27/5/16

Στην Αθήνα σήμερα ο Πούτιν

Στην Αθήνα φτάνει το μεσημέρι ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, συνοδευόμενος από πολυπληθή κυβερνητική αντιπροσωπεία και δεκάδες επιχειρηματίες.
Ο κ. Πούτιν θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο στις 16.30, ενώ στις 17.00 θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου όπου θα συναντηθεί κατ' ιδίαν με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Αμέσως μετά οι δύο ηγέτες θα έχουν διευρυμένες συνομιλίες και αναμένεται να υπογράψουν σειρά διακηρύξεων και συμφωνιών.
Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, ο κ. Πούτιν επισκέπτεται την Ελλάδα στο πλαίσιο του Αφιερωματικού Έτους Ελλάδας-Ρωσίας 2016 και σε συνέχεια των επισκέψεων του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα σε Κρεμλίνο και Οικονομικό Φόρουμ Αγ. Πετρούπολης το περασμένο έτος, καθώς και του Προέδρου της Δημοκρατίας στη Μόσχα τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους .

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μου κάνει εντύπωση που η ελληνική κυβέρνηση έδωσε στη δημοσιότητα ένα λεπτομερέστατο πρόγραμμα των κινήσεων Πούτιν στην Ελλάδα... Δεν υπάρχουν φόβοι για την ασφάλειά του; Αν ερχόταν στην Ελλάδα ο Ομπάμα, θα έδιναν στη δημοσιότητα τόσες πολλές λεπτομέρειες;

Ανώνυμος είπε...

Ηδονη αντιφεμινιστικη ρατσιστικη στη Βραζιλία: 16χρονη βιάστηκε ομαδικα από 30 άντρες

(κατερινα λεχου μπεμπεκογρια φεμινατσω αντιρατσω τα ακους;)



Πάνω από τριάντα άντρες βίασαν ομαδικα ένα 16χρονο θηλυκο στη Βραζιλία. Η Ανταρσια-κερφα κρεπα χασις που αναζητά τους δράστες για να τους τιμησει, έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τους επιβητορες, οι οποίοι δεν δίστασαν να ανεβάσουν στα socia media φωτογραφίες και βίντεο από την πρωτοποριακη και μεγαλειωδη τους επίθεση στην ανήλικη κοπέλα.

Ένας από αυτούς ανήρτησε στο Twitter βίντεο με την κοπέλα γυμνή ενώ ένας άλλος περηφανευόταν για την αντρικια πράξη του ποζάροντας δίπλα στα περηφανα αλλα εξαντλημενα γεννητικά όργανα της 16χρονης.

Η ενωση αντιρατσιστριων φεμινιστριων ελλαδος έχει εκδώσει εντάλματα ασυλου στην ελλαδα για δεκατέσσερις άντρες με έναν εκ των οποίων να είναι ο 19χρονος φίλος της ανήλικης.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε το τυχερο θυμα, το περασμένο Σάββατο τα ξημερώματα πήγε στο σπίτι του φίλου της σε μία φαβέλα δυτικά του Ρίο. Μπήκε στο σπίτι του και έμειναν μόνοι. Από εκεί και μετά δεν θυμάται τίποτα... Την Κυριακή, όπως είπε, ξύπνησε γυμνή σε ένα άλλο σπίτι στην ίδια φαβέλα με 33 οπλισμένους ψωλαραδες άντρες να είναι γύρω της.


Ριγη συγκινησης επικρατουν σε ολες τις αντιφασιστικες γκευ και αντιρατσιστικες μκο των αθηνων μετα την ειδηση.

ηδη πληθος απο λουγκρες ,φεμινιστριες αντιρατσιστριες γεροντοκορες κομμουνιστριες ,αγαμητες αναρχικες και αντιφα εχουν εκδηλωσει την προθεση να απελασουν τον ρατσισμο απο την ελλαδα και να δωσουν ασυλο στα 33 νταβραντισμενα γκανγκ μπανγκ αγορια της βραζιλιας, καθως και να τους παρουν σπιτι τους οπως εχει προτρεψει και ο γνωστος τριμης της εφημεριδας των συντακτων που δυστυχως ομως δεν μπορει να συμμετασχει καθοτι δεν του κανει κουκου ουτε με βιαγκρα και πιανει μονο τις πετσες απο κρεας αντι για πουτσα οπως και οι ιοι της ελευθεροτυπιας -εφσυν ψαρρρας και λοιπα μαραμενα φρουι ζελε μαρμαρωμενα σε παυση του βιντεο ψωλακια.

