22/9/16

Οι έξωθεν Μπάνκστερς έβγαλαν το ΔΟΛιο συγκρότημα από την πρίζα

Το ΔΟΛιο εκδοτικό συγκρότημα του «ποδός», (Πους τις), της αγγλικής πρεσβείας που κυριάρχησε για δεκαετίες στη δημόσια ζωή της χώρας, έχοντας καθοριστικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις, πνέει τα λοίσθια.
Το «ταμείο να είναι μείον», οι τράπεζες να έχουν κλείσει τους κρουνούς χρηματοδότησης και τα έσοδα δεν επαρκούν.Το επόμενο τρίμηνο πρέπει να καταβληθούν δόσεις δανείων 12 εκατ. και οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι 4 μήνες.
Στη χθεσινή συνέλευση των απλήρωτων εργαζομένων, ο διευθυντής του «Βήματος» Αντώνης Καρακούσης παρουσίασε επιστολή του ιδιοκτήτη του ΔΟΛ κυρ Σταύρου , που ανέφερε ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με υποψήφιους επενδυτές, επισημαίνοντας όμως ότι αν δεν καρποφορήσουν, μέχρι τις 15 Οκτωβρίου, όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του συγκροτήματος θα είναι ανοιχτά: Δηλ. Υπαγωγή σε καθεστώς προστασίας από τους πιστωτές, ένταξη στο άρθρο 99, ακόμη και διακοπή εργασιών (προσωρινό λουκέτο και αναστολή έκδοσης των εφημερίδων).
Μια συμφωνία με τις τράπεζες για συνολική αναδιάρθρωση- εξυγίανση, θα περιλαμβάνει υπαγωγή της εταιρείας στο άρθρο 99, μετοχοποίηση μέρους των χρεών, ανάληψη του ελέγχου (μετοχικού και μάνατζμεντ) από τις τράπεζες και «αιματηρές» περικοπές δαπανών, με μειώσεις μισθών και μαζικές απολύσεις.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΗΝ. να ζησουμε να τους θυμομαστε. τωρα ας δοκιμασουν το δικο τους φαρμακο και ας κλεισει ετσι η φρικτη μεταπολιτευση (και οχι μονο). ελαφρυ το χωμα που θα τους σκεπάσει. ζωή σε λόγου μας.

Ανώνυμος είπε...

Στα σκατά να πάει. Πόσα χρέη φορτωθήκαμε και από εδω;

Ανώνυμος είπε...

Εκει που θα τους θάψουν και τους δοσίλογους σαυροειδείς εργαζόμενους...τέτοια δουλειά είναι ντροπή.....θα πηγαίνουμε και θα χέζουμε κάθε βράδυ
ΟΥΣΤ ΑΧΑΣΒΗΡΟ...ΟΥΣΤΗΔΕΣ

Ανώνυμος είπε...

http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sta-prothuma-tou-louketou-kai-o-dol-pou-proeblepe-to-telos-ths-chrushs-augh

Ανώνυμος είπε...

Δεν το χρειάζονται πιά το ΔΟΛιο συγκρότημα... Έχουν εναλλακτικούς ρουφιάνους...

Πάρτε για παράδειγμα αυτό το δημοσίευμα από τη "Ζούγκλα" του "Ταρζάν" Μάκη:

http://www.zougla.gr/technology/world-of-tech/article/rosi-xakers-apektisan-prosvasi-se-email-tou-lefkou-ikot

Στον τίτλο λέει ότι Ρώσοι χάκερς απέκτησαν πρόσβαση σε emails του Λευκού Οίκου! Διαβάζοντας όμως το κείμενο διαπιστώνεις ότι πρόκειται μόνο για το gmail ενός μέλους του προσωπικού και φυσικά δεν υπάρχει η παραμικρή απόδειξη ότι ο χάκερ ήταν Ρώσος... Από την Πρεσβεία τα πιάνει ο "Ταρζάν" ή από τον Σόρος;