23/5/16

Νοθεία

Το υπουργείο εσωτερικών της Αυστρίας ανακοίνωσε οτι ο Van der Bellen έλαβε 2.254.484 ψήφους έναντι των 2.223.458, του κ. Χόφερ και εξελέγχει πρόεδρος με μια διαφορά 31.026 ψήφων.

ΥΓ. Κάπως έτσι είχε βγει και ο Σημίτης το 2000!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλες οι εκλογές στην Ελλάδα κάπως έτσι γίνονται.
Απροκάλυπτη πλέον η σιωνιστική παγκόσμια χούντα.

Ανώνυμος είπε...

ακόμα και με νοθευμένη ήττα μιλάμε για μια Αυστριακή Χρυσή Αυγή τού 50%, δεν γίνονται ούτε για πλάκα αυτά στην Ελλάδα, το εκλογικό σώμα έχεις απίστευτες δοσοληψίες με τους προδότες πολιτικούς. Ωραία και τώρα που βγήκε ο αριστερός τί θα κάνει; θα ανοίξει τα σύνορα; οι εθνικιστές θα πάνε στο 80%, πολλοί θα μετάνιωσαν που δεν ψήφισαν εθνικισμό όπως είχαν πάθει με τον Σαμαρά που τον ψήφισαν για να μην βγει ο Σύριζα.

Ανώνυμος είπε...

Το υπουργείο Εσωτερικών δίνει 165.000 άκυρους ψήφους.Οι 70.000 είναι απο τις επιστολές .Το FPU δεν δέχεται το αποτέλεσμα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν κάνουν πίσω σε άλλα πιό σοβαρά. Στη νοθεία θα κολλήσουνε ; Γιατί ο Γιωργάκης πώς βγήκε με 10% ; ! Με το λεφτά υπάρχουν ; Απλώς αυτά που θα επακολουθούσαν, ήθελαν ένα καλό έρεισμα...

Ανώνυμος είπε...

Γεια κ χαρά

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...