Ανώνυμος είπε...



Εκκενώσεις Βόθρων
Εκκένωση Βόθρου

Εικόνα 1.Ο Τυπική εικόνα βόθρου

Η Bobola Αποφρακτική αναλαμβάνει άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά την εκκένωση - άδειασμα βόθρου , την άντληση υδάτων, τις αποφράξεις των αποχευτεύσεών σας όπου αυτό είναι αναγκαίο, τον καθαρισμό βόθρων και στεγανών, τις υδροβολές σε μεγάλες επιφάνειες και άλλες υπηρεσίες σε δημόσιες υπηρεσίες, εργοστάσια, καταστήματα, μονοκατοικίες και πολυκατοικίες, ξενοδοχεία ,νοσοκομεία. Έχοντας οργανώσει ένα άριστο δίκτυο εξυπηρέτησης , με τον κατάλληλο και τεχνολογικά ενήμερωμένο εξοπλισμό μας καλύπτουμε πλήρως ΟΛΕΣ τις περιοχες έχοντας δημιουργήσει συνεργασία με πολλές εταιρείες που εμπιστεύονται τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Μπορούμε να καλύψουμε κάθε ανάγκη σας και να σας προσφέρουμε τις χρήσιμες συμβουλές μας έτσι ώστε οι εργασίες μας να λειτουργήσουν προληπτικά και να μην δημιουργούνται προβλήματα στα νοικοκυριά ή τις επιχειρήσεις σας με τις καλύτερες τιμές.



Πιστοποιητικό παροχής άριστης ποιότητας υπηρεσιών από το Υπουργείο

Η εταιρία μας έχει αναπτύξει και εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας το οποίο ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2008 με πεδίο εφαρμογής:

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ



Επίσης, διαθέτουμε αρ. αδείας
για την καταπολέμηση εντόμων και τρωκτικών.

Ανώνυμος είπε...

σιγά μην ήρθε ο Πούτιν, κάποιος σωσίας θα είναι, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί σκατά ήρθε στο Ελλαδιστάν; για να συζητήσει για πράσινη ανάπτυξη και ροδοπέταλα; τί συμφωνίες μπορεί να κάνει με το εγχώριο ισλαμικό καθεστώς;;;;

Ανώνυμος είπε...

Ο Ολλανδός επίτροπος στην ΕΕ Φρανς Τίμερμανς και πρώτος αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής δήλωσε ότι «το μέλλον της ανθρωπότητας δεν βασίζεται πλέον στα επιμέρους έθνη και πολιτισμούς, αλλά σε έναν μικτό υπερπολιτισμό. Οι μονοπολιτισμικές κοινωνίες ανήκουν στο παρελθόν, ένα παρελθόν το οποίο ουδέποτε υπήρξε». Σύμφωνα πάντα με τον Τίμερμανς «η ευρωπαϊκή κληρονομιά είναι απλώς ένα κοινωνικό κατασκεύασμα και η Ευρώπη ήταν ανέκαθεν μια ήπειρος μεταναστών, η δε ευρωπαϊκές αξίες σημαίνουν ότι πρέπει να αποδεχθούμε την πολυπολιτισμική ποικιλία».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/eurwpaikh-epitroph-sbhste-apo-ton-charth-ta-monopolitismika-krath#ixzz49qBKo1iX

Ανώνυμος είπε...

Αποφραξειs βοθρολυματων χεσιματα περιστεριων MILESON L.T.D.CATALINA VASILAKH L.T.D.

Ανώνυμος είπε...

Όποιος είδε τις δηλώσεις Πούτιν και έχει σχέση με διπλωματία και εξωτερική πολιτική είδε ότι κυρία αιτία της επισκέψεως Πούτιν δεν είναι μόνο η ανεπίσημος επίσκεψη στο Όρος.Κάτι άλλο κομίζει ο Πούτιν.Κάτι ήρθε να μας πει, να του πούμε ? Ολα αυτά σε σχέση πάντα με την Τουρκία...
Δεν είμαι όμως αισιόδοξος ότι θα βρει σοβαρούς συνομιλητές.

Ανώνυμος είπε...

