29/5/16

Πανικός των «εκσυγχρονιστών» για τον «Ελ Σίντ»

Μαζεύτηκαν 20 βουλευτές της παλιάς Εποχής , «Φίλοι του Ανδρέα Παπανδρέου». Και έπεσε πανικός. Λες και αναστήθηκε . Τέτοιο πράγμα! Οι «22» σε δήλωση τους αναφέρουν:
" Κατανοούμε ότι τα παραπλανητικά και παραπειστικά δημοσιεύματα που αφορούν στην πρωτοβουλία μας να τιμήσουμε με εκδήλωση την μνήμη του εθνικού ηγέτη, οφείλονται στο γεγονός ότι ενοχλούνται σφόδρα όσοι τον φοβούνται, τον μισούν και θα ήθελαν να ξεχαστεί η έμπνευση των αντιστασιακών ιδεών που εμφύσησε στον δημοκρατικό ελληνικό λαό.
Καμία σχέση δεν έχουμε με κομματικές σκοπιμότητες, δεν ιδρύουμε, ούτε συμμετέχουμε σε κομματικού τύπου διεργασίες. Αυτά απασχολούν άλλους και κανέναν από εμάς.
Η σελίδα στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης που μας παραχώρησε το e mail της ονομάζεται Κίνημα Φίλων Ανδρέα Παπανδρέου, από την ομώνυμη φοιτητική παράταξη το Φθινόπωρο του 1974 προτού μετονομαστεί σε ΠΑΣΠ.
Επαναλαμβάνουμε ότι οι 22 πρώην βουλευτές που σήμερα είναι πλέον σχεδόν διπλάσιοι και μέχρι τις 13 Ιούνη πολλοί περισσότεροι, πώς όλοι μας έχουμε διάφανη, ξάστερη και ανυστερόβουλη πρόθεση να γίνει επιτέλους μια επιτυχημένη ενωτική εκδήλωση και μόνον.
  20 χρόνια μετά τον Ανδρέα Παπανδρέου, η πολιτική του παρακαταθήκη είναι επίκαιρη όσο ποτέ. Οι θέσεις του για τα μεγάλα εθνικά θέματα, τις διεθνείς συμμαχίες για την οικονομική και κοινωνική πολιτική, την διαχείριση του δημοσίου χρέους , απαιτούν ένα μεγάλο ανοικτό δημόσιο διάλογο βασισμένο στις αρχές και τις αξίες που διατύπωσε και οριοθέτησε απέναντι στον νεοφιλελευθερισμό και τον οικονομικό και πολιτισμικό ιμπεριαλισμό.
Με αίσθημα χρέους απέναντι του πραγματοποιούμε στις 23 Ιούνη (ημέρα που έφυγε από κοντά μας) στις 5.30 μμ στο Πολεμικό Μουσείο της Αθήνας μια ανοικτή εκδήλωση- ημερίδα".

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ένα καλό που είχε ο Ανδρέας είναι ότι ήταν χουβαρντάς... Τον νοσταλγούνε τώρα οι παλαιό-ΠΑΣΟΚοι που είναι στην απέξω...

ΑΝΤΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΝ είπε...

"ΑΝΤΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΝ"
Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2012
ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΤΜΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΣΕΚΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. - Ο ΣΑΜΠΑΛΛΙΚΟΣ ΒΑΘΥ-ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΟΣ ΑΝΑΤΕΛΛΩΝ ΗΛΙΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ~ ΠΑ.ΣΟ.Κ. - PA.SO.K. RISING SUN MADE IN SAMPALLA
(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)
ΕΔΩ:
http://anti-kentauron.blogspot.gr/2012/01/pasok-rising-sun-made-in-sampalla.html

ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2012/01/27/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2012-01-27_00-00.htm#plohgos_03

ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://arxidamos.pa-sy-a.gr/2009/04/10/01-00/pa-sy-a_arxidamos_2009-04-10_01-00.htm

Ανώνυμος είπε...

Τι χουβαρντας ηταν αγαπητε? Με ξενα διφραγκα (πακετα Ντελορ κ.α.) κι εγω γινομαι Ωνασης...

Ανώνυμος είπε...

Εμείς οι Έλληνες, έχουμε μιά παράδοση, στον Μαζοχισμό... Κοινώς, είμαστε μαζόχες. Αντρέας και ξερό - κυριολεκτικά πλέον - ψωμί. Χωρίς Παιδεία και Ελευθερία. Αμ πώς !

Ανώνυμος είπε...

Αυτό εννοώ αγαπητέ, ότι ήταν χουβαρντάς με τα κρατικά λεφτά... Γιατί, ξέρεις εσύ κανένα πολιτικό που να μοίραζε τα δικά του λεφτά; Υπήρξαν κάποιοι προκάτοχοί του όμως που ήταν μοναχοφαγάδες...