16/9/16

Ο Σαράφμπασί Στουρνάρης! Ο γιός του εαμίτη

Οι κομμουνιστές της Νέας Υόρκης, η «Μπανκιντέρ» , δηλαδή
η Χρηματοπιστωτική Διεθνής , με τα «επαναστατικά» μνημόνια, αύξησαν την ανεργία, τη φτώχεια και την πείνα και το «ελληνικό προλεταριάτο», έφερε (επιτέλους) την αριστερά στην Εξουσία.
Πρόκειται για ένα ακόμα θαύμα του θεού του χρήματος και των  αποστόλων του.

Ότι δεν μπόρεσαν να κάνουν με τους κουβάδες ελληνικό αίμα που έχυσε η ΟΠΛΑ, ότι δεν μπόρεσε ο Δημοκρατικός Στρατός, το κατάφερε η «επαναστατική» Διεθνής των Τραπεζιτών, και επιτέλους ο ΕΑΜ-ΕΛΛΑΣ ,72 χρόνια μετά τις σφαγές Καλαμάτας-Μελιγαλά και τον «Κόκκινο Δεκέμβρη», δικαιώνεται.
Υπάρχει μια ξεκάθαρη ταυτότητα θέσεων ανάμεσα στον κομμουνιστή- διεθνιστή, και τον κοσμοπολίτη-τραπεζίτη και επομένως είναι φυσικό να υπάρχει ομοιότητα μεταξύ του Σόρος και της Τασίας μεταξύ της Αριστεράς και της Προόδου και της Χρηματοπιστωτικής Διεθνούς». Για αυτό άλλωστε και ο Σαράφμπασί Στουρνάρης, ο κομισάριος των πιστωτών, καλούσε τους πάντες να στηρίξουν τον ALEXIS, και να εφαρμόσουν τα μέτρα που ψήφισαν για να προχωρήσει η κυβέρνηση στον επόμενο στόχο.
Ο Σαράφμπασί Στουρνάρης όταν η ΚΚΕ λίμιτεδ τον χαρακτήρισε ως εκπρόσωπο του ΣΕΒ και των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, απάντησε ότι ο πατέρας του υπήρξε γραμματέας του ΕΑΜ Φθιώτιδας και Εύβοιας.
Τώρα η οικογένεια τσακώθηκε.
Ο Σαράφμπασί «Έκλεισε» την Τράπεζα Αττικής με απόφαση της ΤτΕ! Σε αντίποινα Γ.Στουρνάρα για την έφοδο στην σύζυγό του: «Έκοψε» τους υποψήφιους της κυβέρνησης από το διοικητικό συμβούλιο της Τράπεζας Αττικής τους Γ. Σαπουτζόγλου, Π. Ρουμελιώτη, Αν. Πουσκούρη και Κ. Μακέδο και απαγόρευσε την παροχή νέων χορηγήσεων με απόφαση της ειδικής Επιτροπής Πιστωτικών και Ασφαλιστικών Θεμάτων!
Ο Σαράφμπασί κάνει κουμάντο εδώ.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ένα κύκλωμα είναι όλοι εφορία και ΤτΕ. Απλά εφαρμόζεται σχέδιο για να μειωθεί ο αριθμός των τραπεζών. Και σκηνοθέτησαν την έφοδο για να παρουσιάσουν το κλείσιμο ως δήθεν αντίποινα.

Στο τέλος ότι μείνει από τράπεζες θέλουν να τις ενοποιήσουν σε μία παγκόσμια τράπεζα με ένα παγκόσμιο νόμισμα και να υπάρχει ελάχιστη συναλλαγή με ανθρώπους, όλα να γίνονται ηλεκτρονικά. Οι μόνοι άνθρωποι που θα βλέπεις θα είναι οι οπλισμένοι σαν αστακοί σττρατιωτικοί όταν σε πετάνε έξω από το σπίτι σου.

Privo di Senso είπε...

Η χλωρίδα της χώρας εμπλουτίζεται. Το λουλούδι Καλογρίτσας εμφανίστηκε στην ελληνικη επικράτεια. Πάσης φύσεως βοτανολόγοι κανουν κωλοτούμπες απο τη χαρά τους.

Ανώνυμος είπε...

ουτε και τωρα θα τα καταφερουν,στο τελος θα παρουν τα παπαρια μας απο οσους εχουμε μεινει,το εχουμε παρει μανιατικη βεντετα,μαγκιες και κουτσαβακιες τερμα αρκετα πια θα τα πουμε στον τελικο...

Ανώνυμος είπε...

Ειδες λοιπον που ο ΕΑΜιτης μπηκε στα κυκλωματα, εστειλε το παιδι στο δημοσιο ΦΙΛΟΘΕΗΣ (εξυπνο αυτο για να κανει γνωριμιες) πηρε υποτροφια για Οξφορδη (ποιος μεσολαβησε?-εκει κι αν εκανε γνωριμιες), τον μορφωσαν οπως ηθελαν, του δωσανε και γυναικα (Σκωτια) και τωρα τους ξεπληρωνει ......