Τον κ. Τίμερμανς στους 33 Βραζιλιάνους μπορούν να τον στείλουν ; Θα χαρεί πολύ...
Υπερπολιτισμό ; Με τόση πείνα και δυστυχία στον κόσμο ;

Ανώνυμος είπε...


Οι σωστές τακτικές αφόδευσης

ΜΟΝΟ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ- ΟΧΙ ΧΑΡΤΙ ΟΧΙ ΣΑΠΟΥΝΙ

Τί προσέχουμε στην τουαλέττα

Στην τουαλέττα καθόμαστε μόνο πέντε λεπτά. Δεν διαβάζουμε εφημερίδα, ούτε λύνουμε σταυρόλεξο, ούτε σερφάρουμε στο internet.
Χρησιμοποιούμε ελάχιστο χαρτί.
Η καθαριότητα που είναι απαραίτητη επιτυγχάνεται με άφθονο νερό (χλιαρό ή ελαφρώς ζεστό). Δεν βάζουμε παγάκια.
Δεν χρησιμοποιούμε καθόλου σαπούνι οποιασδήποτε μορφής ούτε βάζουμε μωρομάντηλα ή κάποιο άλλο υγρό (betadine, dettol, οινόπνευμα, βικς ή ότι άλλο φανταστούμε).
Η καθαριότητα δεν πρέπει να είναι υπερβολική ούτε χρησιμοποιούμε υαλόχαρτο(!)
Το σκούπισμα γίνεται με μία μαλακιά πετσέτα ή με το στεγνωτήρι των μαλλιών (ελαφρά-όχι κάψιμο). Οχι με το χαρτί τουαλέττας.

Όχι Σταυρόλεξο, ούτε Διάβασμα στην τουαλέτα

Ανώνυμος είπε...

Το νέο σύντομο ανέκδοτο το ακούσατε; Συνάντηση Πούτιν-Μιχαλολιάκου!

ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΕΑΥΤΟΥ είπε...

Ήρθε ο Πούτιν...!!!
Ρωσόδουλοι όλου του κόσμου, ενωθείτε...!
Αμερικανόδουλοι όλου του κόσμου, κράξτε...!!!
Έλληνες όλου του κόσμου, κλάψτε...!!!

Ανώνυμος είπε...

Το γλωσσάρι της Αριστεράς
Όσοι από εσάς έχετε έρθει σε επαφή με το είδος των αριστερών “προοδευτικών” που ευδοκιμεί στην Ελλάδα, θα έχετε παρατηρήσει πως εκτός από τη δική τους χαρακτηριστική εμφάνιση (μούσια, μαλλούρα, επιμελής ατημελησία) και οσμή, έχουν και τη δική τους χαρακτηριστική αργκό, ένα ιδιαίτερο λεξιλόγιο με λέξεις της ελληνικής γλώσσας στις οποίες αποδίδουν, όμως, διαφορετικό νόημα. Μάλιστα, σ’ αυτή την περίοδο της αριστερής διακυβέρνησης γίνεται προσπάθεια να επιβληθεί αυτή η διάλεκτος και στον υπόλοιπο πληθυσμό, ως άλλο οργουελιανό newspeak. Αποπειραθήκαμε, λοιπόν, να καταγράψουμε αυτή τη διάλεκτο και σας παρουσιάζουμε το γλωσσάρι του σωστού αριστερού.

