24/6/17

Ο Βούτσιτς (Βλαστημίροβιτς) στο παλάτι του Τίτο

Ορκίστηκε ο νέος Βλαστημίροβιτς στο Παλάτι του Τίτο, παρουσία των (Γιουγκοσλάβων) Προέδρων, της Κροατίας, του Μαυροβούνιου της Μπουγιουρουμού και της τρισυπόστατης προεδρίας της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης και είπε ότι «δεν πρέπει να οικοδομήσουμε μια νέα Γιουγκοσλαβία, αλλά πρέπει να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τους εξαθλιωμένους πολίτες μας» και υποσχέθηκε «ειρήνη και τη σταθερότητα».
O Σλοβένος πήγε στο Βελιγάδι, ευχήθηκε τον Βούτσιτς –Βλαστημίροβιτς και δεν έκατσε για το πάρτι.
Στο πάρτι ήταν ακόμα και ο πρωθυπουργός της Γκαμπόν ,(από τους αδέσμευτους), ο διάδοχος του θρόνου του Αμπού Ντάμπι, ο αντιπρόεδρος του κινεζικού Σοβιέτ, ο Ραγκόζιν από τη Μόσχα, ο πρέσβης της διπλανής πόρτας. Από το παρελθόν ήσαν παρόντες οι πρώην πρόεδροι της Σερβίας Μίλαν Μιλουτίνοβιτς, (1997 – 2002) και Τόμισλαβ Νίκολιτς (2012-2017», καθώς και ο πρώην Πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γιουγκοσλαβίας Ζόραν Λίλιτς(1993-1997). Ο «Γρουσούζης» Τάντιτς δεν πήγε, ούτε και ο Κοστούνιτσα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Ρόλος της Αριστεράς στη μεταπολίτευση και η αριστερή συνιστώσα στην «λύση Καραμανλή».

  Οι Αμερικανοί , (δηλαδή ο Κίσινγκερ), αφού εξασφάλισαν την συμμετοχή του Μακαρίου, των Μπονάνου-Γκιζίκη και του Καραμανλή ζήτησε στα μέσα ...