25/1/16

Και όμως ο Στάλιν είχε δίκιο

Ο Βλαδίμηρος ξεκαθάρισε σήμερα ότι ο Στάλιν είχε δίκιο και έριξε το ανάθεμα στον Λένιν. Ο Λένιν «φύτεψε μια ισχυρή βόμβα στα θεμέλια του κρατικού οικοδομήματος της Ρωσίας που εξερράγη αργότερα», είπε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν μιλώντας σε ένα περιφερειακό φόρουμ του κόμματος του στην Σταυρούπολη.
Ο Πούτιν υπενθύμισε ότι ο Λένιν είχε μια ουσιαστική συζήτηση με τον Στάλιν σχετικά με τις αρχές οικοδόμησης του μελλοντικού σοβιετικού κράτους και τόνισε ότι οι ιδέες του Στάλιν απορρίφθηκαν και η Σοβιετική Ένωση στηρίχτηκε στις ιδέες εκείνων που υποστήριζαν τη δυνατότητα απόσχισης .
«Το δικαίωμα της απόσχισης ήταν μια ωρολογιακή βόμβα που τοποθετήθηκε στα θεμέλια της κρατικής μας οντότητας και προκάλεσε την τελική διάλυση της χώρας».
Ο Πούτιν μίλησε ακόμα για την πεμπτοφαλαγγίτη και προδοτική πολιτική του Κομμουνιστικού Κόμματος , στον Α 'Παγκόσμιο Πόλεμο, με αποτέλεσμα η Ρωσία ν; ηττηθεί από τον ηττημένο .
Ο Πούτιν είπε ακόμα ότι ήταν μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος αλλά δεν ήταν ποτέ κομματόσκυλο και ούτε κομματικό στέλεχος. «Δεν μπορώ να πω ότι ήμουν σκληροπυρηνικός υπέρμαχος της κομμουνιστικής ιδεολογίας», είπε, και τόνοισε ότι σε αντίθεση με πολλά στελέχη του Κομμουνιστικού Κόμματος δεν πέταξε την κομματική του ταυτότητα, που εξακολουθεί να την κρατάει στο σπίτι. Ο Πούτιν είπε ότι του άρεσαν οι Κομμουνιστικές και Σοσιαλιστικές ιδέες και ότι εξακολουθούν να τον εμπνέουν. Ταυτόχρονα κατήγγειλε τα εγκλήματα των κομμουνιστών, τις εκτελέσεις της οικογένειας του Τσάρου, και τις εκτελέσεις των ιερέων .
Ο Πούτιν επέκρινε την οικονομική πολιτική της Σοβιετικής Ένωσης αλλά αναγνώρισε ότι η σχεδιασμένη οικονομία κατάφερε να κινητοποιήσει πόρους και να αντιμετωπίζει προβλήματα στον τομέα της υγείας, στην εκπαίδευση και στην αμυντική βιομηχανία. Κάλεσε του Ρώσους να μελετούν την ιστορία ως σύνθετη εικόνα και όχι ως άσπρη η μαύρη . «Θα πρέπει να μελετήσουμε προσεκτικά και να αναλύσουμε αντικειμενικά τα γεγονότα ώστε να αποφευχθούν τα λάθη που έγιναν στο παρελθόν», είπε.
Μιλώντας για τα σημερινά προβλήματα της ρωσικής οικονομίας τόνισε ότι πρώτο του μέλημα είναι η διατήρηση ενός αξιοπρεπούς επιπέδου διαβίωσης για τους ανθρώπους στη Ρωσία . Αυτή είναι η είναι προτεραιότητα. και το κύριο καθήκον των ρωσικών αρχών στο τρέχον οικονομικό περιβάλλον είναι η διατήρηση ενός αξιοπρεπούς επιπέδου διαβίωσης για τους ανθρώπους. "Φυσικά, θα πρέπει να παρακολουθεί στενά το θέμα να διασφαλίζουν αξιοπρεπή επίπεδα διαβίωσης για τους ανθρώπους». Τα βασικά μεγέθη της ρωσικής οικονομίας επιτρέπουν συγκρατημένη αισιοδοξία για το μέλλον ,είπε, γιατί το ελλειμμα του προϋπολογισμού απεδείχθη μικρότερο από ό, τι αναμενόταν" ότι το πλεόνασμα του εμπορικού ισοζυγίου παραμένει και ότι υπάρχουν μεγάλα συναλλαγματικά αποθέματα ενώ δημόσιο χρέος, παραμένει μικρό. Η Ρωσία θα πρέπει να βρεί εσωτερικούς πόρους για την ανάπτυξη σε συνθήκες οικονομικής αστάθειας που σχετίζονται με τις τιμές του πετρελαίου, τόνισε ο Πούτιν και είπε οτι δεν υπάρχει «κατάρρευση» του ρουβλίου, ενώ μίλησε για την προώθηση της ελευθερίας των επιχειρήσεων στη Ρωσία και τόνισε ότι η οικονομία θα πρέπει να απαλλαγεί από τη διαφθορά και τον νεποτισμό..