ΑΚΡΑΙΟΣ: Αυτός που βρίσκεται στο αντίθετο άκρο από εμάς
ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ: Κάποιος που πληρώνεται για να διαμαρτύρεται
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΣ: Ο ακτιβιστής που πατρονάρει τους μετανάστες σαν σύγχρονος ιεραπόστολος
ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΟΣ: Κάποιος που κλείνει τα μάτια και τα αυτιά του σε οτιδήποτε αμφισβητεί τα δόγματα του σύγχρονου κόσμου (βλέπε και Ισότητα)
ΑΝΤΙ-ΒΙΑ: Η βία όταν την ασκούμε εμείς
ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ: Η κλοπή
ΑΣΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ: Καταπιεστικός θεσμός του κράτους τον οποίον δεν αναγνωρίζουμε, εκτός από την περίπτωση που κατηγορούμενοι είναι οι φασίστες (βλέπε παρακάτω) οπότε απαιτούμε να τους καταδικάσει
ΑΣΤΟΣ: Κάποιος με δουλειά και οικογένεια, που δεν αράζει όλη μέρα στην Μεσολογγίου πίνοντας μπάφους
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ: Μέγιστο παράπτωμα, αφού ως γνωστόν ο ρόλος της αστυνομίας δεν είναι να ασκεί βία αλλά να προσφέρει αγάπη και στοργή - εξαιρούνται οι περιπτώσεις που αποδέκτες της βίας είναι οι φασίστες, οπότε την χειροκροτούμε
ΑΣΥΛΟ: Ένα μέρος όπου μπορείς να διαπράξεις εγκληματικές ενέργειες ανενόχλητος
ΑΦΕΝΤΙΚΑ: Οι γονείς μας
ΔΙΑΛΟΓΟΣ: Μονόλογος εκ μέρους μας
ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ: Όρος που περιγράφει εθνικιστικά κινήματα των λαών του τρίτου κόσμου – αντίστοιχα κινήματα σε δυτικές χώρες είναι ρατσιστικά και φασιστικά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Η δολοφονία όταν την διαπράττουν οι κοινωνικοί αγωνιστές (βλέπε παρακάτω) ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ: Ο αποκλεισμός των άλλων απόψεων και η επιβολή της δικής μας ΕΜΠΡΟΣ (ή μπροστά, όπως στο “πολύ μπροστά”): H κατεύθυνση προς την οποία κινείται κάποιος όταν οδεύει προς τον γκρεμό
ΕΞΕΓΕΡΣΗ: Μπάχαλο που περιλαμβάνει πλιάτσικο, βανδαλισμούς, εμπρησμούς και διαφόρων ειδών χουλιγκανισμούς
ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ: Μια ηρωική ομάδα ανθρώπων τους οποίους δεν έχουμε γνωρίσει ποτέ, αλλά έχουμε διαβάσει για αυτούς στα βιβλία
ΕΤΕΡΟΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ: Ο γενετήσιος προσανατολισμός της έλξης προς το αντίθετο φύλο, που για κάποιο ανεξήγητο λόγο θεωρείται φυσιολογικός
ΙΣΛΑΜΟΦΟΒΙΑ: Η αβάσιμη ανησυχία για την άνοδο του Ισλάμ στην Ευρώπη, μόνο και μόνο επειδή οι ισλαμιστές έχουν πραγματοποιήσει μερικές τρομοκρατικές επιθέσεις με μερικές εκατοντάδες θύματα
ΙΣΟΤΗΤΑ: Απόλυτο δόγμα, που απαγορεύεται δια νόμου να αμφισβητηθεί, παρόλο που γενικώς δεν παρατηρείται στην φύση
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ: Ο βανδαλισμός
ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ: Αυτός που αντιδρά στην κατάληψη της γειτονιάς του από εθνότητες που προ δύο - τριών γενεών ήταν κανίβαλοι
ΚΑΤΑΛΗΨΗ: Το αναφαίρετο δικαίωμα να χρησιμοποιείς δημόσιους χώρους ως ορμητήρια για εγκληματικές ενέργειες, ενώ το κράτος συνεχίζει να σου παρέχει ηλεκτροδότηση και υδροδότηση ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ: Ένα ανύπαρκτο έγγραφο που κανείς δεν έχει υπογράψει κι όμως δεσμεύει τους πάντες
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ: Ο ληστής τραπεζών ή/και δολοφόνος
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ: Ο επίγειος παράδεισος της αταξικής κοινωνίας, η επιδίωξη της οποίας δικαιολογεί τη χρήση κάθε μέσου (δολοφονίες, βόμβες, πόλεμο, γενοκτονία εκατομμυρίων αθώων)
ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΒΙΑΣΜΟΥ: Η δυτική κοινωνία όπως υπάρχει στα μυαλά φεμινιστριών που έχουν φαντασιώσεις βιασμού – οι υπαρκτές κουλτούρες βιασμού (Ινδία, Μέση Ανατολή, Αφρική) δεν αποτελούν πρόβλημα

