16/6/17

Ο Νίκος ο Θεός και ο μικρόψυχος Πάπας

Ο Πάπας Βασιλακόπουλος σχολιάζοντας την απουσία του Νίκου Γκάλλη και του Παναγιώτη Γιαννάκη από τη εκδήλωση της ΕΟΚ και της Νόβα στο «Δαΐς» είπε ότι ... «μέσα σε μια οικογένεια αναπτύσσονται διαφωνίες, αλλά έκαναν λάθος που δεν ήρθαν. Δεν υπάρχει χώρος για μικρότητες».

Ο Γκάλης απάντησε για τη «μαγαλοψυχία» του μικρόψυχου Βασιλακόπουλου και τόνισε: «Νιώθω την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη, γιατί ξέχασα πως ο Πάπας και ο Γιώργος Βασιλακόπουλος έχουν το αλάθητο. Άρα, πάντα εγώ θα κάνω λάθος... ». Αναλυτικά η τεκμηριωμένη απάντηση του Νίκου Γκάλη:

«Αφού ο Γιώργος Βασιλακόπουλος μίλησε για μικρότητες, εγώ θα μιλήσω για μεγαλοψυχία. Σαν αυτή που δείχνει ο ίδιος και οι συνεργάτες του...
Πραγματικά μου ήρθε την Παρασκευή το απόγευμα η πρόσκληση για τη γιορτή. Πιστεύω πως ακόμα θα... έρχονταν η πρόσκληση, αν δεν γίνονταν θέμα στα site, αλλά ας το προσπεράσω. Στα παιδικά πάρτι, μας στέλνουν έναν μήνα πριν προσκλήσεις, όχι τέσσερις μέρες πριν, όταν μένεις σε άλλη πόλη και πρέπει να προγραμματίσεις μια σειρά από πράγματα.
Εμείς το 2013 -κι έχω μάρτυρα τον Λευτέρη Αρβανίτη και άλλους ανθρώπους του Άρη στην εκδήλωση που έγινε προς τιμήν μου, τους καλέσαμε 2-3 μήνες πριν.
Ούτε καν απάντησαν, ούτε έστειλαν εκπρόσωπο. Προφανώς αυτό δεν είναι μικρότητα, είναι μεγαλοψυχία.
Όλος ο κόσμος γνωρίζει την προσπάθεια που έκαναν να αποτρέψουν τη μετονομασία του ΟΑΚΑ. Όχι μόνο πέρυσι, από το 1995 , (το παραδέχθηκε δημόσια ο Γιώργος Λιάνης), είχαν αρνηθεί να δώσουν το όνομά μου στο γήπεδο.
Μήπως δεν ήμουν άνθρωπος του μπάσκετ, δεν ανήκα στην... οικογένεια;

Αλλά γιατί να γυρίσουμε τόσο πίσω;
Έγινε τελικός Κυπέλλου στη Θεσσαλονίκη, στο γήπεδο που φέρει το όνομά μου, έχω παίξει και στις δύο ομάδες που συμμετείχαν και δεν μου έστειλαν μια πρόσκληση. Ούτε αυτό είναι μικρότητα, είναι μεγαλοψυχία...
Νιώθω την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη, γιατί ξέχασα πως ο Πάπας και ο Γιώργος Βασιλακόπουλος έχουν το αλάθητο. Άρα, πάντα εγώ θα κάνω λάθος... ».

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άμα ο Γκάλης ήταν μασόνος, θα τον είχαν κάνει και υπουργό Αθλητισμού...

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι, αυτό πληρώνει! Την άρνησή του να γίνει μασόνος και να ενταχθεί στο "σύστημα"...

mike είπε...

Σωστός ο προηγούμενος..Έτσι πρέπει να είναι.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Νίκο.Γράψτους στα @@ αν και..είσαι τόσο ψηλά που και απ΄εκεί ζαλίζονται

Ανώνυμος είπε...

Είσαι γίγαντας!

ΠΑΟΚ Σεπόλια

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον Νίκο Γκάλη...!!!

http://ebasket.gr/2017/06/nikos-gkalis-zito-sygnomi