15/5/16

Η δημοσκόπηση των «μεταρρυθμιστών»

Χάλασαν τον κόσμο, φωνάζοντας, «Προβάδισμα 10 μονάδων για τη ΝΔ», «2 στους 3 ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου, λένε τώρα ότι θα ψηφίσουν άλλο κόμμα».

Στην πραγματικότητα η δημοσκόπηση, με όλα τα προβλήματα της, έδειξε ένα τεράστιο Χάος στο «Τelevoting» των τηλε-Θεατών, που έχουν αράξει στο "δεν ξέρω δεν απαντώ".

Οι ΕΚΟΥΜΟΥ, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του Μαραντζίδη στην Α Θεσσαλονίκης έπεσαν από τις 108.000 ψήφους στις 48.000.Ταυτόχρονα, σύμφωνα με τον Μαραντζίδη, ο Λαφάζάνης και η Ζωή έχουν 9300 . Οπότε ΕΚΟΥΜΟΥ (ες) και ΕΚΟΥΜΟΥ (εξ) έχουν 57.000, ενώ το Μάιο του 2012 είχαν 60.000. Δηλαδή η καρδιά της αριστερής Κοινοπραξίας είναι σχεδόν ανέπαφη.

Οι αλαφιασμένοι Πασόκοι, που έτρεξαν να βρουν στέγη στους ΕΚΟΥΜΟΥ, την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια.

 Ο Μειμαράκης στην Α' Θεσσαλονίκης είχε πάρει 25,29% και ο Κούλης που σαρώνει βρίσκεται στο 25.5% .Αυτό και αν δεν είναι επιτυχία...με τόση φθορά της Κοινοπραξίας των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ . Ακριβώς, «επί τα αυτά» βρίσκεται ο Κούλης.

Η Μονάδα Ερευνών Κοινής Γνώμης και Αγοράς του Μαραντζίδη δίνει στην Χρυσή Αυγή 7,5% και το καταχάρηκαν. «Μήνυμα Νίκης από την Θεσσαλονίκη: Με διαφορά τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή με 7,5%», φώναζε η ιστοσελίδα τους.
Μόνο που ξέχασαν ότι το Σεπτέμβριο είχαν 7,27% και ότι ο ο Αρτέμις , το 2014, με τον αρχηγό στη φυλακή είχε πάρει 7,71%.
Δηλαδή ποιο μήνυμα Νίκης; Ακριβώς, «επί τα αυτά» βρίσκεται και η Χρυσή Αυγή. Μήνυμα στασιμότητας παρά τα μνημόνια και την επιδρομή των απρόσκλητων.

Από τα άλλα Κόμματα, η ΚΚΕ λτδ έχει άνοδο με 6% από 5,31, η Ενωση Φραπέδων με 5,5% βρίσκεται πιο κάτω από το 6,78% των εκλογών, το Πασόκ κλπ με 4% είναι περίπου στο 4,32% των εκλογών, ο «Οχετός» και οι «Ανέλ» με 2% είναι πολύ κάτω από το 4,84% και το 3,86% που είχαν πάρει στις εκλογές. Ο Καρατζατούμπας ως «Εθνική Ενότης» τη δουλεία του την κάνει. Κόβει 1% από τη Χρυσή Αυγή .Οι «αδιευκρίνιστοι» είναι 24,5% . Άλλο Κόμμα ψηφίζουν 3,5%.

Η δημοσκόπηση του Μαραντζίδη καταγράφει το πολιτικό ναυάγιο των «μεταρρυθμιστών» της αριστεράς, της κεντροαριστεράς και της Κεντροδεξιάς την εξαφάνιση των κομμάτων αμορτισέρ ΑΝΕΛ, ΠΟΤΑΜΙ, ΕΝΩΣΗ ΦΡΑΠΕΔΩΝ και τη Στασιμότητα της Χρυσής Αυγής. 
    Η ΝΔ υπό την ηγεσία του Κούλη εμφανίζει απλά μια εκλογική συσπείρωση
των φιλελέ ενώ οι ΕΚΟΥΜΟΥ εμφανίζουν τεράστια αποσυσπείρωση, αλλά οι Συριζοπασόκ δεν γυρνάνε στη Φώφη.

2 σχόλια:

avdargor είπε...

ταχω πει χιλιες φορες...συνοπτικα! ο λαος ειναι ΣΑΠΙΟΣ,δεν αλλαζει. η κοινωνια ειναι!
οσα πουκαμισα κ να αλλαξει ο Παππας ο 'μουσολινικος'. οσα μνημονια ρε χατζαρα κ ναρθουν.. εγω ΕΞΩ δε εχω δει αυτη την εξαθλιωση που λΕΓΑΜΕ Κ ΛΕΜΕ ΑΚΟΜΑ. ΠΛΕΙΣΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΣΜΟ! εξω ΒΛΕΠΕΙς ελληνοπουλες με τα ΠΡΟΣΦΑΤΟΣ των τελευταιων ετων ΑΡΑΠΑΚΙΑ! ΜΕ ΑΡΑΠΗΔΕΣ ΠΑΝΕ ΟΛΕΣΟΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΡΑΠΗΔΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΣΤΑ 20 ΖΕΥΓΑΡΙΑ...ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ-ΑΡΑΠΑΔΩΝ..ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΝΑ!!! ΜΑΥΡΟΥ ΜΑΥΡΗΣ...ΜΑΥΡΟΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΛΕΜΕ!!! αλλο...στους ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ εχει παει κανενας σας???....... ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ? η΄απλα η ιδεα μου... σπανια συναντας Ελληνα! εκει!...ΛΟΙΠΟΝ......εχω δουλεια κ στο ποδι σχολιαζω..... Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ....γιατι η Χ.Α. ειναι στασιμη.... καποιοι ακομα στρουθοκαμηλιζετε...

Ανώνυμος είπε...

https://tinyurl.com/hnwcj5n

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...