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια, πόσοι γνωρίζουν ότι τον Στάλιν τον έγραψε η μητέρα του και φοίτησε σε ελληνορθόδοξη ιερατική σχολή; Προφανώς λοιπόν θα διδαςκόταν και ελληνικά... Όταν όμως στα 16 του έλαβε υποτροφία για να πάει σε ιερατικό σεμινάριο στην Τυφλίδα και να γίνει παπάς, εκεί ήρθε σε επαφή με τα κηρύγματα του Λένιν και έγινε άθεος!

Ανώνυμος είπε...

ο ιουλιανοβιτς ητο εβραιος ;

Ανώνυμος είπε...

O ΓΥΦΤΟΣ ΜΑΝΟΥ ΤΣΑΟ ΚΑΙ Η ΙΟΥΔΑΙΑ ΕΛΛΗΝΟΜΠΟΥΛΑ ΧΛΕΛΙΑ ΡΕΝΕΣΗ


νεο ζευγαρι πολυπολιτισμικο.


ο γνωστος καλλιτεχνης του χασισιου μανου τσαο (απλυσαο) και η γνωστη τιβι καλλιτεχνης του πρωκτου ρενεση ειναι ζευγος ηδονης.



ο μανου τσαου αποτελει αγαπημενο καλλιτεχνη καθε περιθωριακου νεολαιΡου της ελλαδος,

λαθρομεταναστες,πρεζονια μουσατες λουγκρες του βελουχιωτη με συμφωνο συμβιωσης με το παρασιτιλικι στο δημοσιο ταμειο ,απλυτοι λελεδες καλιφορνεζοι χιπστερς προαστειων, γενικως καθε αναρχικο σκουπιδι που σεβεται την αριστερη νεολαιριστικη ταυτοτητα του τον γουσταρει

ο κοσμος ραδιο της ερα σφυροδρεπανον τον παιζει χρονια τωρα απο εποχη του επαρατου ιουδαιου κωστα σημιτη προ ολυμπιακων αγωνων κονομας ,στην σολουν κανει συναυλιες ο μαλαξ αυτος

ολοι αυτοι γενικως, πουστηδες πρεεζακηδες λαθρομεταναστοπουλα και αναρχικοι αριστεροι νεολαιοι,ο κορμος δηλαδη της σημερινης ελλαδικης νεολαιας μετα τη φυγη των αξιων νεων στο εξωτερικο μαζικως, αποτελουν το φαν κλαμπ του γυφτουλα μανου τσαο.


ο ανωτερω γυφτος ειναι απο τα καραβανια της ισπανιας ,γνωστης για τον μεγαλο αριθμο γυφτων ιουδαιων και μουσουλμανων που την γονιμοποιουν αιωνες τωρα για να πουμε και την φραση του πολυπολιτισμενου αρχιμαλακα προεδρου της ελλαδικης ΚΙΝΑΙΔΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (σκατα στο ταφο της !).




τα καραβανια αυτα των γυφτικων τραγιων περιφερονται μεταξυ ισπανιας και γαλλιας ,ετσι και ο μανου τσαο αν και ισπανος γυφτος ειναι σημερα γαλλος κατα το ιουδαικο δογμα οπου γης και πατρις ,αρκει αυτη να πληρωνει καλα τον περιφερομενο ιουδαιο.