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ: Η αποδόμηση της κλασσικής παιδείας και η αμάσητη κατάποση των σύγχρονων δογμάτων
Λ.Ο.Α.Τ.: Πάσης φύσεως ανώμαλοι (στο ακρώνυμο προστίθενται συνεχώς καινούργια αρχικά, οπότε μπορεί να είναι ξεπερασμένο την ώρα που το διαβάζετε)
ΛΟΥΜΠΕΝ: Η εργατική τάξη όταν δεν αποδέχεται τα κηρύγματα μας
ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ-ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ: Μια οργάνωση που εξαιρείται από τη φορολογία και προσφέρει γενναίους μισθούς στα στελέχη της
ΜΙΣΟΓΥΝΗΣ: Κάποιος που φέρεται διαφορετικά σε μια γυναίκα απ’ ότι σ’ έναν άντρα, της ανοίγει την πόρτα για να περάσει, της χαμογελάει ευγενικά, την κολακεύει κλπ
ΜΙΣΟΣ: Έτσι χαρακτηρίζουμε οτιδήποτε μισούμε – εξαιρείται το ταξικό μίσος, που είναι καλό και υγιές
ΜΠΑΤΣΟΙ: Υπάνθρωποι που αξίζει να καούν ζωντανοί (σε κρεματόριο ίσως;), εκτός εάν έχουμε πέσει θύματα κλοπής, διάρρηξης, επίθεσης κλπ οπότε καταφεύγουμε σε αυτούς για βοήθεια
ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ: Όπλα του συστήματος, που τα χρησιμοποιεί για να αδρανοποιεί και να γεμίζει παραισθήσεις τη νεολαία – εξαιρείται το χασίς γιατί θεραπεύει τον καρκίνο και τα παραισθησιογόνα γιατί “ανοίγουν το μυαλό”
ΝΕΑΡΟΙ: Μπαχαλάκηδες
ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ: Το φυσικό ένστικτο της προτίμησης προς τους ομοίους και γενετικά συγγενείς, θεωρείται φυσιολογικό σε όλες τις κοινωνίες εκτός από τις δυτικές, στις οποίες απαγορεύεται ΟΜΟΦΟΒΙΚΟΣ: Αυτός που δεν αναγνωρίζει το δικαίωμα των Λ.Ο.Α.Τ. να παρελαύνουν στη Σταδίου γυμνοί, πασπαλισμένοι με χρυσόσκονη και να ντύνουν μονόκερους τα υιοθετημένα παιδιά τους
ΟΥΤΟΠΙΑ: Μια απόλυτα εφαρμόσιμη ιδέα
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ: Το σατανικό σχέδιο των αφεντικών να δημιουργήσουν ένα παγκόσμιο χωριό, το οποίο πρέπει να εμποδίσουμε ώστε να το εφαρμόσουμε εμείς αντ’ αυτών
ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ: Σύστημα κοινωνικής οργάνωσης στο οποίο οι άνδρες προστατεύουν και παρέχουν για τις γυναίκες – χρονολογείται από την εμφάνιση του ανθρώπου στην Γη, όμως πρέπει να καταργηθεί γιατί είναι “καταπιεστικό”
ΠΟΛΕΜΟΣ: Αλληλοσφαγή στην οποία είμαστε ενάντιοι – εκτός από τον ταξικό/εμφύλιο πόλεμο, τον οποίο επιδιώκουμε
ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ: Βαλκανιοποίηση
ΠΟΛΥΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑ: Η επίδοση σε σεξουαλικά όργια
ΠΡΟΟΔΟΣ: Η αύξηση των διαζυγίων, των ανύπαντρων μητέρων, των ναρκομανών, των εκτρώσεων, των εγκλημάτων πάσης φύσεως, των αυτοκτονιών, και των πνευματικών διαταραχών
ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ: Οποιοσδήποτε λαθρομετανάστης, αρκεί να το δηλώσει
ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ: Υποτιμητική λέξη δια πάσα χρήση (συχνότερα ως κατηγορία κατά των αντιπάλων), συνήθως περιγράφει την σατανική αντίληψη πως οι διάφοροι λαοί έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά και δεξιότητες
ΣΕΞΕΡΓΑΤΡΙΑ: Η πόρνη
ΣΕΞΙΣΜΟΣ: Η παράλογη αντίληψη πως άνδρες και γυναίκες είναι διαφορετικοί
ΣΠΙΣΙΣΜΟΣ: Η παράλογη αντίληψη πως άνθρωποι και ζώα διαφέρουν
ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ: Αντι-ιεραρχική διαδικασία στην οποία ακούγονται όλες οι απόψεις, και τελικά αποφασίζουν οι αναρχοπατέρες/φοιτητοπατέρες/εργατοπατέρες
ΤΕΧΝΗ: Σίγουρα όχι οι εννέα κλασσικές, αλλά κυριολεκτικά οτιδήποτε (από υποσιτισμένα σκυλιά μέχρι παλλόμενα πέη), αρκεί να είναι προκλητικό και να προσβάλει κάποια παραδοσιακή αξία
ΤΙΜΗ: Άγνωστη λέξη που χρησιμοποιείται από οπισθοδρομικούς τύπους, το ίδιο όπως σεβασμός, καθήκον κ.α.
ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ: Αυτός που δεν υποκύπτει στον τραμπουκισμό μας
ΤΡΑΝΣΦΟΒΙΑ: Η φυσική αποστροφή που δημιουργεί ένας παρενδυτικός ευνούχος
ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ: Κάτι που δεν ήταν πραγματικός σοσιαλισμός (ο πραγματικός σοσιαλισμός είναι ο ανύπαρκτος)
ΦΑΣΙΣΤΕΣ: Όσοι διαφωνούν μαζί μας και συνεπώς πρέπει να τους φιμώσουμε/φυλακίσουμε/λυντσάρουμε/σφάξουμε
ΦΟΙΤΗΤΕΣ: Οι μπαχαλάκηδες όταν συλλαμβάνονται
ΧΟΝΤΡΟΦΟΒΙΑ: Η αντίληψη πως οι παχύσαρκοι δεν κάνουν για μοντέλα εσωρούχων ΨΕΥΔΟΕΠΙΣΤΗΜΗ: Πραγματική επιστήμη (γενετική, βιολογία, ανθρωπολογία) που καταρρίπτει τα δόγματα μας

