17/8/16

ΚΑΘΑΡΣΗ ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ

Το ψευτορωμέϊκο τής ανηθικότητας και τής προδοσίας επιχειρεί να διασωθεί με την θεσμική θωράκιση τής αντεθνικής και αντικοινωνικής του υπάρξεως. Τα ενεργούμενα τού σιωνιστικού νεοταξισμού επικαλούνται την ανύπαρκτη κανονικότητα τής συμπεριφοράς τους ως προστατευόμενο δικαίωμα και την συνταγματική αναθεώρηση τής αστικής δημοκρατίας ως αυξημένη τάχα λαϊκή κυριαρχία.
Το Ελληνικό Έθνος όμως, το Έθνος των ανδρείων και των γενναίων, ενδιαφέρεται για την εδραίωση των Πιστών τής Φυλής και την πλήρη εξάλειψη τού ανθελληνισμού. Ιδού αναθεώρηση αποδεκτή και επιβεβλημένη. Ιδού η οδός τής αληθινά βιώσιμης Ελλάδος, τής Ελλάδος τού Δικαίου και της Ισχύος. Όταν κάποιος προσπαθεί να σού κλείσει τον δρόμο, τότε απλά γκρέμισέ τον.
Όταν ο εχθρός σου τα βάζει με τις ιδέες σου φιμώνοντάς σε, τότε εσύ κόφτου την δύναμη τής φωνής, διέλυσε την προπαγάνδα του.
Όταν ο μισέλλην βρωμίζει την κοινωνία και προσβάλλει την πίστη, τότε κάμεις επαναστατική πορεία προς τον λαό για τον λαό. Διότι ο Θεός και η Ράτσα σου, η πίστη και τα παιδιά σου είναι το άπαν για το οποίο πολεμάς και νικάς.

Σπυρίδων Καραχάλιος

Ολόκληρο το άρθρο θα το βρείτε εδώ... http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

για να δεις πόσοι είναι οι ανδρείοι, οι γενναίοι, οι πιστοί της Φυλής και όλα τα σχετικά, αρκεί να δεις στην ιστορία του Ελληνισμού πόσοι πολεμήσανε, πόσοι μηδίσανε, πόσοι λουφάξανε και πού κατέληξαν οι ανδρείοι.

η μειονότητα των πιστών της Φυλής πρέπει να πάρει τα όπλα και να ασφαλήσει την χώρα πρώτα από τον εσωτερικό εχθρό και έπειτα να στραφεί εσωτερικά.

το δόγμα όλων των καθεστωτικών είναι ότι δεν υπάρχει εσωτερικός εχθρός πλην της Χρυσής Αυγής, όλοι είναι καλοί άνθρωποι, κομμουνιστές, σαλαφιστές, λαθροεισβολείς, τραπεζίτες και λοιπά.

Ανώνυμος είπε...

Το ιστολόγιο "εθνικιστικός αγών" το βλέπω, τους "εθνικιστές" δεν βλέπω... Που είναι όλοι αυτοί που υποτίθεται ότι αγαπάνε την Ελλάδα και θα την προστατεύουν από τους εχθρούς; Μην τον είδατε τον Παναγή;

Ανώνυμος είπε...

εθνικιστές; ποιοι είναι αυτοί; έχει δει κανένας κανέναν εθνικιστή στην Ελλάδα; κάτι λέγανε για την Χρυσή Αυγή αλλά απ'ό,τι έχω δει οι χρυσαυγίτες αποκαλούν τους άλλους βουλευτές "συνάδελφους" και τέτοια.

Ανώνυμος είπε...

http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apokalupsh-oi-ubristes-ths-chrushs-aughs-sthn-lista-misthodosias-tou-soros

Ανώνυμος είπε...

ένα μπουρδελο ειμαστε ολοι και σε ένα μπουρδελο γεννηθήκαμε και σε αυτό θα πεθανουμε,δεν υπαρχει γιατρια και ουτε θα υπαρξει...

Ανώνυμος είπε...

Η Χρυσή Αυγή δεν λέει δια πυρός και σιδήρου, είναι με τη "νομιμότητα"... Άρα ο Καραχάλιος είναι εκτός γραμμής... Αυτοί όλοι οι μεμονωμένοι σαν τον Καραχάλιο, γιατί δεν φτιάχνουν ένα νέο πραγματικά εθνικιστικό κόμμα;

Ανώνυμος είπε...

http://theodotus.blogspot.gr/2015/07/blog-post_9.html#more
Μια ειναι η ΔΕΞΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ!
Δυστηχώς υπάρχει άγνοια δεξιάς αριστεράς.
Ως εκ τούτου οι δεξιοί ...παλεύουν με φαντάσματα για αυτό και απελπίζονται.
Γνώσεσθαι την αλήθεια και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς, λέει ο Χριστός μας.
Κανείς όμως δεν διαβάζει κανείς δεν ακούει ...παρά μόνο όσα τον βολεύουν.
Η λύση είναι μία , να απελευθερωθούμε απο τα δεσμά ΤΗΣ ΥΛΗΣ, ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΗΣΗΣ
ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑ ΣΚΛΑΒΟΥΣ!
ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑΙΣΟΥΝ ...ΠΑΤΑΣΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ!
Ραγιά κυνηγάς το χρήμα ΣΚΛΑΒΟ ΤΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ!

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!