ο μανου τσαο αποτελει γνωστο καλλιτεχνη της πρεζας κατα το δογμα την πινω για ξεχνω τον πονο

στο ρεπερτοριο του η εμμονη του με την μαριχουανα ειναι χαρακτηριστικη σε βαθμο διαφημισης των εμπορων ναρκωτικων που θα επρεπε να του δωσουν χορηγια σπονσορινγκ

σαν πουστης στην ψυχη και πρεζακιας στο κορμι ο μανου δεν ξεχνα και τους κακομοιρηδες λαθρομεταναστες


ετσι αποτελει τον καλλιτερο διαφημιστη της πραματειας της μαφιας των τουρκοτζιχαντιστων διακινητων!


και πραγματι σαν γυφτος ο μανου αδυνατει να καταλαβει πως ειναι δυνατον ο λαθρομεταναστης να πρεπει να φερνει απανω του εγγραφα ταξιδιωτικα και ταυτοτητας του οπως ολοι εμεις οι πολιτισμενοι,να μην μπορει να μπουκαρει σαν τραγι οπου του καβλωσει χωρα και συνορο, ενω αυτος σαν γυφτος μετακινειται απο γαλλια ισπανια και τουμπαλιν με το καραβανι των κατσικιων ελευθερα σαν ζωον που ειναι .


Ανώνυμος είπε...

η μακροχρονια χρηση πληθους ναρκωτικων ομως εχει και αλλη βαρυτατη παρενεργεια σε τυπους καλλιτεχνων σαν τον τσαο μπελλα κουρελα

σε κανει να βλεπεις ρολογια συνεχεια μπροστα σου με ωρα αβανας κουβα


και μαλιστα λογω βαρεας μαστουρας τα ρολογια τα βλεπεις ισαμε δυο αιωνες πισω απο το σημερα.


βαλτε τωρα οτι τα τραγουδια ειναι στα ισπανικα τη γλωσσα του τσε γκεβαρα εχουν και κουβα μαστουρα και λαθρο κατσικια διχως συνορο ,εδεσε το γλυκο και ολη η ελληνικη νεολερα ταυτιστηκε μαζι του ,η γενεια των εξαχρειων της πουστιας και της λερας αριστερας με κληρονομικο δικαιωμα απο τους χασαπομπαλταδες της οπλα.

τι και αν η κουβα περιμενει να πεθανει βιολογικα ο φιντελ για να ριχτει στον καπιταλισμο με τα μπουνια αλα κινα, μην ξυπνησετε την νεολερα και τον μανου τσαο σας παρακαλω απο την μαστουρα αποτομα!


λοιπον ο μανου τσαο πασχει και απο προωρη γηρανση ,απο τις καταχρησεις δειχνει 20 χρονια πιο γερος οποτε η ρενεση παιρνει μαζι με ας πουμε αντρα και φερετρο απο καναβη


οσο για την κλελια,το επωνυμον ρενεση μαρτυρα την ιουδαικη ριζα της κατα το μανεση κλπ ιουδαικα που τονιζονται σε ολες τις συλλαβες αναλογα με την χωρα που ο ιουδαιος "προσαρμοζεται"


την ιουδαιοπουλα την γνωρισαμε απο την τιβι σε μια σειρα του μεγκα ,αμερικανοιουδαικης προελευεσεως,την μοντερνα οικογενεια ,που φτιαχτηκε στις ηπα απο το εβραικο λομπι οταν ξεκινουσε η διαδικασια της νομιμοποιησης τον πουστικων γαμων και τεκνονοθεσιων ,διεθνως στα πλαισια της προετοιμασιας απο τα μμε του κοινου για την υποδοχη της...

μετα το γυρισε σε παρουσιαστρια στο αλφα του ουροφιλου υποδικου με κατι ρεμπεσκεδες μπαροβιους αθηνων και περιχωρων που διαγωνιζονταν ποιος την εχει ποιο μεγαλη την ικανοτητα ...για μπαρμαν!