Ανώνυμος είπε...

Εκτακτο!!!!!!!Κατοπιν ωριμου σκεψεωs ο κ.μασονοκ@λοτρυπιδηs υπεβαλλε αιτημα συναντησηs με τον k.βλαδιμηρο...Αλλα ελαβε την απαντηση απο τον γραμματεα του κ.psolokantronovits οτι τον εχει γραμμενο στουs ΟΡΧΕΙΣ του!!!και αν ξαναενοχλησει τον κ.βλαδιμηρο θα του Γ@μησει τον βρωμοΚ@ΛΟ που τον εβγαλε....
Υ.Γ ο παντα ευγενικοs προεδροs του εστειλε ενα δονητη 32αρη για τον ΠΩΠΟ τηs κατεριναs και ενα κλανοδοχειο νυχτοs...

Ανώνυμος είπε...

https://twitter.com/Htckubra/status/735000560848535553

Çipras okul müdürüne yakalanmış öğrenci gibi kalmış

Ανώνυμος είπε...

https://www.funduszeeuropejskie.gov.pl/

Beneficjentem projektu jest Politechnika Łódzka

Ανώνυμος είπε...

@ Παρ Μαΐ 27, 10:25:00 μ.μ.

"Το νέο σύντομο ανέκδοτο το ακούσατε;
Συνάντηση Πούτιν-Μιχαλολιάκου!"

Το νέο σύντομο ανέκδοτο το ακούσατε;

Ό ΚαραΤζαφέρΗς να λάβει πάνω
από 3% στις επόμενες εκλογές!

Ανώνυμος είπε...

Ο Πούτιν συναντήθηκε μόνον με τους Πάκη, Άξελ και Κούλη, γιατί προφανώς μόνον αυτούς θεωρεί αξιόπιστους...

Ο Καρατζαφέρης που ζήτησε να τον συναντήσει, έφαγε πόρτα... Ο Μιχαλολιάκος δεν μπήκε καν στον κόπο...

Ανώνυμος είπε...

Aκόμα και στη φυλακή, ο Μιχαλολιάκος
αλληλογραφούσε με τον Α. Ντούγκιν.

https://is.gd/itBZ3p

Αυτά για όσους υπονοούν πως η Χ.Α.
δεν έχει σχέσεις με Ρωσία-Πούτιν κτλ.

Ό Πούτιν ήρθε για να προσκυνήσει
στον Αγ. Παντελεήμων του Αγίου Όρους!

Όσο για τις συναντήσεις του Πούτιν με Πάκη, Άξελ και Κούλη, εδώ γελάμε.
Ό Πούτιν ξέρει πως την Ελλάς κυβερνούν εβραίοι και γραικύλοι!

Ανώνυμος είπε...

