18/9/16

Φονιάδες των λαών αμερικάνοι

Η αεροπορική επίθεση των ΗΠΑ και του συνασπισμού τους κατά των θέσεων του Συριακού Στρατού στο ύψωμα Γιαμπάλ Θαρντάχ στο δυτικό Ντέιρ Εζζόρ, κατά την οποία σφαγιάστηκαν περισσότεροι από 80 στρατιώτες, ήταν συντονισμένη με το Ισλαμικό Κράτος και την ακολούθησε επίθεση των «τζιχαντιστών» και κατάληψη του υψώματος.
Ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Ρωσίας στα Ηνωμένα Έθνη, Βιτάλι Τσούρκιν, δήλωσε ότι «η αεροπορική επιδρομή των ΗΠΑ είχε ως στόχο να διακόψει τη διαδικασία κατάπαυσης του πυρός και να οδηγήσει την κατάσταση εκτός ελέγχου», και πολύ λογικά ρώτησε. «Από πού και ως οι Ηνωμένες Πολιτείες θέλησαν ξαφνικά να «βοηθήσουν» το συριακό στρατό με αεροπορικές επιδρομές;»
Ακολούθως η ρωσική Πολεμική Αεροπορία σφυροκόπησε τις θέσεις του Ισλαμικού Κράτους στο Ταλ Κρούμ , ανοίγοντας το δρόμο για την ανακατάληψη του υψώματος Θαρντάχ μετα από σκληρές μάχες από τις συριακές Ένοπλες Δυνάμεις γύρω στις δέκα το βράδυ.(τοπική ώρα) .
Η αντεπίθεση έγινε από καταδρομείς (Μονάδες Qassem) και άνδρες της ηρωικής 137ης Ταξιαρχίας Πυροβολικού.
Το Υπουργείο Άμυνας της Αυστραλίας παραδέχθηκε ότι και οι Αυστραλοί έχουν μερίδιο στη σφαγή των Σύρων και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των στρατιωτών και ανακοίνωσε ότι θα συνεργαστεί πλήρως «για την εξακρίβωση του τι πήγε στραβά».
Εκτός από την κοινή επίθεση των ΗΠΑ και του Ισλαμικού κράτους στο δυτικό Ντέιρ Εζζόρ, το συντονιστικό Κέντρο Ρώσων και Σύρων κατέγραψε χθες συνολικά 21 παραβιάσεις της κατάπαυσης του πυρός. 9 στη Δαμασκό, (4 στην Γιομπάρ και 5 στην Ανατολική Γκούτα, 2 στο Χαλέπι , 4 στην ύπαιθρο στη Χομς, 3 στη Χάμα, και από μια σε Ταλ Αμάρ,Χαντέρ, και Ντεράα.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν αποτύχει να διαχωριστούν τους «μετριοπαθείς αντάρτες» από τους ισλαμιστές μαχητές, καθιστώντας την εκεχειρία μια ευκαιρία  ανασύνταξης των τρομοκρατών.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το "φονιάδες των λαών Αμερικάνοι" το φωνάζει το ΚΚΕ από το 1974 ως σήμερα... Ποιός το άκουγε όμως; Τόσα χρόνια οι μασόνοι της δεξιάς του κέντρου και της αριστεράς πήγαιναν και πάνε ακόμη χέρι-χέρι με τους φονιάδες...

Ανώνυμος είπε...

Το ΚΚΕ συμπληρώνει την πολιτική των Η.Π.Α.. Θέλουν ισλαμιστές στην Ευρώπη, τους φέρνει το ΚΚΕ με το ΣΥΡΙΖΑ

Ανώνυμος είπε...

Οι περισσότεροι λάθρο ήρθαν στην Ελλάδα επί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Αυτό λένε τα στατιστικά. Τώρα βέβαια προσπαθεί και το πουλέν του Σόρος να τους ξεπεράσει, για να πάρει έπαινο από τη Στοά...

Όλοι αυτοί όμως δεν έχουν καμμία σχέση με το ΚΚΕ. Δεν υπήρξε ποτέ κομμουνιστική κυβέρνηση στην Ελλάδα. Μήπως οι κοψοχέρηδες να ελέγξετε πόσα χέρια και πόση συνείδηση σας έχουν απομείνει;

Μιχαήλ Παλαιοπάνος είπε...

Μιχαήλ Παλαιοπάνος

Όλα τα γουρούνια έχουν την ίδια μούρη. Αλλιώς πως

ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΡΜΗ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ όλα τα γουρούνια, ΝΑΤΟ ΗΠΑ ΡΩΣΙΑ ΙΣΡΑΗΛ ΚΙΝΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ , Την βομβαρδίζουν και από πάνω, για το καλό της, αλλά όταν βγαίνουν στο γυαλί κατηγορούν τους συζητητές των. Δεν πάνε όλοι τους και όλα τους τα αποκόματα και εδώ και αλλού να ...μην πω τί.

Ανώνυμος είπε...

Το ΚΚΕ και το ΚΚΕ εσωτερικού αναλαμβάνουν το πατρονάρισμα, μαζί με τις ΜΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxaxaxaxa to KKE !!!!!
ma che ypocresia!!!!!!