11/2/15

Και σοσιαλδημοκράτης και φασίστας και Γερμανός

Η κουφάλα ο Σταϊνμάγερ και ο αντικαγκελάριος Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, είπαν ότι θέματα όπως οι αποζημιώσεις για τη ναζιστική κατοχή στην Ελλάδα, «έχουν οριστικά με τη συνθήκη του 1990 ανάμεσα στα δύο γερμανικά κράτη και τις τέσσερεις νικήτριες δυνάμεις.
Η Ελλάδα καταρχήν δεν είναι συμβαλλόμενο μέρος, δηλαδή δεν υπέγραψε τη συνθήκη και κυρίως δεν αναφέρεται πουθενά σε αυτή το ζήτημα των ελληνικών δανείων προς τη Γερμανία. Το δάνειο δεν έχει κλείσει.
 Είναι ζήτημα διεθνούς δικαστηρίου και όχι τακτικής δικαιοσύνης. Εμπρός λοιπόν!
 Και μέχρι να βγει απόφαση συντηρητική κατάσχεση κάθε γερμανικής περιουσίας στην Ελλάδα από τον ΟΤΕ μέχρι τα σπίτια στη Μάνη και αιτήματα κατάσχεσης σε άλλες φιλικές χώρες.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

σωστη η διεκδικηση,ακυρος ο τροπος.ΥΓ.μη ξεχασετε να κατασχετε και τις προκαταβολες που εχουν δωσει οι γερμανοι τουριστες.αν τους ξαναδειτε κι αυτους καθως και ολους τους λοιπους συνοδοιπορους τους,γραφτε μου.δεν πατε καλα

Στην Σκιπερία τις τελευταίες 24 ώρες βρέθηκαν μόνο δυο κρούσματα Κορωνοϊού και συνολικά υπάρχουν μόνο 118 ενεργές περιπτώσεις.

  Στην Αλβανία τις τελευταίες 24 ώρες καταγράφηκαν μόνο   2 θετικά κρούσματα κορωνοϊού, από τα   1.693 τεστ που πραγματοποιήθηκαν. Θετικότητ...