μεγαλεια πολιτισμος ρε

σε αυτο το σηριαλ φυσικα δεν θα μπορουσε να ελειπε σαν καλος σαμαρειτης της πουστιας ,απο ηθικον χρεος , και ο γνωστος θεατρινος αντωνης καφετζοπουλος ,γνωστος και απο αλλα καραγκιοζιλικια και αρπαχτες σε τιβι ,πολιτικες θεσεις και γυφτικα τσαντηρια οπου προσεφερε αφθονο γελιο

τον αφηνουμε ομως επειδη το εχει μερικως χασει απο την δια βιου χρηση ναρκωτικων ,ναρκομανης ηδη απο τη δεκαετια του 70,οποτε κλεβεις εκκλησια να ασχολεισαι με τον καφετζοπουλο με το ακαταλογιστο.


Ο μπαρμπα απλυτος χασικλης μανου τσαο λοιπον εκανε τις γιορτες σκι στη βορειο ελλαδα με την ιουδαιοπουλα,θα προκειται μαλλον για εαμοβουλγαρικης αισθητικης σκι με ολιγη απο λαθρο γυφτουλα,

αλλα δεν προσκαλεσε κανενα πρεζονι κανεναν λαθρομετανστη χωρις χαρτια και κανενα αναρχοκομμουνι στη πιστα για σκι ,ενω και το ρολογι για ελβετικο εμοιαζε

φοβομαστε οτι το δουλεμα στην ελλαδικη νεολερα σφυριζα παει συννεφο συντροφισες λουγκρες εξαχρειων και εξαρχιδιων

τσε παπαρα με πεδιλα σκι ο μανου ο γυφτουλας !


Ας ευχηθουμε λοιπον βιον χασισοσπαρτον για τον γυφτο διχως συνορα και την ιουδαια με τα πεταχτα βυζακια την τροφαντουλα πουτανακι...

και κουμπαρος στο συμφωνο ο τσαπο ο μεξικανος με τον μαλακα τον καφετζοπουλο να κραταει την φουντα .

Ανώνυμος είπε...

Σε βλεπω γαιδουρομουρα ντορεττα παπαδημητριου στο μεγκα

ετσι οπως εxεις αρχισει να γερνας και με το βαμμενο μαλλι το γελοιο που φορας

μοιαζεις σαν γενετικο υβριδιο γριας κατσικας με αρρωστη γρια γαιδουρα σε βερσιον βασιλειαδου


πως εισαι ετσι μωρη σκιαχτρο;

μου θελεις και σπονσορα για νεο γαμο να σε παρει με δυο παιδια μωρη βασιλειαδου;

δεν ντρεπεσαι να βγαινεις στη τιβι και να τρομαζεις τα μωρα ;


τουλαχιστον η εαμοβουλγαρισα φαιη σκορδα του τρομπα λιαγκα ειναι σαν βουλγαρομογγολα μοσχαροκεφαλη

( σαν την ντιανα που ειχε το νεοπλουτο λαμογιο ο φαφουτης γεωργιου στην εκπομπη στο αρτ του χοντρου)

αλλα κανει τα μωρα να γελανε


σαν τον χοντρο με κιτρινη περουκα απο το ολιβ και στανλευ ειναι αυτη.



η δε μυτογκα της φαιης ,της δειχνω κυλοττα με το τουλουμι, ειναι λιγο μικροτερη απο την θρυλικη μυτη του θαναση δρουγκου η δρακουμελ των βαλκανο- καρπαθιων, του στρατιωτικου αναλυτη (γεια σου χριστο καπουτσο,ποτε θα τον καλεσεις να γελασουμε;)...

Ανώνυμος είπε...

Ο Στάλιν στις 18 Απριλίου 1902 συνελήφθη αφότου συντόνισε απεργία στις μεγάλες εγκαταστάσεις Ρότσιλντ στο Μπατούμ. Μετά από αυτό πέρασε 18 μήνες εξόριστος στη Σιβηρία.

Αυτοί οι βδέλλες οι Ρότσιλντ υπήρχαν επί Τσάρου, δυστυχώς υπάρχουν και σήμερα επί Πούτιν... Ο Ναθαναήλ Ρότσιλντ είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος της RUSAL, της μεγαλύτερης εταιρίας παραγωγής αλουμινίου στον κόσμο!

http://www.tshirtfaction.com/?page_id=93

http://www.rusal.ru/en/

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...