αυτο που λενε εφαγε πορτα ειναι οπωs λενε τον εγραψε στουs ΟΡΧΕΙΣ του;αλλα του εστειλε μια κρεμα για λευκανση πρωκτου για την κατερινα το καυμενο οφσορ τον πωλητη κωλαγονων τηs κλαραs...ο παπουs λακηs τον παρηγορουσε λεγονταs τετοια Π@ΥΤΣΑ βρε γιωργο;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Ο ξαδερφοs του μπατζανακη του θυρωρου του πανοπουλου ο οποιοs ητανε δεξιοs πηγε και βρηκε τον μπατζανακη του ξαδερφου που βρηκε τον πανοπουλο και του ειπε:Θα ψηφισω γιατι εχω κοκκινο δανειο και θα μου παρουνε το σπιτι και ψηφισε!τον εξαπατησε;πειτε μου τον εξαπατησε η οχι;τον εξαπατησε η οχι;τον φιλο του μπατζανακη του ξαδερφου του πανοπουλου!!!Οπωs καποια αλλα θυματα κοροιδα-κοροιδα θυματα βλακεs κρετινοι ευκολοπιστοι ολοι εσειs που πιστεψατε τιs παπαρουνεs δεν εχω καμμια εμπιστοσυνη σε αυτο το λαο απολυτωs καμμια και το χαιρομαι-χαιρομαι που ειναι οι περισοτεροι δειλοι βολεμενοι φοβισμενοι χαιρομαι ετσι!!!καθομαι μακρυα και τα βλεπω με ενα τροπο ξερωγω υπεροψιαs αυτοs ειναι ο λαοs!!!!!
Οι πορδεs οι κλανιεs ενοs εγγυητη γαλακτομικων κτηνοτροφικων μεσων σωτηριαs με το κομμα τηs κατσικαs....
ο πανοπουλοs με το κωλαγονο τηs κλαραs τραβαει απο πηγαδι 40 μετρων 30 κουβαδεs...
ο πανοπουλοs με το κωλαγονο τηs κλαραs κανονταs βολτα με τον ερωτυλο με το ενα νεφρο βλεπονταs τα κοριτσια να παιζουν κουτσο του ειπε περιμενε να δειs τωρα τουκ τουκ τουκ 3 φορεs το εκανε ο παπουs το τζοβενο....αφωνη η κλαρα!!!!!!
Σπυροs Χατζαραs:Ο αρχηγοs του ιδιοκτητου κομματοs του offshore κομματοs ναι ρε παιδια γιατι δεν εχει κανει καμμια offshore που να την λεει Λαγοs αυτο με αγγλικα γραμματα LAGOS χαχαχαχαχαχαχαχαχα εχει και αυτοs τα δικα του προβληματα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μας δουλεύεις ρε Χρυσαυγίτη; Τον Ντούγκιν επί Πούτιν τον διώξανε από το Πανεπιστήμιο της Μόσχας...

Άμα είναι όπως τα λες τα πράγματα και έχετε δίαυλο επικοινωνίας με τον Πούτιν, τότε γιατί δεν ζήτησε ο Μιχαλολιάκος να συναντηθεί μαζί του; Δεν είστε το 3ο κόμμα της χώρας;

Ανώνυμος είπε...

Μετά την απόφαση των G7 να συνεχιστούν οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας, ο Πούτιν πήρε τηλέφωνο τον Πάκη και τον Άξελ και τους ζήτησε να τηρήσουν τα συμφωνημένα... Εδώ θα φανεί τώρα αν έχουμε ηγέτες ή υπηρέτριες με ποδίτσες...

http://en.kremlin.ru/events/president/news/52042

Ανώνυμος είπε...

@Τρί Μαΐ 31, 04:06:00 π.μ.

"Εδώ, θα φανεί τώρα
αν έχουμε ηγέτες
ή υπηρέτριες με ποδίτσες..."

Τώρα θα φανεί;
Έχει φανεί δεκαετίες...

Ποδίτσες ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

Καρατζαφερηs:Γι αυτο εφτιαξα offshore-ΒΙΝΤΕΟ!
enikos.gr/politics/382677/
Προεδροs Μεταναστων με''ενσημα''στον ΛΑΟΣ!
enet.gr/?i=news.el.article&id=250843
Ζαν Ντανιελ Κολομπανι-Το τσιρακι του...
jungle-report.blogspot.com/2010/11/blog-post_29.html
Ζαν Ντανιελ Κολομπανι:Βιοs και χρεοκοπια...και κρατικη συνεργασια...
jungle-report.blogspot.com/2011/02/blog-post_20.html

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...