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις με την ανεργία, τη λιτότητα, τη φτώχεια, τους αυτόχειρες, ξεπερνούν κάθε όριο υποχώρησης».
Ο «σύντροφος» Μανώλης δεν είπε φυσικά ότι «λευτεριά» σημαίνει Εθνική Ανεξαρτησία, δηλαδή ανάκτηση του εκδοτικού προνομίου και ρήξη με τη διεθνή χρηματοπιστωτική Χούντα, διότι είναι και εκείνος με την «ευρωπαϊκή οικογένεια». Δηλαδή με την «Ευρώπη των λαών».
Ο σύντροφος» Μανώλης θύμισε στους προεδρικούς ότι στις εκλογές της 25 Ιανουαρίου 2015 ο Ελληνικός Λαός ψήφισε αυτό που υποσχέθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ:
-Καταργούμε το καθεστώς της λιτότητας, που δεν αποτελεί μόνο στρατηγική της ολιγαρχίας της Γερμανίας και των άλλων δανειστριών χωρών της ΕΕ, αλλά και της ελληνικής ολιγαρχίας.
-Καταργούμε τα Μνημόνια και την Τρόικα, καταργούμε όλους τους νόμους της λιτότητας. Με τις διαφωνίες των αριστερών οι «σώφρονες» θα υπογράψουν το Σύμφωνο

για τη Σταθερότητα και την Ανάπτυξη μέχρι και το 2020, και θα εξασφαλίσουν δανεικά και λιγότερη λιτότητα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

έεεεεετσι!!!!!

CIPRA ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΟΥΣ

ΧΑΡΑΤΣΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ (ΠΛΗΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ)

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΟΟΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ

ΑΠΟΛΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΜΙΣΘΟΣ ΜΕ ΤΑΒΑΝΙ ΤΑ 100 ΕΥΡΩ

CIPRA ΞΕΚΩΛΙΑΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Τζον Σουίντον ήταν ένα σκωτσέζος-Αμερικανός δημοσιογράφος, εκδότης εφημερίδας, και ρήτορας.

Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα στην Αμερική όπως ο ανεξάρτητος Τύπος, εκτός εάν αυτός είναι στις επαρχιακές πόλεις της χώρας. Είστε όλοι σκλάβοι. Το ξέρεις, και το ξέρω. Δεν υπάρχει ούτε ένας από σας που τολμά να εκφράσει μια έντιμη γνώμη. Αν εξέφρασε, θα γνωρίζει εκ των προτέρων ότι ποτέ δεν θα εμφανιστεί τυπωμένη. Πληρώνομαι $150 για να διατηρώ την ειλικρινή μου άποψη μακρυά από το χαρτί με το οποίο έχω συνδεθεί . Άλλοι από εσάς πληρώνονται με παρόμοιους μισθούς για να κάνουν παρόμοια πράγματα. Αν επέτρεπα τις ειλικρινείς μου απόψεις να τυπωθούν σε ένα τεύχος της εφημερίδας μου, θα ήμουν σαν τον Οθέλλο πριν από είκοσι τέσσερις ώρες: το επάγγελμα μου θα το είχα χάσει. Ο άνθρωπος που θα ήταν τόσο ανόητος ώστε να γράψει τις ειλικρινείς του απόψεις, θα βρισκόταν εκτός στον δρόμο κυνηγώντας μια άλλη δουλειά. Δουλειά του δημοσιογράφου της Νέας Υόρκης είναι να παραποιεί την αλήθεια, να ψεύδεται παντελώς, να διαστρέφει, να villify, να γονατίζει στα πόδια του Μαμμωνά, και να πουλά τη χώρα του και τη φυλή του για το καθημερινό του ψωμί, ή για ό, τι είναι για το ίδιο - τον μισθό του. Το ξέρετε αυτό, και το ξέρω και εγώ και τι ανοησία να μιλούμε για έναν "ανεξάρτητο Τύπο"! Είμαστε τα εργαλεία και οι υποτελείς των πλούσιων ανδρών πίσω από στα παρασκήνια. Είμαστε κουλουτούμπες. Τραβούν το σχοινί και χορεύουμε. Ο χρόνος μας, τα ταλέντα μας, οι ζωές μας, τις δυνατότητες μας, είναι όλα περιουσία άλλων ανθρώπων. Είμαστε πνευματικές πόρνες.

http://ermionh.blogspot.gr/2015/02/john-swinton.html

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ

ΜΗΝ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ

ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ


ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΠΟΥΝΤΕΣΒΑΝΚ

ΕΥΡΩΠΗ ΕΛΛΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΣΑΜΑΡΑΣ