9/2/15

H πανηγυρική ρητορική των «αριστερών» και ο Πατριωτικός δρόμος

Από το 2008 έδειχνα τον δρόμο για ένα Αντι-Ολιγαριχικό πατριωτικό Μέτωπο Και τον Ιούλιο του 2010 έβγαλα μια πρόσκληση για ένα «Παλλαϊκό Πατριωτικό Μέτωπο» και τη Νέα Εθνική Αντίσταση , στο οποίο τόνιζα:

«Η ρίζα της συμφοράς για τον λαό και το Έθνος, βρίσκεται στην εξάρτηση της Πατρίδας μας, από τα ιμπεριαλιστικά Κέντρα και τους περιούσιους Τραπεζίτες. Δεν υπάρχει ΕΛΛΗΝΙΚΗ κυβέρνηση. Η χούντα των διεθνών Τραπεζιτών ορίζει τα ελληνικά πράγματα, με μικρά διαλλείματα χρησιμοποιώντας ελληνοποιημένους, και Έλληνες πράκτορες διεθνών οργανώσεων, που χρησιμοποιούν την εξουσία τους σε βάρος του ελληνικού λαού.
Στα 180 χρόνια της Ελληνικής Δημοκρατίας, συνεχίζεται με μικρά διαλείμματα το καθεστώς της Ολιγαρχικής Κομματοκρατίας, της Φαυλοκρατίας και της Κλεπτοκρατίας. 
 Η «πολιτική» διαπάλη της Ολιγαρχίας, αφορά στην διαρπαγή και τον διαμοιρασμό των κρατικών πόρων, ως αμοιβή της για την υποτέλεια .
«Η επαναστατική κυβέρνηση» των αγγλόδουλων από τα «δάνεια της Αγγλίας», για τα οποία το επιτόκιο ήταν 59%, έβαλε στο δημόσιο ταμειο, μόλις τα 2/12. Τα υπόλοιπα πήγαν αλλού. Κανένας, ωστόσο δεν τιμωρήθηκε. Το 1951 , ο Αμερικανός πρεσβευτής Πιουριφόι, δήλωσε ότι τα χρήματα του σχεδίου Μάρσαλ τα «έφαγαν» οι 100 οικογένειες που κυβερνούν την Ελλάδα. Κανένας, βέβαια, από τη μετεμφυλιακή άρχουσα τάξη δεν τιμωρήθηκε. Οι ίδιοι έφαγαν και τα δισεκατομμύρια ευρώ, που μπήκαν στα ταμεία του κράτους μετά την ένταξη στην ΕΟΚ , ενώ το δημόσιο χρέος αυξήθηκε από το 1997, κατά 280%. Αυτοί που ιδιοποιήθηκαν το μόχθο των Ελλήνων ρίχνουν τη ζημιά στον Λαό.
Όπως οι τραπεζίτες μετέφεραν τη δική τους ζημιά στους κρατικούς προϋπολογισμούς.
Η εξάρτηση, και η ξένη κατοχή είναι το κυρίαρχο πρόβλημα μας. Μπροστά στο σημερινό αδιέξοδο που μας οδήγησαν, δεν υπάρχουν «αριστερές» ή «δεξιές» λύσεις .
Μόνο Εθνική Ανεξαρτησία, και Λαϊκή Κυριαρχία.
Στην εποχή της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης των περιούσιων Επενδυτών, οι Έλληνες, δεν χωριζόμαστε σε «αριστερούς» και «δεξιούς», ούτε σε Βενιζελικούς και Βασιλόφρονες, όπως θέλουν οι «προσκυνημένοι», που βολεύονται με τον κατευθυνόμενο κοινωνικό μας διχασμό, και την συλλογική μας δυστυχία, ώστε να συνεχίζουν την διαρκή και πολύπλευρη εθνική υπονόμευση.
Σήμερα ,όλοι οι Έλληνες παλεύουμε για τη λευτεριά, την τιμή, και την εθνική μας ανεξαρτησία. Δεν μας χωρίζει το παρελθόν. Μας ενώνει το κοινό μας μέλλον και η αγάπη μας για την πατρίδα. Η Ελλάδα που μας ενώνει, ανήκει σε όλους τους Έλληνες.
Σήμερα η διαχωριστική γραμμή περνάει ανάμεσα στους πατριώτες και τους απάτριδες προδότες ,ανάμεσα στους αεριτζήδες και την παραγωγική κοινωνία, ανάμεσα στους τίμιους και τους Κλέφτες, ανάμεσα στους υπερήφανους ανθρώπους με συλλογική εθνική συνείδηση και τους καταναλωτές πρόβατα, που κυριαρχούνται από τον εγωτισμό και τη λατρεία του παρόντος. Οι Έλληνες δεν είμαστε καταναλωτές- πρόβατα. Έχουμε εθνική ταυτότητα και όχι μόνο πιστωτική κάρτα. Λέμε όχι στην «ευρωπαϊκή ταυτότητα» και τον «Ευροπατριωτισμό». Οι Έλληνες δεν ανήκουμε ούτε στην Ανατολή, ούτε στην Δύση.
Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες. Αυτά τα διχαστικά διλήμματα τα επέβαλε στον λαό, η Πέμπτη φάλαγγα της ξένης κατοχής για να υπονομεύσει τις παραγωγικές δυνάμεις από όλες τις πλευρές, από «αριστερά» και από «δεξιά», με σκοπό να είμαστε αδύναμοι, καχεκτικοί, για να υποταχθούμε εύκολα στα ξένα κέντρα και τα συμφέροντα τους.
Ήρθε η ώρα να περάσουμε από την παθητική αναμονή στην ενεργό λαϊκή παρουσία για τη διαμόρφωση του μέλλοντος της χώρας μας. Η πάλη θα είναι πολύ δύσκολη και πολύ σκληρή. Μα ένα έθνος που θέλει να ζήσει πρέπει να παλεύει, αψηφώντας τους κινδύνους και τις θυσίες.
Για να αντισταθούμε στο παγκόσμιο σύστημα εξουσίας που θέλουν να μας επιβάλουν είναι απαραίτητη η Εθνική Λαϊκή Ενότητα γύρω από ένα αντι-Ολιγαρχικό κίνημα, υπεράσπισης, της ιδέας του εθνικού Κράτους και της Πατρίδας , ώστε να προστατέψουμε το έθνος, και για να ανοίξουμε το δρόμο που οδηγεί στην αδέσμευτη λαϊκή κυριαρχία και τη δημοκρατία. Για να υπερασπίσουμε την Πατρίδα και τον ελληνικό λαό, πρέπει να σταματήσουμε τη λαθρομετανάστευση. Την εισβολή εκατομμυρίων μουσουλμάνων που σκοπό έχουν να μεταβάλουν τον εθνικό και πολιτιστικό χαρακτήρα της Ελλάδας. Για να μας μετατρέψουν σε «λαό Μπένετον».
Οικοδομούμε μιας κοινωνική και ταξική συμμαχία εργατών-αγροτών-υπαλλήλων-μικρομεσαίων και εθνικού παραγωγικού κεφαλαίου, ενάντια στην Διεθνή των Αγορών και των Επενδυτών. Μια συμμαχία εναντίον της παγκόσμιας Διακυβέρνησης της Χούντας των τραπεζιτών, ενάντια στους αεριτζήδες, τους κερδοσκόπους, και το μεταπρατικό κεφάλαιο. Ένα ενιαίο μετώπιο για την πλήρη ανατροπή του πολιτικού συστήματος της Κλεπτοκρατίας της Φαυλοκρατίαςκαι της Καρτελοκρατιας της Ολιγαρχικής ψωρο-Ελιτ , που καταδίκασε τον τόπο μας στη μιζέρια, και το λαό μας στη δυστυχία και την απόγνωση.

Πέντε χρόνια μετά οι διεθνιστές των αγορών μιλάνε περίπου σαν εμένα και ....πλειοψήφησαν.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


MOYΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ...ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΤΟΥΜΠΑ !

Η αμερικανικη πρεσβεια ελαλησε και η ελλαδικη δικαιοσυνη κουφαθηκε μετα την τυφλα της...

και ο κοντομηνας και αυτος ...ξεχασμενος απο τους δικαστες για το τ.τ

ελλας το κοπροτεχνειον σου που κανεις γαργαρα τους δικους σου και κυνηγας τους εσωτερικους εχθρους!

http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/erwthsh-krisews-mporei-o-g.-karatzaferhs-na-rijei-th-sugkubernhsh-twn-tsipr

Πέρασε και η δεύτερη βδομάδα διακυβέρνησης των Τσιπροκαμμένων (που έχουν εξαγγείλει εκατό φορές μέχρι τώρα, πως θα πατάξουν τη διαφθορά…) κι ο Γιώργης ο Καρατζαφέρης είναι ακόμα έξω! Βλέπετε, εδώ και πολύ καιρό, όλο είναι έτοιμος ο εισαγγελέας να τον καλέσει για να τον κλείσει «μέσα» για κείνες τις off shore εταιρείες, αλλά όλο το… ξεχνάει. Κι όχι μονάχα ο εισαγγελέας, αλλά και τα ΜΜΕ την έχουν… ξεχάσει την εκκρεμούσα υπόθεσή του. Γιατί άραγε;

Αυτή την απορία είχα κι εγώ, μέχρι που ήρθε χθες το βράδυ κάποιο… πουλάκι (και ουχί… παπαγαλάκι) και μου είπε, ότι μονίμως θα τον… ξεχνάει ο εισαγγελέας. Γιατί, ο μπάρμπα-Γιώργης –που ήταν σε όλα μέσα και ξέρει πρόσωπα και πράγματα- έχει μηνύσει στη νέα κατάσταση, ότι αν κάνει το λάθος και τον καλέσει κανάς εισαγγελέας, θα «δώσει» τον Καμμενο (με ατράνταχτα ντοκουμέντα…) και υπό το βάρος των αποκαλύψεων, η συγκυβέρνηση θα πέσει την ίδια ώρα! Και να μην τον πολυενοχλούν, γιατί μπορεί να… απασφαλίσει τη μπόμπα ανά πάσα στιγμή! Λέτε να έχει δίκιο το… πουλάκι;

Ανώνυμος είπε...

Άντε πάλι!!!!!!!! "θα «δώσει» τον Καμμενο (με ατράνταχτα ντοκουμέντα…)"!!!!!!!!!
Πάς καλά;;;;;;;
Ο Καμμένος υπέγραψε για τα εξοπλιστικά; σημίτης - τζοχατζόπουλος - παπαντωνίου - βενιζέλος & σια!
Από όλους αυτούς μόνο ο τζοχατζό είναι μέσα. Οι άλλοι τι έγινε; τους ξέχασαν οι εισαγγελείς;

Ανώνυμος είπε...

Радио Мелодия Москва

http://melodiafm.spb.ru/

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Σπύρο, μη στενοχωριέσαι.

Και εγώ πρίν από 4 χρόνια, είχα πεί κάτι ως Γιώργος και δεν με πίστευαν.
Ωστόσο, το ίδιο ακριβώς πράγμα είπε ο George Soros τρείς μήνες μετά.

Συνειδητοποίησα ότι, δεν έχει σημασία αν σε λένε George.
Αν ταυτοχρόνως δεν σε λένε και Soros, κανείς δεν προσέχει τι λές.

Ανώνυμος είπε...

χα χα

στην ορεστιαδα φρακαραν απο το χιονι και τα νερα κατι λαθρομεταναστες κατσαριδες που ειχαν παρει φορα για την ομονοια και τον λευκο πυργο για τις πιατσες με τα ψωνιστηρια των πουστηδων ελληνων και τις γαμιολες ελληνιδες στις γαμιστρωνες .

εκει στον εβρο εχουν γεμισει λαθραιες κατσαριδες ασχημομουρες και απλυτες που δεν μιλουν την γλωσσα παρα κατι βαρβαρες κραυγες.

πρεπει να ριξει λιγο χιονι και νερο για να τους πιασουν στα πρασα τους κατσαριδες λαθραιους
αλλιως φτανουν για πλακα μεχρι την ακροπολη αυτοι

αλλα αντι να τους σωζουν θα ειχε πιο πολυ διασκεδαση αν τους εκαναν κινητους στοχους για να ξεσκανε οι φανταροι με σκοποβολξ στις κατσαριδες αυτες.

τα οπλοπολυβολα να γινουν καουντερ λαθροστραικ και μυγοσκοτωστρες να σκοτωνουν λαθρομεταναστες κατσαριδες.

Ανώνυμος είπε...

Τα στοιχεια θα τα εχει η αστρατευτη κυλοτα με τα 19 ακινητα τα 6 αυτοκινητα αυτο καλε που δεν ειχε δευτερη καλτσα η ρωποπερπηρηθρα o τρομπαs ο ΑΚΗΣ ζητησε να παει να καταθεσει ο υιοs σανοπωλη ο γαλαταs τηs αμφιθεαs και δεν πηγε γιατι αραγε;;;;;;;Λενε οτι τιs τελευταιεs μερεs εχει εχει μια ακρατεια του επροταθει κωλωνοσκοπηση σε πρακτικο μολιs αποκατασταθει το προβλημα μην τυχον και καταχεσει ειs στην αιθουσα...θα προσελθει στον κ.Ανακριτη καντε λιγο υπομονη ειναι θεμα υγιεινηs....